Συντηρηση πανιου και προτζεκτορα??

postfire

Established Member
6 February 2010
218
παιδια καλησπερα!!πως θα συντηρω τον προτζεκτορα μου και το πανι μου σε καλη κατασταση?τι χρειαζεται ο προτζεκτορας για τον καθαρισμο του ειδικα στον φακο?και το πανι πως το καθαριζω και να το συντηρω σε καλη κατασταση????τι πρεπει να προσεχω γενικα και στα δυο?

Να μην καπνιζεις
και να μην πινεις και αλκοολ
Απαγορευεται το μαυρο δια νομου
Να κανεις ερωτα με προφυλακτικο
και να ψηφιζεις αυτους που θελουν το καλο σου.

Αυτα στα γενικα :D

Τον φακό δεν τον ακουμπάς, ούτε και το πανί.

Απλά, καθαρίζεις το φίλτρο αέρα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή (ή και λίγο πιο συχνά..).

Αν περάσουν χρόνια και χρειάζεται ο προβολέας γενικότερο καθάρισμα (που και αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή..) το αναθέτεις σε επαγγελματία.

Σαφώς και βοηθάει και η πρώτη από τις συμβουλές του Ντίνου (DB Error).

Οι υπόλοιπες επίσης βοηθάνε, αλλά όχι τον προβολέα. :p

Πως δεν βοηθανε... Με την χρηση αλκοολ και "μαυρου' μειωνεται δραματικα η "ευκρινεια" του προβολεα! :D

D.E ωραιος:BDGBGDB55:δλδ δεν καθαριζουμε ποτε τον φακο με το ιδικο πανακι?οσο ια φιλτρο δεν νομιζω να εχει ο δικος μου προβολεας κανω λαθος????optoma hd70 διαβασα το μανουαλ και δεν ειδα ια φιλτρο πουθενα:BXVZCBXZ6:μπορει καπιος να δει αν εχει φιλτρο???

Re: Απάντηση: Συντηρηση πανιου και προτζεκτορα??

Πως δεν βοηθανε... Με την χρηση αλκοολ και "μαυρου' μειωνεται δραματικα η "ευκρινεια" του προβολεα! :D

Μπορεί να μειώνεται η "ευκρίνεια", αλλά αυξάνεται δραματικά η "overall" εικόνα! :D

Ξέρεις, όπως και στον ήχο.. ;)

Δημητρη δεν καταλαβα τι εννοεις ειμαι καινουριος σε αυτα μπορειτε να γινεται πιο σαφις???

τωρα ειδα ιτανε για τον DB..E