Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Είναι ο μπαμπάς του Τοτού και ανακαλύπτει ότι αυτός με την αδελφή του είναι στο πατάρι....

Του φωνάζει λοιπόν "Τοτέ τι κάνετε εκεί πάνω?"

Εεεεεεεε σεξ μπαμπά......

Α! Καλά! Νόμιζα ότι καπνίζετε..............

Πάμε ξανά, το Artisti macaroni (του Μπάμπη) έχει ειδικό καλαίσθητο κλιματιζόμενο χώρο για τους μη καπνιστές στον οποίο ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!...

Kαλά βρε σεις, τι λογική είναι αυτή; Ξέρει κανείς κάποια παρέα που θα βγει για φαγητό και όλοι να μην καπνίζουν για να κάτσουν εκεί; Εστω και ένας να καπνίζει η παρέα θα κάτσει αναγκαστικά στον χώρο των καπνιζόντων. Το υφίσταμαι συνεχώς όλα τα χρόνια που βγαίνω μιας και δεν καπνίζω, οι περισσότεροι όμως στην παρέα είναι καπνιστές. Πάντα λοιπόν, θέλοντας και μη, καθόμουν στους καπνίζοντες. Χώρια που δεν βρίσκεις και γκόμενα που να μην καπνίζει πλέον.... :D
Πως περιμένεις δηλαδή να έχει κόσμο στον ειδικό χώρο;

Πολύ το έχουμε ζαλίσει το θέμα και δεν αξίζει. Οπως όλοι σε ένα μπαρ κάποια στιγμή πάνε στην τουαλέτα, έτσι κάποια στιγμή θα βγουν και για ένα τσιγάρο. Σιγά τα ωά......

Δηλαδή το πουροτσιμπούκι στα στριπτιτζάδικα επιτρέπεται?αυτά είναι καλά νέα!:firstprize:

Μόνο αν έχεις τσακάλι λογιστή και το έχει περάσει στα ροφήματα... :flipout:

Τελικά μόνο το τσιγάρο απαγορεύεται;
Ενδέχεται δηλαδή να βλέπουμε κόσμο στα μαγαζιά με ναργιλέδες, τσιμπούκια, bong κλπ; :flipout:

Μόνο αν έχεις τσακάλι λογιστή και το έχει περάσει στα ροφήματα... :flipout:

Τελικά μόνο το τσιγάρο απαγορεύεται;
Ενδέχεται δηλαδή να βλέπουμε κόσμο στα μαγαζιά με ναργιλέδες, τσιμπούκια, bong κλπ; :flipout:

Φανταζομαι οτι εξαρταται απο το bong :D

attachment.php

Παρόλο που δυστυχώς είμαι ακόμα καπνστής, θεωρώ αυτονόητο ότι δεν πρέπει να με υποστεί ο μη καπνιστής σε δημόσιο χώρο.

Ας υποθέσουμε όμως ότι κάποιος θέλει να χαρακτηρίσει το μαγαζί του χώρο καπνιστών. Γιατί να μην μπορεί?

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ας υποθέσουμε όμως ότι κάποιος θέλει να χαρακτηρίσει το μαγαζί του χώρο καπνιστών. Γιατί να μην μπορεί?

Για τον απλούστατο λόγο ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι άλλοι μαγαζάτορες στα πλαίσια του ανταγωνισμού. Οπως και έκαναν δηλαδή μέχρι τώρα με την προηγούμενη εκδοχή του νόμου. Ολοι είχαν δηλώσει τα μαγαζιά ως καπνιστών.

Ο μόνος τρόπος απ' ότι φαίνεται για να εφαρμοστεί τέτοιο μέτρο είναι να μην υπάρχουν τέτοιου είδους παράθυρα, και να απαγορεύεται παντού.

Τώρα γιατί απαγορεύεται παντού ενώ επιτρέπεται στα μπουζούκια και στα καζίνο μέχρι το τέλος Μαϊου 2011, ευχαρίστως να ακούσω μία εξήγηση, αν έχει κανείς.

Το έχω κόψει εδω και 7 χρόνια και κάτι μήνες
Ως καπνιστής βέβαια δεν κάπνιζα στο αυτοκίνητο όταν ήταν τα παιδιά μέσα, δεν κάπνιζα ποτέ στην κρεββατοκάμαρα καθώς και σε πολύ μικρούς χώρους, αν ήξερα ότι υπήρχε μή καπνιστής που ενοχλούνταν (δηλαδή τον ρωτούσα...).
Ως μή καπνιστής...γνώρισα και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Δύο φορές βρεθήκαμε με την σύζυγο (που το κόψαμε ταυτόχρονα) σε μπαράκια με εκπληκτική ζωντανή μουσική και...αναγκαστήκαμε να φύγουμε πριν το τέλος του προγράμματος γιατι...δεν αντέχαμε άλλο τον καπνό!
Παρ όλα αυτά και ως έχων...χεσμένη την φωλιά μου επι σειρά ετών δεν έχω έκτοτε ποτε διαμαρτυρηθεί σε καπνιστή, απλά αν η ενόχληση είναι μεγάλη σηκώνομαι και φεύγω!
Αυτό που έχω να πω είναι ότι όταν ήμουν καπνιστής...δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο ενοχλητικός μπορεί να ήταν ο καπνός μου στους άλλους και παρόλο που κρατούσα και κάποια προσχήματα, είναι βέβαιο ότι θα είχα ενοχλήσει πολλούς μη καπνιστές! Ως καπνιστές δεν καταλαβαίνουμε την ενόχληση που προκαλούμε και έχουμε την τάση να την υποβιβάσουμε.
Τωρα για τα μέτρα, η άποψή μου είναι ότι θα ατονήσουν μετα απο ενα πρώτο διάστημα που θα τηρηθούν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

......

Τώρα γιατί απαγορεύεται παντού ενώ επιτρέπεται στα μπουζούκια και στα καζίνο μέχρι το τέλος Μαϊου 2011, ευχαρίστως να ακούσω μία εξήγηση, αν έχει κανείς.

Γιατί μέχρι τότε θα γίνουν σίγουρα εκλογές,και θα εκλεγεί σίγουρα άλλη κυβέρνηση,οπότε θα αποφασίσουν αυτοί τότε τι μέλει γενεσθαι..και πάει λέγοντας!!

αλήτείες ... τσιγάρα ναρκομανείς , μάυροι , αλβανοι , βρωμίαρηδες , αξεστοι- βρωμεργάτες απο την Δραπετσωνα , εκτρωσεις , μουσουλμανοι , απλυτοι
μελαχρινοι που μας χαλάνε τα παμπριζ κτλ κτλ

που πάει αυτη η χωρα !!!!

Καπνιστής και μάλιστα μανιώδης ήμουν μέχρι το έμφραγμα.Η πίπα δεν έβγαινε απο το στόμα μου...

Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα..Πολλές φορές είχα σιχαθεί τον εαυτό μου για τα χάλια που μου δημιουργούσε το κάπνισμα.Η φύση έδωσε την λύση μόνη της...

Μην φθάσετε κι εσείς σ' αυτό το σημείο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Ζουμε με την επλίδα το μέτρο να ατονήσει σε ένα χρόνο
οπότε μπουζουκια και καζινα να ειναι εναρμονισμένα:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Για τον απλούστατο λόγο ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι άλλοι μαγαζάτορες στα πλαίσια του ανταγωνισμού. Οπως και έκαναν δηλαδή μέχρι τώρα με την προηγούμενη εκδοχή του νόμου. Ολοι είχαν δηλώσει τα μαγαζιά ως καπνιστών.

Ο μόνος τρόπος απ' ότι φαίνεται για να εφαρμοστεί τέτοιο μέτρο είναι να μην υπάρχουν τέτοιου είδους παράθυρα, και να απαγορεύεται παντού.

Κώστα, δεν υπήρχε ''παράθυρο'' στον προηγούμενο νόμο πλην των καζίνο και των μεγάλων κέντρων διασκέδασης. Για τα υπόλοιπα ήταν σαφές το πλαίσιο. Είχε αδυναμίες ο νόμος ως προς τη διαδικασία για τη χορήγηση και τον έλεγχο των αδειών. Δεν δήλωνε όποιος ήθελε το μαγαζί του ως ''καπνιζόντων'', μόνο οι κάτω των 70 τ.μ. είχαν το δικαίωμα.

Γιαννη, αν ξερεις, θα ηθελα να μου απαντησεις σε τρεις ερωτησεις που εχω στο μυαλο μου αναπαντητες ,λογω αγνοιας.
1) Ειναι δημοσιος χωρος το μπαρακι???
2) Αν το δηλωσουν ως λεσχη με μελη ,ειναι ιδιωτικος χωρος τοτε????
3) Το προστιμο στο ριχνουν μονο αν σε πιασουν επ´αυτοφορω ή κατα τη κριση του οργανου???