Synology DS214+ vs DS214play με Dune 301

ανοιγει φακελους δικτυου αλλα δεν ξερω πως αναπαραγει
θα δοκιμασω και θα επανελθω

τελικα δοκιμασα
βλεπει τους κοινοχρηστους φακελους του υπολογιστη μου αλλα δεν αναπαραγει σωστα ολα τα βιντεο
καπ[οια avi δηλαδη τα παιζει χωρις ηχο τα οποια απο στικακι τα παιζει κανονικα

Απάντηση: Re: Synology DS214+ vs DS214play με Dune 301

Επειδή διαβάζω πολλά για την συμβατότητα των δίσκων πολλοί προτείνουν WD Red .

Έχω ήδη έχω 1 Seagate 2TB & 1 WD Green 2TB θα έχω πρόβλημα λέτε ?

Απάντηση: Re: Synology DS214+ vs DS214play με Dune 301

Στη συνδεσμολογία θα πρέπει να βάλω καλώδιο cat 6 από το ρουτερ σε switch και από εκεί αντίστοιχο ένα να πηγαίνει στο synology και ένα στο laptop?
η δεν χρειάζεται καθόλου ?

Άσχετος σχεδόν με το θέμα, οπότε η ερώτησή μου ίσως να φαντάζει χαζή.

Σε τηλεόραση που δεν έχει κάρτα δικτύου, ας υποθέσουμε ότι τη συνδέεις με τον υπολογιστή μέσω HDMI.

Αξιοποιείται αυτό το πλεονέκτημα του real time encoding μέσω hardware του DS214 play; Τι κάνεις σ' αυτή την περίπτωση; Αγοράζεις κάποιον εξωτερικό media player με αυξημένες δυνατότητες;

Άσχετος σχεδόν με το θέμα, οπότε η ερώτησή μου ίσως να φαντάζει χαζή.

Σε τηλεόραση που δεν έχει κάρτα δικτύου, ας υποθέσουμε ότι τη συνδέεις με τον υπολογιστή μέσω HDMI.

Αξιοποιείται αυτό το πλεονέκτημα του real time encoding μέσω hardware του DS214 play; Τι κάνεις σ' αυτή την περίπτωση; Αγοράζεις κάποιον εξωτερικό media player με αυξημένες δυνατότητες;
Το βίντεο παίζεται από τον media player του PC οπότε η CPU του nas δεν έχει καμία σημασία. Γενικά με τα play μην πολυασχολειστε. Τσαμπα λεφτά είναι. Το plex που είναι ο άρχοντας του real time transcoding δεν χρησιμοποιει τη CPU τους και το video station έχει αρκετά θεματακια λειτουργικότητας.

Για τον φιλο που ψάχνεται, επειδή ειμαι σε παρόμοια περιπου φάση, βλέπω πολύ καλές κριτικές για το νεο Synology DS-215j.

Το μόνο κακό είναι οτι δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα (τουλάχιστον εγώ δεν το εχω δει) οπότε το σκέφτομαι για αγορά από Amazon