Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Εκανα κάποιες παρατηρήσεις πάνω στήν έρευνα μέ συγκεκριμένες απορίες..Δέν μού απαντήθηκαν ,παρά γράφτηκαν οι γνωστές γενικεύσεις....
Σιγά μήν γράψω στούς ''ερευνητές''.
Τέτοιες έρευνες γιά όποιον είναι σχετικός μέ τήν Ιατρική είναι δεκάδες χιλιάδες και δέν προσθέτουν απολύτως τίποτα στήν ουσιαστική έρευνα..

Ιδιες ακριβώς γίνονται γιά να αποδείξουν ότι ένα φάρμακο νεοεισαγόμενο είναι θεραπευτικό.Δηλαδή ''αποδεικνύουν'' αυτό πού θέλουν νά αποδείξουν..

Στήν παρούσα μάλιστα πού διαστρέβλωσαν προκλητικά οι τίτλοι τών ''Νέων'',και οι ίδιοι οι συγγραφείς παραδέχονται οτι τά 2/3 τών θανάτων συμβαίνουν στήν Αφρική και στην Ασία,δηλαδή ''Ζήσε Μάη μου νά φάς τριφύλλι'',αφού όλοι γνωρίζουμε τί συνθήκες επικρατούν εκεί ,πού ό τελευταίος υποπαράγων γιά νά πεθαίνουν παιδάκια κάτω τών 5 ετών ειναι το παθητικό κάπνισμα..(άν είναι.................)

Μέ άλλα λόγια θά μπορούσε νά υπάρξει και έρευνα πού νά ''δείχνει'' ότι ''Αγέλη ελεφάντων μπορεί νά προκαλέσει κατάρρευση σέ γειτονικές καλύβες''...

Ως εκ τούτου :
Δεν είχα ποτέ αντίρρηση γιά τίς βλάβες πού προκαλεί το ενεργητικό κάπνισμα στόν καπνίζοντα..
Διατηρώ πάμπολλες επιφυλάξεις γιά τό πώς ορίζεται τό παθητικό κάπνισμα καί γιά τό τί και ποιές βλάβες προκαλεί..
Και αντιτίθεμαι στήν ομαδική υστερία περί ''παθητικού καπνίσματος'' πού ο Τίτλος τής ανταπόκρισης τών ''Νέων'' τήν αυξάνει..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Τα έχουμε γράψει χίλιες φορές. Αν το γράψουμε και χίλιες μία, πιστεύεις ότι θα είσαι σε θέση να το διαβάσεις??

Μην γράψετε τίποτα. Απλά όπως γράφετε το νόμο στα παλιά σας παπούτσια στα μπαρ και τα καφέ κάντε το παντού.

Μαιευτήρια, νοσοκομεία, σινεμά...κτλ. κτλ.

Το παθητικό κάπνισμα είναι ένας αστικός μύθος...έτσι δεν λέτε? Φυσήξτε λοιπόν καπνό στο πρόσωπο ενός μωρού αφού το πιστεύετε.

Επειδή δεν πρόκειται να το κάνετε και γνωρίζετε άριστα ότι υπάρχει θέμα ας σταματήσουμε την υποκρισία. Είναι απλά θέμα δύναμης. Είστε πολλοί και λόγω εξάρτησης αρκετοί έχετε και το κίνητρο να παλέψετε για αυτό. Αυτοί που δεν καπνίζουν είναι επίσης πολλοί αλλά θα το παλέψουν λιγότερο γιατί δεν υπάρχει η εξάρτηση στην μέση. Εκεί κάπου υποτίθεται ότι υπάρχει το κράτος και βγάζει την εξάρτηση από την εξίσωση. Σε σοβαρά κράτη όμως. Όχι στο Ελλάντα.

Μην γράψετε τίποτα. Απλά όπως γράφετε το νόμο στα παλιά σας παπούτσια στα μπαρ και τα καφέ κάντε το παντού.

Το παθητικό κάπνισμα είναι ένας αστικός μύθος...έτσι δεν λέτε? Φυσήξτε λοιπόν καπνό στο πρόσωπο ενός μωρού αφού το πιστεύετε.

Επειδή δεν πρόκειται να το κάνετε και γνωρίζετε άριστα ότι υπάρχει θέμα ας σταματήσουμε την υποκρισία. Είναι απλά θέμα δύναμης. Είστε πολλοί και λόγω εξάρτησης αρκετοί έχετε και το κίνητρο να παλέψετε για αυτό. Αυτοί που δεν καπνίζουν είναι επίσης πολλοί αλλά θα το παλέψουν λιγότερο γιατί δεν υπάρχει η εξάρτηση στην μέση. Εκεί κάπου υποτίθεται ότι υπάρχει το κράτος και βγάζει την εξάρτηση από την εξίσωση. Σε σοβαρά κράτη όμως. Όχι στο Ελλάντα.

Συγνωμη φιλε Gordonas αλλα κανεις ενα, κατα τη γνωμη μου, λογικο αλμα που σε οδηγει σε λαθος.

Πρωτα απ'ολα αν διαβασες ολο το thread, θα δεις, οτι κανεις απο οσους πιστευει οτι ο νομος δεν ειναι για το καλο του πολιτη δεν λεει οτι πρεπει να καπνιζει οπου να'ναι. Αν δεν το ειδες, λυπαμαι, ξαναδιαβασε το. Οι περισσοτεροι μιλανε/με για ποσοστωσεις κλπ. Να υπαρχει δηλαδη, μιας και δεν ειναι παρανομο προϊον, χωρος και για τους μεν και για τους δε. Χωρις υστεριες και μεγαλες κουβεντες.

Αντιλαμβανομαι οτι μεσω του ακραιου (μαιευτηρια) προσπαθεις να δειξεις μια θεση, αλλα στη συγκεκριμμενη περιπτωση ειναι μια ακυρη προσεγγιση.
Και ειναι ακυρη γιατι σε χωρους οπως bar κλπ η προσελευση ειναι προαιρετικη με οτι συνεπαγεται αυτο. Αν λοιπον εισελθεις σε χωρο καπνιστων ειναι δικο σου το "προβλημα" οπως αντιστοιχα αν εγω παω σε ενα μαγαζι που το καπνισμα απαγορευεται ειναι δικο μου.
Εγω βεβαια θα το αποφυγω οσο μπορω να βρεθω εκει και δεν θα νοιωσω περιορισμενος επειδη δεν θα μπορω να παω στο συγκεκριμμενο, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Μου αρεσει, ετσι κι αλλιως, να επιλεγω μαγαζια που με ικανοποιουν απο ολες τις αποψεις. Γιατι δεν κανεις και εσυ το ιδιο;

Και αν ειδες μιλαω/με για bar και παρεμφερη οσον αφορα την οποια ποσοστωση, γιατι, σε μια ταβερνα, προφανως και εχει δικαιωμα να παει και καποιος με τα παιδια του και προφανως, σαν ανηλικα, χρηζουν προστασιας ακομα και απο την πιθανοτητα κινδυνου.
Βεβαια θα ηθελα πολυ να δω απο τους υπαρμαχους της "ακαπνης Ελλαδας" μεγαλυτερο ζηλο και σε αλλα ζητηματα, αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα...

Τελος, μην μπαινεις στο trip οι απο 'δω και οι απο 'κει, ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε και λιγη μετριοπαθεια δεν εκανε ποτε κακο σε κανεναν. Ολοι χρειαζονται το χωρο τους. Ετσι απλα.

Last edited:
Τι ψάχνεις ρε Στέλιο. Ο τύπος το μόνο πράγμα που κάνει είναι σε κάθε ποστ να λέει να πάμε στα μαιευτήρια και να φυσάμε τον καπνό στα μούτρα των παιδιών.
Το έχω κάνει ήδη καμιά 50αριά φορές. Δυστυχώς, μόνο 3 πέθαναν.

Καλά..

Μιλάμε γιά ''Καθαρότητα''.:D:D:D:D
Ανώτεροι στήν Κενωνία,χωρίς ''εξαρτήσεις'' και τέτοια ποταπά..:firstprize:

Μνημονιούχοι.

Υ.Γ.
Αληθεια η έρευνα γράφει τίποτα γιά Αφρικάνικα Μαιευτήρια?

Last edited:
Τι ψάχνεις ρε Στέλιο. Ο τύπος το μόνο πράγμα που κάνει είναι σε κάθε ποστ να λέει να πάμε στα μαιευτήρια και να φυσάμε τον καπνό στα μούτρα των παιδιών.
Το έχω κάνει ήδη καμιά 50αριά φορές. Δυστυχώς, μόνο 3 πέθαναν.

Εσύ τόχεις και χούϊ βρέ...
Ξημεροβραδυάζεσαι στά Μαιευτήρια και παραμονεύεις..:Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Καλά, δεν περίμενα ν' απαντήσεις και τίποτα διαφορετικό. Copy paste ενός ποστ που γράφεις εδώ και 100 σελίδες αλλάζοντας τρεις τελείες και δύο ''και''. Με λίγα λόγια, μόνος σου τα λες, μόνος σου τ' ακούς (διαβάζεις εν προκειμένω).

Κανείς καπνιστής που έχει συμμετάσχει στο παρόν νήμα δεν έχει δηλώσει ότι πρέπει να καπνίζει παντού. Κανείς καπνιστής δεν φυσάει τον καπνό του στα μούτρα ενός μωρού. Κανείς καπνιστής δεν κυκλοφορεί με το τσιγάρο μέσα στα νοσοκομεία. Κανείς, επίσης, καπνιστής δεν προσπάθησε να σε πείσει ότι ο καπνός του τσιγάρου δεν είναι όντως ενοχλητικός. Κανείς καπνιστής δεν προσπάθησε να σε πείσει ότι το τσιγάρο είναι υγεία.

Αντιθέτως, εσύ συνδέεις όλα τα κακά του κόσμου με το τσιγάρο. Δεν τοποθετείς το πρόβλημα στη σωστή του διάσταση, αλλά πρέπει να γίνει και να θεωρηθεί η αιτία ''δια πάσαν νόσο''. Οι καπνιστές είναι ασυνείδητοι, υποκριτές, παράνομοι και εν δυνάμει δολοφόνοι. Εδώ μέσα έπεσαν πολλές προτάσεις άλλες υλοποιήσιμες, άλλες όχι. Αντί να συζητούμε γι' αυτές, έχεις βάλει μια κασέττα και παίζει μονίμως το ίδιο τραγούδι....επομένως, μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς μόνος σου.

Αντιλαμβανομαι οτι μεσω του ακραιου (μαιευτηρια) προσπαθεις να δειξεις μια θεση, αλλα στη συγκεκριμμενη περιπτωση ειναι μια ακυρη προσεγγιση.
Και ειναι ακυρη γιατι σε χωρους οπως bar κλπ η προσελευση ειναι προαιρετικη με οτι συνεπαγεται αυτο.

Και αν ειδες μιλαω/με για bar και παρεμφερη οσον αφορα την οποια ποσοστωση, γιατι, σε μια ταβερνα, προφανως και εχει δικαιωμα να παει και καποιος με τα παιδια του και προφανως, σαν ανηλικα, χρηζουν προστασιας ακομα και απο την πιθανοτητα κινδυνου.
Βεβαια θα ηθελα πολυ να δω απο τους υπαρμαχους της "ακαπνης Ελλαδας" μεγαλυτερο ζηλο και σε αλλα ζητηματα, αλλα αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα...

Ευτυχώς που αντιλήφθηκες το ότι πήρα μια "μέγιστη τιμή" για να δείξω το πρόβλημα που έχει η θεωρία των καπνιστών. Κάποιοι άλλοι κάνουν το λάθος και το παίρνουν τοις μετρητοίς.

Δεν νομίζω ότι είναι άκυρη η προσέγγιση. Εκτός από τα bar η προσέλευση είναι προαιρετική και στα καφέ, στα σινεμά και σε πολλούς άλλους χώρους. Δεν αναφέρεις κάτι όμως για αυτά. Στα καφέ που μπορεί να έχουν πάει γονείς με τα παιδάκια επιτρέπεται ή όχι? Σε παιδότοπους? Εκεί να δεις τσιγάρο που πέφτει. Ντουμάνι. Τι διαφορά υπάρχει από τις ταβέρνες?

Τελικά το κριτήριο είναι τα παιδιά? Δηλαδή δεχόμαστε ότι το παθητικό κάπνισμα είναι επιβλαβές για τα παιδιά και όχι για τους ενήλικες? Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά. Το παθητικό κάπνισμα είναι επιβλαβές για όλους. Συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να το μετρήσεις αλλά είναι βέβαιο ότι επιβαρύνει και μάλιστα κατά αναλογία με την έκθεση σε αυτό.

Πέρα από αυτό ανεξαρτήτως παιδιών ή όχι οι καπνιστές στην χώρα μας καπνίζουν παντού. Σε καφέ, παιδότοπους, ταβέρνες τούφα το ντουμάνι.

Το κριτήριο όμως των παιδιών δεν προκύπτει από πουθενά. Αποκτάμε κάποια ανοσία στον καπνό μεγαλώνοντας?

Το κλειδί στο όλο θέμα είναι αν το παθητικό κάπνισμα βλάπτει ή όχι την υγεία των παιδιών και των ενηλίκων. Όλες οι έρευνες λένε ΝΑΙ. Καμία δεν έχει πει ΟΧΙ και καμία δεν έχει καταλήξει ότι βλάπτει τα παιδιά και δεν βλάπτει τους ενήλικες.

Να είναι παγκόσμια συνωμοσία των γιατρών? Λίγο αστείο ακούγεται. Ποιο είναι το οικονομικό συμφέρων? Αντίθετα οι ειδικότητες που φωνάζουν για το κάπνισμα, μακροπρόθεσμα δουλειά θα χάσουν. Καρδιολόγοι, πνευμονολόγοι, ογκολόγοι και πολλές άλλες ειδικότητες τους έχουν πελάτες.

Αντίθετα οι καπνοβιομηχανίες είναι από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές του πλανήτη.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο κανόνων. Όπως σεβόμασταν την ελευθερία για το κάπνισμα σε μπαρ, καφέ έτσι πρέπει να σεβαστούμε και τον κανόνα που δεν το επιτρέπει πλέον.

Αλλιώς θα έχει ο καθένας τους δικούς του νόμους. A la carte δηλαδή. Η κλασσική Ελλάδα. Να αρχίσω να περνάω και εγώ με κόκκινο δηλαδή γιατί το βρίσκω χαζό να περιμένω στο φανάρι. Ότι γουστάρει ο καθένας. Δεν γίνεται έτσι..

Εμενα προσωπικα με επεισε ο Γκορδονας ,Ihave seen the light ,τσιγαρο τελος ......θα προτεινα και σε εσας το ιδιο αλλα δικαιουμαι να ομιλω μονο για τον εαυτο μου ,εαν δε συνεχιστει αυτη η ανομια θα φυγω απο το Ελλαντα και θα παω σε αλλους τοπους ,εκει που οι νομοι εφαμοζονται,θα παω στη Αμερικη ρε ,σιγα μη κατσω εδω να με σκοτωσετε ,δεν ξερω εαν ο Γκορδονας θα ερθει μαζι εγω παντως θα την κανω ,τι δουλεια εχουμε εμεις (ο Γκορδονας και εγω) με εσας τους ακαθαρτους ,τους εξαρτημενους ,που πατε και καπνιζετε μεσα στα μαιευτηρια και φυσατε τον καπνο στα μωρα ,Γκορδονα πες μου για που και φυγαμε παλληκαρι μου ,να σωθουμε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Αντιθέτως, εσύ συνδέεις όλα τα κακά του κόσμου με το τσιγάρο. Δεν τοποθετείς το πρόβλημα στη σωστή του διάσταση, αλλά πρέπει να γίνει και να θεωρηθεί η αιτία ''δια πάσαν νόσο''. Οι καπνιστές είναι ασυνείδητοι, υποκριτές, παράνομοι και εν δυνάμει δολοφόνοι. Εδώ μέσα έπεσαν πολλές προτάσεις άλλες υλοποιήσιμες, άλλες όχι. Αντί να συζητούμε γι' αυτές, έχεις βάλει μια κασέττα και παίζει μονίμως το ίδιο τραγούδι....επομένως, μπορείς να συνεχίσεις να μιλάς μόνος σου.

Μπορείς να μου κάνεις παράθεση κάτι που έχω γράψει που να υποστηρίζει αυτά που λες? Μάλλον κάποιον άλλο έχεις στο μυαλό σου ή γκρουπάρεις απόψεις στο μυαλό σου. Το κάπνισμα ευθύνεται για συγκεκριμένα πράγματα. Ένα, δύο, τρία...Ούτε οι καπνιστές είναι ασυνείδητοι, υποκριτές, παράνομοι. Κάποιοι έχουν κάποια από αυτές τις συμπεριφορές κάποιοι όχι αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγραψε πουθενά ότι ταυτίζονται με αυτά που αναφέρεις.

Λες για προτάσεις. Μα εδώ υπάρχει νόμος και δεν εφαρμόζεται. Μπορείς να έχεις αντιρρήσεις και να θέλεις να τον αλλάξεις αλλά μέχρι τότε οφείλουμε να τον εφαρμόζουμε. Αλλιώς μιλάμε για ζούγκλα.

Η πρόταση για χώρους καπνιστών και μη έχει εφαρμοστεί και αποτύχει πανηγυρικά. Απλούστατα δεν μπορείς να το κάνεις γιατί μια παρέα έχει άτομα που είτε καπνίζουν είτε όχι και δεν μπορείς να τους χωρίσεις αλλά πέρα από αυτό η ύπαρξη χώρου που δεν υπάρχει καπνός είναι πολύ ακριβή υπόθεση. Τόσο ακριβή που δεν είναι εφαρμόσιμη. Οι Ισπανοί το εγκατέλειψαν και πήγαν σε πλήρη απαγόρευση.

Εμενα προσωπικα με επεισε ο Γκορδονας ,Ihave seen the light ,τσιγαρο τελος ......θα προτεινα και σε εσας το ιδιο αλλα δικαιουμαι να ομιλω μονο για τον εαυτο μου ,εαν δε συνεχιστει αυτη η ανομια θα φυγω απο το Ελλαντα και θα παω σε αλλους τοπους ,εκει που οι νομοι εφαμοζονται,θα παω στη Αμερικη ρε ,σιγα μη κατσω εδω να με σκοτωσετε ,δεν ξερω εαν ο Γκορδονας θα ερθει μαζι εγω παντως θα την κανω ,τι δουλεια εχουμε εμεις (ο Γκορδονας και εγω) με εσας τους ακαθαρτους ,τους εξαρτημενους ,που πατε και καπνιζετε μεσα στα μαιευτηρια και φυσατε τον καπνο στα μωρα ,Γκορδονα πες μου για που και φυγαμε παλληκαρι μου ,να σωθουμε

Έχεις δίκιο εδώ στο Ελλάντα σε κυνηγάνε παντού, είσαι κατατρεγμένος, πραγματικά τέτοιο αστυνομικό κράτος δεν έχει υπάρξει πουθενά στον κόσμο. Οπότε τι να σου προτείνω? Όπου και να πας καλύτερα θα είσαι.

Βούδα όπου και να πας καλά να είσαι καλά να περνάς.

Υ.Σ. Ευτυχώς που υπήρξε και κάποιος που κατάλαβε το επιχείρημα με το μαιευτήριο. Οι υπόλοιποι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του να σας εξηγήσει.

Μπορείς να μου κάνεις παράθεση κάτι που έχω γράψει που να υποστηρίζει αυτά που λες? Μάλλον κάποιον άλλο έχεις στο μυαλό σου ή γκρουπάρεις απόψεις στο μυαλό σου. Το κάπνισμα ευθύνεται για συγκεκριμένα πράγματα. Ένα, δύο, τρία...Ούτε οι καπνιστές είναι ασυνείδητοι, υποκριτές, παράνομοι. Κάποιοι έχουν κάποια από αυτές τις συμπεριφορές κάποιοι όχι αλλά σε καμία περίπτωση δεν έγραψε πουθενά ότι ταυτίζονται με αυτά που αναφέρεις.

Επειδή δεν πρόκειται να το κάνετε και γνωρίζετε άριστα ότι υπάρχει θέμα ας σταματήσουμε την υποκρισία.

Ή μας δουλεύεις ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφεις.....δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ. Τρία ποστ παραπάνω μονάχα. Έχεις γράψει, τουλάχιστον, μια ντουζίνα στο ίδιο μήκος κύματος.

Φυσικά, άλλες φορές επικαλείσαι την υπερβολή για να ενισχύσεις τα επιχειρήματά σου, άλλες φορές την κυριολεξία και τις έρευνες κατά πως σε βολεύουν....θα στο αποδείξω....

''Το παθητικό κάπνισμα είναι ένας αστικός μύθος...έτσι δεν λέτε?''

Όχι, δεν λέμε αυτό, απλά αυτό θέλεις να καταλάβεις επειδή σε συμφέρει. Κανείς δεν έχει γράψει, επαναλαμβάνω, ότι το κάπνισμα δεν είναι επιβαρυντικός παράγοντας στην εμφάνιση παθογενειών. Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν είναι απλός παράγοντας, αλλά, η πρώτιστη και μοναδική αιτία για την εμφάνιση των συμπτωμάτων, κατά πως κινείται δηλαδή και το λοιπό σύστημα της υστερίας που βρήκε τον αποδιοπομπαίο τράγο για όλα τα δεινά. Είναι διαφορετικό το να λες ότι κάτι είναι βλαβερό-επιβαρυντικό και ενδέχεται να δημιουργήσει δυσλειτουργίες σε συνάρτηση με 1002 άλλους παράγοντες και άλλο ότι το παθητικό κάπνισμα σκοτώνει και τέλος....

Δηλαδή, με λίγα λόγια, όταν υπερβάλλεις εσύ λέγοντας ''καπνίστε και μέσα στα μαιευτήρια'', είναι μια χαρά. Όταν, όμως, λέμε ότι μπαρούφες του στυλ ''το κάπνισμα σκοτώνει'' είναι υπερβολές και μπούρδες (πάντα σε σχέση με την αληθινή διάσταση του προβλήματος) δεν είναι μια χαρά. Δεν γίνεται κουβέντα έτσι...

Εσυ Γκορδονα μιλας για Ελλαντα δες απο πανω το ποστ σου εγω απλα συμφωνω μαζι σου πλεον οπως ειπα

Έχεις δίκιο εδώ στο Ελλάντα σε κυνηγάνε παντού, είσαι κατατρεγμένος, πραγματικά τέτοιο αστυνομικό κράτος δεν έχει υπάρξει πουθενά στον κόσμο. Οπότε τι να σου προτείνω? Όπου και να πας καλύτερα θα είσαι.

Βούδα όπου και να πας καλά να είσαι καλά να περνάς.

Υ.Σ. Ευτυχώς που υπήρξε και κάποιος που κατάλαβε το επιχείρημα με το μαιευτήριο. Οι υπόλοιποι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του να σας εξηγήσει.

Δηλαδη εσυ δεν θα ερθεις ;Αφου δεν το μπορεις το "εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ " και θες ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ που βγαζουν την εξαρτηση απο την εξισωση ,τι θα κατσεις να κανεις εδω ; Αφου οπως γραφεις και με επεισες και εμενα οι ανθρωποι εδω ειναι εξαρτημενοι και σταρχιδιστες οι περισσοτεροι ,το κρατος αστα να πανε ,κινδυνευουμε να πεθανουμε απο τα παλιοτσιγαρα τους απο ωρα σε ωρα .να κατσω να πεθανω ρε συ Γκορδονα ; Εκτος αν εχεις καποια αλλη φαεινη ιδεα οποτε με αγωνια περιμενω

ΥΓ Καλα αυτο που τους εγραψες για τα μαιευτηρια και τα μωρα τους γονατισε ,δεν εχουν τι να πουν τους αποστομωσες ,κατι ειρωνιες εγραψε αυτος ο .Θ αλλα τι να μας πει αφου ειναι εθισμενο το ατομο

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

;Αφου δεν το μπορεις το "εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ " και θες ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ που βγαζουν την εξαρτηση απο την εξισωση ,

Βαρετό αλλά θά τό επαναλάβω..αν και δεν έχει και πολύ νόημα.

Η Απολύτως νόμιμη και εσκεμένα αποδεκτή κατάσταση στήν Μ.Βρεττανία νά βγαίνουν Π-Σ οι άνθρωποι γιά νά πίνουν μέχρις αηδίας δείχνει τό ενδιαφέρον τών Αρχών γιά τίς εξαρτήσεις..
Οποιος έχει πάει Σκανδιναυικές Χώρες πού χιλιοϋμνούνται θά δεί οτι τά Π-Σ οι άνθρωποι σέρνονται στούς δρόμους μέχρις τελικής πτώσεως απο τήν τρελλή σούρα.
Προφανώς οι ''ερευνητές'' έχουν διαπιστώσει ότι οι λεγόμενες και επίσημα απο τήν Ψυχιατρική ''Διψομανιακές Κρίσεις κατάχρησης Αλκοόλ''ουδεμίαν εξάρτηση προκαλούν και ουδόλως βλάπτουν τούς συνανθρώπους είτε μέσω τής τρομακτικής αυξήσεως περιστατικών οικογενειακής βίας (νά σού πώ εγώ πόσα παιδιά κακοποιούνται και καταστρέφονται οι ζωές τους )είτε μέσω τών καυγάδων πού γίνονται,είτε και μέσω ατυχημάτων...

Η οι ΗΠΑ πού η ηρωίνη,το κράκ και ακόμα πιό φτηνές φονικές ουσίες πωλούνται ελεύθερα..
Αυτά δέν γίνονται στήν Ελλάδα..??
Φυσικά και γίνονται και βαίνουν αυξανόμενα ακριβώς επειδή αποκτήσαμε ιδιους ρυθμούς ζωής μέ τούς ''πολιτισμένους'',αλλά και αντιγράψαμε τό μαλακισμένο life style τους μέσω Κωστοπουλαίων και λοιπών ''ευεργετών''..
Αν τώρα τό παθητικό κάπνισμα σκοτώνει παιδιά(οπως γράφει ο απαράδεκτος τίτλος τών Νέων)νά δείς πόσα παιδιά σκοτώνει τό αλκοόλ,η οικογενειακή κακοποίηση και τό κράκ ..
Ποιά προτεραιότητα έβαλαν οι ''πολιτισμένες ''Κοινωνίες απ´ολα τά παραπάνω??
Φυσικά το παθητικό κάπνισμα και δημιούργησαν συνθήκες ομαδικής Υστερίας..
Περαστικά μας..

Ωχ παίδες, δεν έχει νόημα να χαλάμε τις καρδιές μας. Κάντε ότι θέλετε.

Τείνω να καταλήξω ότι ορισμένα θέματα δεν μπορούν να συζητηθούν μέσω διαδικτύου. Πιστεύω ότι σε ένα καφέ θα είχαμε πάλι τις διαφωνίες μας αλλά χωρίς προσβολές και χωρίς τέτοιο κλίμα. Είναι πολύ εύκολο να παρεξηγήσεις τον άλλο ακόμα και από ένα "και".

Θα τα πούμε σε κανένα άλλο θέμα πιο βατό. Καλό ΣΚ.

Απάντηση: Re: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Η Απολύτως νόμιμη και εσκεμένα αποδεκτή κατάσταση στήν Μ.Βρεττανία νά βγαίνουν Π-Σ οι άνθρωποι γιά νά πίνουν μέχρις αηδίας δείχνει τό ενδιαφέρον τών Αρχών γιά τίς εξαρτήσεις..
Οποιος έχει πάει Σκανδιναυικές Χώρες πού χιλιοϋμνούνται θά δεί οτι τά Π-Σ οι άνθρωποι σέρνονται στούς δρόμους μέχρις τελικής πτώσεως απο τήν τρελλή σούρα.
Προφανώς οι ''ερευνητές'' έχουν διαπιστώσει ότι οι λεγόμενες και επίσημα απο τήν Ψυχιατρική ''Διψομανιακές Κρίσεις κατάχρησης Αλκοόλ''ουδεμίαν εξάρτηση προκαλούν και ουδόλως βλάπτουν τούς συνανθρώπους είτε μέσω τής τρομακτικής αυξήσεως περιστατικών οικογενειακής βίας (νά σού πώ εγώ πόσα παιδιά κακοποιούνται και καταστρέφονται οι ζωές τους )είτε μέσω τών καυγάδων πού γίνονται,είτε και μέσω ατυχημάτων...

Αυτά δέν γίνονται στήν Ελλάδα..??
Φυσικά και γίνονται και βαίνουν αυξανόμενα ακριβώς επειδή αποκτήσαμε ιδιους ρυθμούς ζωής μέ τούς ''πολιτισμένους'',αλλά και αντιγράψαμε τό μαλακισμένο life style τους μέσω Κωστοπουλαίων και λοιπών ''ευεργετών''..
.
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_1_24/11/2010_365950

Kατά φωνή...

Re: Απάντηση: Συνέπειες από την απαγόρευση του καπνίσματος...!!!

Σε καφέ που καπνίζουμε όμως.

Μπορεί να είμαστε τυχεροί να έχει καλό καιρό και να ήμαστε έξω. Έτσι όπως πάει ο καιρός άλλωστε αργεί ο χειμώνας.

«Ναι» στο κάπνισμα μαζί με αλκοόλ και μηνιαίο φόρο λέει η κυβέρνηση στα καταστήματα

Νέες ρυθμίσεις για την απαγόρευση του καπνίσματος ανακοινώνει την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση.

Όπως έγινε γνωστό, η κυβέρνηση προτίθεται να τροποποιήσει τον νόµο για την απαγόρευση του καπνίσµατος επιβάλλοντας φόρο, τον οποίο θα καταβάλλουν τα κέντρα διασκέδασης που θα επιτρέπουν το κάπνισµα για τους πελάτες τους. Σύµφωνα µε όσα µελετά η κυβέρνηση, το κάπνισµα θα επιτρέπεται σε κέντρα όπου σερβίρεται κυρίως αλκοόλ, συγκεκριµένα στα κέντρα διασκέδασης (µπουζούκια, µιούζικ χολ, ντίσκο κ.λπ.), στα µπαρ κάθε µορφής και στα καζίνο, όπως αναφέρουν «Τα Νέα»......