Συνεργασία ΟΤΕ & Altec

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,345
Homeless
Τώρα μόλις με πήρανε τηλ από τον ΟΤΕ και μου είπανε για 1 πακέτο προσφορά για επαγγελματίες οπού η χρέωση είναι 10 λεπτά η κλήση για απεριόριστο χρόνο για αστικά και υπεραστικά. Επίσης το πακέτο αυτό έχει 30% φθηνότερες κλήσεις προς κινητά. Το πακέτο αυτό παρέχεται σε συνεργασία ΟΤΕ & Altec. Από περιέργεια και μονό ρώτησα και μου είπανε ότι η συνεργασία αυτή έγινε για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό. Το ερώτημα που γεννάται είναι για πιο λόγο να κάνει συνεργασία με την Altec?

εγω νομιζω οτι σε πηρε η Αλτεκ....ο ΟΤΕ δεν συνεργαζεται ετσι ευκολα με παροχους.... αν δεν κανω λαθος....

Τον πΟΤΕ να τον ψάχνετε καλά... Σε κάθε προσφορά κρύβει και μια εκπληξούλα, ιδίως στα ψιλά τα γραμματάκια...

Δεν σε πήραν απο τον ΟΤΕ, δεν έχει τέτοιο πακέτο ούτε υπάρχει κάποια συνεργασία. Της Altec είναι αυτό λογικά, ούτε είναι καινούρια προσφορά, το έχουν αρκετές εταιρείες εδώ και καιρό. Απλά απο το telemarketing των εναλλακτικών παρόχων, αναφέρουν πολλές φορές σε "συνεργασία" με τον ΟΤΕ (εννοώντας οτι χρησιμοποιούν το δίκτυο του ΟΤΕ) για να τους ακούσεις.

Last edited:
Απατεώνες!
Ιδιωτική εταιρεία που προωθέι την Altec ειναι και η υποτιθέμενη συνεργασία με ΟΤΕ είναι δικό τους κατασκεύασμα! Υπόσχονται τα πάντα για να παρουν την έγκριση, καθώς αυτοί πληρώνονται με το κομμάτι και δεν χανουν τιποτε αν κάνεις μετά διακοπή! Ειμαι παθών και αναγκάστηκα να τους έχω για ένα δίμηνο, παρόλο που έστειλα την αίτηση διακοπής μόλις ήρθαν τα χαρτιά! Σε μένα εκτός απο την συνεργασία με ΟΤΕ ειπαν για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά (ναι..και κινητά και το επανέλαβαν ανερυθρίαστα όσες φορές τους το ξαναρώτησα!) και διακοπή παγίου ΟΤΕ σε 2 μήνες (ενω ειμαι στην επαρχία και δεν θα έρθει δικό τους ιδιόκτητο δίκτυο...εκει αποσκοπει η υποτιθέμενη συνεργασία με ΟΤΕ!)
Ετσι, παρόλο που τοσα χρόνια δεν έχω ενδώσει σε κανέναν (εχω μόνο 2 εναλλακτικούς, αλλά βαζω εγω το τετραψήφιο πρόθεμα, όχι με προεπιλογή), μου ειπαν τοσο χοντρα ψέματα με τόσο αληθοφανή τρόπο που ενέδωσα!
Πηρα και στην ίδια την Αλτεκ σε υψηλό επίπεδο (εχω γνωστό που έχει φίλο) και κατήγγειλα και τα ονόματα των πωλητών, αλλά προφανώς θα το ξέρουν και απο την Αλτεκ και θα το εγκρίνουν (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)