Σύνοψη καλύτερων μοντέλων LCD/Plasma σε 40"-42"

O λογος που δεν αγορασα την W2000 η την Μ86 ειναι η αποδoση σε τηλεοπτικο σημα. Οσο μεγαλυτερη η αναλυση τοσο χειροτερη η αποδοση σε SD.

H D3000 φαινεται να ειναι ενας πολυ καλος συνδυασμος αποδοσης SD και HD.

Σε κανα χρονο μπορει να μου την βαρεσει και να παρω και καμια πλασμα ποιος ξερει.:flipout:

Αυτο Γιαννη ισχυη και στις Plasma? Παντως η Pioneer 5000EX λενε οτι ειναι πολυ καλη σε SD?

Αυτο Γιαννη ισχυη και στις Plasma? Παντως η Pioneer 5000EX λενε οτι ειναι πολυ καλη σε SD?

Καποιος εδω ελεγε οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η 508ΧD!

Παντως με την τιμη που εχει θα επρεπε οχι μονο να ειναι καλη αλλα και να βγαζει ελικες και να πεταει!!!:Banane0:

Καποιος εδω ελεγε οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η 508ΧD!

Παντως με την τιμη που εχει θα επρεπε οχι μονο να ειναι καλη αλλα και να βγαζει ελικες και να πεταει!!!:Banane0:

Εγω το ειπα αυτο ρε Γιαννη:smile: μαλλον αυτο το ειπαν αυτοι που τις ειδαν πλαι-πλαι αλλα μιλουσαν για HD και οχι για SD. Παντως αυτο που λες δεν το γνωριζα:blush: και αν ειναι αληθεια ειναι μεγαλο μειονεκτημα για τις FULLHD. ΦΤΟΥ και εγω που περιμενα τις νεες Pioneer LX:frown:.

Είμαι και εγώ σχεδόν έτοιμος να αγοράσω την Panasonic 42PX70, αλλά από την άλλη λέω να περιμένω μέχρι τον Δεκέμβριο, γιατί κάτι μου λέει ότι ότι θα είναι ακόμα πιο ώριμα τα πράγματα (και οι τιμές) τότε.