Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματο

Πες πες! :D

Πελάτης: Ένα πακέτο Μ....
Περιπτεράς: Ορίστε,

το παίρνει στα χέρια του και διαβάζει:

''Το τσιγάρο προκαλεί σεξουαλικές διαταραχές και αδυναμία στύσης''

Πελάτης:Όχι ρε π$#$#@ μου πια!!! Δώσε μου το άλλο πακέτο με τον καρκίνο...

:flipout::flipout:

Π. ενα πακετο Ρ. και ενα κουτακι προφυλακτικά
Π. να σου δωσω απο αυτα που προκαλουν στειρωση μην πληρωνεις τσαμπα καπότες?

Πάντως, πραγματικά κάνετε ορισμένοι λες και απαγορεύτηκε το κάπνισμα. Υπενθυμίζω πως όχι, δεν απαγορεύτηκε, απαγορεύτηκε μόνο το κάπνισμα μέσα σε χώρους όπου κυκλοφορούν άνθρωποι που δεν πάσχουν από τον ίδιο εθισμό με εσάς, έχουν πιθανότατα άλλους, ίσως και σοβαρότερους εθισμούς. Μπορεί να είναι αλκοολικοί, μπορεί να είναι βίαοι, μπορεί να είναι βιαστές, τζογαδόροι, ή δεν ξέρω τι άλλο...

... αλλά για όλα τα παραπάνω λίγο πολύ υπάρχουν νόμοι, είτε σε πιάσουν να οδηγείς μεθυσμένος, είτε σε πιάσουν να κακοποιείς κάποιον/α, να βιάζεις, είτε όταν καταχράζεσαι χρήμα που δεν είναι απόλυτα δικό σου για να τζογάρεις. Οι παραπάνω νόμοι υπάρχουν όχι για να προστατεύσουν εσένα, τον εθισμένο, αλλά τους γύρω σου από εσένα και τον εθισμό σου.

Το ίδιο και ο αντικαπνιστικός. Δεν βγήκε για να πάψετε να καπνίζετε, βγήκε για να πάψουν οι γύρω να υποφέρουν. Γιατί κάποιοι υποφέρουν πάρα πολύ, δεν είναι όλοι το ίδιο ανεκτικοί στον καπνό.

Last edited:
Κακώς κεκτημένο είναι το δικαίωμα που σου δίνει ο νόμος να γλεντάς ΜΟΝΟ εσύ! Γιατί ο καπνιστής δεν γλεντάει, κάνει βόλτες!

Θα το πω για 70η φορά, γιατί τόσα χρόνια δεν μπορέσαμε οι μη καπνιστές να γεμίσουμε ταξί? (Γιατί για μαγαζί δεν το συζητάω),παραδείγματα καταστημάτων έφερα πριν για κανέναν που δεν έχει διαβάσει τα προηγούμενα.

Και επαναλαμβάνω δεν μιλάω ούτε για τους χώρους δουλειάς, ούτε για Νοσοκομεία, Τράπεζες κλπ

Εγω δεν γνωριζω κανενα μαγαζι που να ισχυριστηκε οτι ειναι για μη καπνιστες. Ουτε ενα.

Κατα τα αλλα το κεκτημενο ηταν οτι για να πιει καφε καποιος που τον ενοχλει το τσιγαρο, επρεπε να συμβιβαστει οτι θα τρωει τον καπνο απο τους καπνιστες της παρεας του και ολες τις παρεες του μαγαζιου. Και το συμβιβασμο τον εκανε γιατι η εναλλακτικη ηταν να κατσει σπιτι του και να περιμενει το καλοκαιρι. Και γιατι δεν μπορεις να πεισεις τους καπνιστες φιλους σου να μην καπνισουν, ενω καπνιζουν γυρω γυρω. Δεν εχει και νοημα.

Το ποσοι καπνιζουν και ποσοι οχι ειναι μετρημενο. Αλλα εστω και ενας να δηλωσει οτι ενοχλειται, θα του πεις "κατσε σπιτι ή αλλιως φαε τον καπνο μου στη μαπα γιατι εγω γουσταρω να καπνιζω"?

Οσο για το αν δεν θα ξαναδιασκεδασουν οι καπνιστες, ασε να το δουμε σε λιγο καιρο. Μηπως θα καθονται σπιτι τους που κι εκει δεν καπνιζουν οι περισσοτεροι?

τοσα χρόνια κανενας μα κανενας ουτε νομος ουτε τιποτα δεν εμποδιζε τις καφετεριες, μπαρ, κλαμπ, πιστες να απαγορευσουν το καπνισμα.

Λογικό θα ηταν εστω καποια απο αυτα τα μαγαζια να απαγορευοταν...τουλάχιστο να μαζεψει τους μη καπνίζοντες
Γιατι δεν υπήρξε ποτε κανένα??

Mπορεις να μου απαντησεις εδω???

Ουτε ενα!!!!!
πως γινεται???
Αν το θελει ο κοσμος το εμποριο δουλευει μονο του
δεν χρειαζεται νομους
χρειαζεται αναγκες

Το ίδιο και ο αντικαπνιστικός. Δεν βγήκε για να πάψετε να καπνίζετε, βγήκε για να πάψουν οι γύρω να υποφέρουν. Γιατί κάποιοι υποφέρουν πάρα πολύ, δεν είναι όλοι το ίδιο ανεκτικοί στον καπνό.

Να έφτιαχναν έστω 1 χώρο smoke free τόοοοοσα χρόνια όλοι αυτοί που υποφέρουν.

Εγω δεν γνωριζω κανενα μαγαζι που να ισχυριστηκε οτι ειναι για μη καπνιστες. Ουτε ενα.

Κατα τα αλλα το κεκτημενο ηταν οτι για να πιει καφε καποιος που τον ενοχλει το τσιγαρο, επρεπε να συμβιβαστει οτι θα τρωει τον καπνο απο τους καπνιστες της παρεας του και ολες τις παρεες του μαγαζιου. Και το συμβιβασμο τον εκανε γιατι η εναλλακτικη ηταν να κατσει σπιτι του και να περιμενει το καλοκαιρι. Και γιατι δεν μπορεις να πεισεις τους καπνιστες φιλους σου να μην καπνισουν, ενω καπνιζουν γυρω γυρω. Δεν εχει και νοημα.

Το ποσοι καπνιζουν και ποσοι οχι ειναι μετρημενο. Αλλα εστω και ενας να δηλωσει οτι ενοχλειται, θα του πεις "κατσε σπιτι ή αλλιως φαε τον καπνο μου στη μαπα γιατι εγω γουσταρω να καπνιζω"?

Οσο για το αν δεν θα ξαναδιασκεδασουν οι καπνιστες, ασε να το δουμε σε λιγο καιρο. Μηπως θα καθονται σπιτι τους που κι εκει δεν καπνιζουν οι περισσοτεροι?

Πάμε ξανά, το Artisti macaroni (του Μπάμπη) έχει ειδικό καλαίσθητο κλιματιζόμενο χώρο για τους μη καπνιστές στον οποίο ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Το Mc Donalds δίπλα στο Metropolis Πατησίων και Πανεπιστημίου, αποκλειστικά smoke free, με πινακίδες που το έλεγαν,έκλεισε στους 6 μήνες!

Last edited:
smoking-area-sign-400x300.jpg

Να έφτιαχναν έστω 1 χώρο smoke free τόοοοοσα χρόνια όλοι αυτοί που υποφέρουν.

Τότε μ'αυτή τη λογική θα'πρεπε να κόψουμε και τα αλκοτέστ και να βάλουμε όσους αντέχουν να διασκεδάσουν χωρίς να κατεβάσουν 2 μπουκάλια ουίσκυ να φτιάξουν δικούς τους δρόμους να γυρνάνε σπίτι :flipout::flipout::flipout:

Πέρα απ'την πλάκα... η κοινωνία οφείλει να προστατεύει σε κάθε πρόβλημα τον αδύναμο. Ο αδύναμος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι αυτός που δεν έχει την επιλογή.

Mπορεις να μου απαντησεις εδω???

Ουτε ενα!!!!!
πως γινεται???
Αν το θελει ο κοσμος το εμποριο δουλευει μονο του
δεν χρειαζεται νομους
χρειαζεται αναγκες

Δεν γινονται ολα με το νομο της πλειοψηφιας. Που το λεει αυτο?
Οι 99 δεν μπορουν να ενοχλουν τον 1.

Με την ιδια λογικη να μαζευτουμε 99 και να ερθουμε να τραγουδαμε κανταδες καθε νυχτα στο μπαλκονι σου. Ειναι ΟΚ αυτο?

Τότε μ'αυτή τη λογική θα'πρεπε να κόψουμε και τα αλκοτέστ και να βάλουμε όσους αντέχουν να διασκεδάσουν χωρίς να κατεβάσουν 2 μπουκάλια ουίσκυ να φτιάξουν δικούς τους δρόμους να γυρνάνε σπίτι :flipout::flipout::flipout:

Για σκέψου ότι είσαι στο Στριπτιζάδικο, έρχεταιη κοπέλα για χωρό, ανάβεις το Πούρο και σε πετάνε έξω, το αντέχει η καρδιά σου??? :BDGBDGB53:

Και ξανα λεω.

Ενας που ενοχλει και ενας που ενοχλειται, δεν ερχονται ισοπαλια.

Ειναι υποχρεωση του καθενος, να φροντιζει να μην ενοχλει, ποσω μαλλον να μην προκαλει φθορες στην υγεια κανενος.

Για ολα τα αλλα το τηρειτε, γιατι για το τσιγαρο διαφερει?

Δεν γινονται ολα με το νομο της πλειοψηφιας. Που το λεει αυτο?

Και ως χειρούργος καλούμαι να επέμβω! είπε ο Γιώργος αμέσως μετά από αυτή τη δήλωση!:SFGSFGSF:

Για σκέψου ότι είσαι στο Στριπτιζάδικο, έρχεταιη κοπέλα για χωρό, ανάβεις το Πούρο και σε πετάνε έξω, το αντέχει η καρδιά σου??? :BDGBDGB53:

Πουρο & τσιμπουκι ειναι σε αλλη κατηγορια. Ο καυγας εδω γινεται για το τσιγαρο :D

Πουρο & τσιμπουκι ειναι σε αλλη κατηγορια. Ο καυγας εδω γινεται για το τσιγαρο :D
Δηλαδή το πουροτσιμπούκι στα στριπτιτζάδικα επιτρέπεται?αυτά είναι καλά νέα!:firstprize:

Δηλαδή το πουροτσιμπούκι στα στριπτιτζάδικα επιτρέπεται?αυτά είναι καλά νέα!:firstprize:

Οι πίπες και τα τσιμπούκια όντως επιτρέπονται, αλλά το κάπνισμα απαγορεύεται