Στο σινεμά όταν πηγαίνω το βάζω αθόρυβο με δόνηση αλλά στα χέρια μου ώστε αν γίνει κάτι να ανταποκριθώ.
Το ειπες μονος σου !!!
Δεν ενοχλει ενα κινητο που θα κανει 2-3 φορες "μπβββ μπβββ"
προτρεποντας σε να βγεις εκτος χωρου για να απαντησεις.
ΕΚΤΟΣ .... αν πρεπει να απαντησεις πανω στο δευτερολεπτο !
Πρεπει ?
(θυμηθηκα την σκηνη στο Jurassic Park ΙΙ, οπου η ζωη ολων κρεμονταν απο ενα κινητο
στα σωθικα ενος δεινοσαυρου ..... και απο ενα παιδακι που δεν εβρισκε την μαμα του
να της δωσει το τηλεφωνο..... ΕΚΕΙ .... ΝΑΙ !
)
Τοτε φιλε μου, με αυτο το σκεπτικο, το κινητο σου δεν πρεπει να κλεινει ΠΟΤΕ.
Πρεπει να ειναι διπλα σου συνεχεια. Στον υπνο, στο μπανιο, στο σεξ, στην βολτα
με τα παιδια σου. ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.
Ενταξει, ισως εμεις οι υπολοιποι να αγαπουμε λιγοτερο τους ηλικιωμενους γονεις μας.
Πως το βλεπεις ?
Το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πριν δύο βδομάδες ήμουν στη δουλιά και με πήρε ο καρκινοπαθής πατέρας μου ο οποίος ήταν σε φάση κρίσης και με τρεμάμενη φωνή να πάω γρήγορα κοντά του να τον πάω νοσοκομείο και ρωτώ: αν δηλαδή ήμουν στο μέγαρο ή σε κάποιο παρόμοιο χώρο και συνέβαινε αυτό; Θα ήμουν αγενής επειδή απάντησα; Αν το είχα κλειστό ο πατέρας μου θα είχε πεθάνει μόνος μιας και τελευταία στιγμή τον πρόλαβα και τον πήγα νοσοκομείο. Ακόμα και στο αθόρυβο να το είχα, πιστεύετε στην ώρα του πανικού δεν θα φώναζα σαν τρελλός μέχρι να του πω να κάνει υπομονή κι ότι έρχομαι; Καλώς ή κακώς το κινητό μπήκε στη ζωή μας, προσωπικά μόνο καλώς, μ έχει σώσει πολλές φορές, στη ζωή και στη δουλιά μου, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όμως είναι τρελή εξυπηρέτηση. Στο σινεμά όταν πηγαίνω το βάζω αθόρυβο με δόνηση αλλά στα χέρια μου ώστε αν γίνει κάτι να ανταποκριθώ. Δηλαδή έχω αφήσει τα παιδιά σπίτι με τη γιαγιά και κάτι συμβαίνει, τι θα κάνει η γυναίκα που είναι κι ανάπηρη; Καταλαβαίνω τα παραδείγματα και συμφωνώ με τα παραπάνω, όπως όμως και να χει το κινητό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Επίσης απέναντι και δίπλα απ το σπίτι μου οι γείτονες έχουν σκύλο, μιλάμε έχω τρελλαθεί με τα γαβγίσματα, τι να κάνω όμως; Να τα σκοτώσω; Οχι, τουμπεκί κάνω και δεν έχω παραπονεθεί, παρόλο που ο μαλ.....ς ό ένας απ αυτούς μου παραπονέθηκε πέρυσι γιατί στις 7 το απόγευμα είχα δυνατά μουσική και τον ενοχλούσε στο αυθαίρετο που έχει φτιάξει στην ταράτσα, εγώ τι να πω δηλαδή για το σκύλο του που γαβγίζει όλο το βράδυ;
φιλε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα
οταν πηγαινεις στο Μεγαρο καλο ειναι να το κλεινεις το κινητο σου
Οκ, καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να θέλουν να γυρίσουμε στην εποχή πριν το κινητό τηλέφωνο. Άλλοι στο χωριό μου θέλουν να γυρίσουν και πριν το απλό τηλέφωνο.
Αλλά δε μπορώ να θεωρήσω ρεαλιστικές αυτές τις απόψεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.