Συντηρητισμος και Χιουμορ δεν πανε μαζι.....

Status
Not open for further replies.
Λοιπον για να αποσαφηνιστεί η διαμαρτυρία, εχω να πω πως μονος σου παραδεχεσαι για ασεμνο κουνημα της λεκάνης!
Με γέλιο μεν αλλα ξερεις ότι είναι ασεμνο!
Ναι δεν το θεωρω χιουμορ, αλλα ελλειψη αισθητικής,τακτ, ισως και να ειμαι συντηρητικός! Ισως δεν εχω την ιδια αισθηση χιουμορ με σένα;

Από τη στιγμη που το φορουμ είναι σε δημοσια καθημερινη θεα, (προσωπικα το διαφημιζω και στους μαθητες μου και περηφανευομαι γι’αυτο) οφειλουμε να σεβομαστε ολους αυτους που μας επισκεπτονται και συμμετεχουν σ αυτό, χωρις να προσβάλουμε την αισθητική τους.

Και για να μην γραφω πολλα θα σας κανω μια αφελη ισως, καλοπροαίρετη ερωτηση:
"Αν ειχατε τη δυνατοτητα θα βαζατε αυτό το αβαταρ διπλα στο ονομα σας στο κουδουνι εισοδου του σπιτιου σας; Θα υποδεχόσασταν τους φιλοξενουμενους σας ετσι; Ή θα το σκεφτοσασταν καλύτερα;"
Ευχαριστω για την κατανόηση.

Last edited:
O Δημοσθενης μιλησε ορθα :grandpa:

(αν και καθημενος φανταζομαι)

Δηλαδή εάν ένα μέλος απο τα 3000 μέλη διαμαρτυρηθεί με p.m.για κάτι που έγραψε άλλο μέλος ή έβαλε ως avatar θα τού ζητείται να το σβήνει απ´εδώ και εμπρός.Μια τέτοια στάση ανοίγει πολλές ατραπούς.
Τι σημαίνει κάποιο μέλος διαμαρτυρήθηκε??Να βγεί το ´κάποιο μέλος´και να πεί στον Ναθαναήλ ότι προσβάλλεται απο το avatar(προσωπικά το βρήκα ξεκαρδιστικό)του και να τού ζητήσει να το βγάλει.Κάποτε είχε ειπωθεί οτι προσβλήθηκαν δύο κορίτσια μέλη τού club(που δεν τα μάθαμε ποτέ)για το χιουμοριστικότατο thread με θέμα λογοπαίγνια με το όνομα τού Μουνιόθ.
Και νομίζω ότι η ιστορία με τα παιδιά θά πρέπει να τελειώνει.
Εάν κάποιος θεωρεί ότι το avclub ειναι site με θέματα προσβλητικά ή ´επικίνδυνα ´για τα παιδιά(που σαφώς και δεν είναι) είναι δική τού ευθύνη να μην τα αφήνει να μπαίνουν στο site.Και φυσικά εάν θεωρεί ότι το avclub είναι site με προσβλητικό περιεχόμενο να μην μπαίνει και ο ίδιος.
Την ευθύνη για τα παιδιά μας την έχουμε εμείς οι ίδιοι.Οπως επίσης σε ποιά site εμείς μπαίνουμε.
Εγώ δεν θα έβγαζα το avatar εάν δεν εμφανιζόταν αντρίκια το ´μέλος´να το πεί στον Ναθαναήλ.Αλλά,ξέρω-ξέρω ανήκω στούς ´καυγατζήδες-εχθρούς´τού site.-bye- -bye-

Re: Απάντηση: Συντηρητισμος και Χιουμορ δεν πανε μαζι.....

Λοιπον για να αποσαφηνιστεί η διαμαρτυρία, εχω να πω πως μονος σου παραδεχεσαι για ασεμνο κουνημα της λεκάνης!
Με γέλιο μεν αλλα ξερεις ότι είναι ασεμνο!
Ναι δεν το θεωρω χιουμορ, αλλα ελλειψη αισθητικής,τακτ, ισως και να ειμαι συντηρητικός! Ισως δεν εχω την ιδια αισθηση χιουμορ με σένα;

Από τη στιγμη που το φορουμ είναι σε δημοσια καθημερινη θεα, (προσωπικα το διαφημιζω και στους μαθητες μου και περηφανευομαι γι’αυτο) οφειλουμε να σεβομαστε ολους αυτους που μας επισκεπτονται και συμμετεχουν σ αυτό, χωρις να προσβάλουμε την αισθητική τους.

Και για να μην γραφω πολλα θα σας κανω μια αφελη ισως, καλοπροαίρετη ερωτηση:
"Αν ειχατε τη δυνατοτητα θα βαζατε αυτό το αβαταρ διπλα στο ονομα σας στο κουδουνι εισοδου του σπιτιου σας; Θα υποδεχόσασταν τους φιλοξενουμενους σας ετσι; Ή θα το σκεφτοσασταν καλύτερα;"
Ευχαριστω για την κατανόηση.

Φυσικα και το παραδεχομαι αλλα επισης το απαλειφω προς χαρην του γελιου που προκαλει.....

Το να μην εχουμε το ιδιο χιουμορ δεν πειραζει...
Το να ειμαστε ομως επιλεκτικα συντηρητικοι πειραζει φιλε Δημοσθενη και παραπειραζει...
Τα 2 νηματα που αναφερω στην αρχη δεν σε πειραζουν?

Εμενα προσωπικα οχι αλλα εγω ειμαι αλλουνου παπα ευαγγελιο.....
Και οσο για την τελευταια σου ερωτηση η απαντηση ειναι ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΑΒΙΑΣΤΑ.....
η χυδαιοτητα δεν ειναι μονο στην εικονα ειναι κυριως στον ανθρωπο και την συμπεριφορα του.
Δεν με ενδιαφερει καθολου η αποψη καποιου που δεν με ξερει και εχει σχηματισει αποψη για μενα απο το αβαταρ μου.
Αυτο θα μαθω στο γιο μου πουναι μικρος ακομα και οχι να σχηματιζει αποψη απο την εικονα του καθε τυχοντα......

Re: Απάντηση: Συντηρητισμος και Χιουμορ δεν πανε μαζι.....

Η Τζέσικα ενοχλεί? Προσβάλει κανέναν? Χαλάει την αισθητική κάποιου?

Εχει και μια πλακα το θεμα...και το καταγγελω ως βαθυτατα ρατσιστικο (κι αυτο )

Οι αντρες ειναι παρεξηγιαρηδες οσον αφορα τα ασεμνα των αρσενικων αλλα στα ασεμνα των θυληκων γουρλωνουν και κανουν τον κουη.....

Λοιπον...?
Ενοχλει κανεναν η Τζεσικα του Δημητρη?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συντηρητισμος και Χιουμορ δεν πανε μαζι.....

η χυδαιοτητα δεν ειναι μονο στην εικονα ειναι κυριως στον ανθρωπο και την συμπεριφορα του.
Δεν με ενδιαφερει καθολου η αποψη καποιου που δεν με ξερει και εχει σχηματισει αποψη για μενα απο το αβαταρ μου.
Αυτο θα μαθω στο γιο μου πουναι μικρος ακομα και οχι να σχηματιζει αποψη απο την εικονα του καθε τυχοντα......
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Καλά εσύ πρόσεχε ,γιατί απο αύριο και κάθε μέρα στίς 8 το πρωί θα λές την Προσευχή.:flipout:

Εντάξει μωρέ.Μην το παρατραβάμε.Ο Ναθαναήλ το διατύπωσε σαφώς το θέμα.
Τέλος απο μένα.
Πάμε για άλλα.Το μόνον που ειλικρινά θάθελα είναι να βγαίνει όποιο μέλος ενοχλείται απο κάτι να το λεει προσωπικά .

Τώρα στο θέμα μας, απότην στιγμή που βρέθηκε έστω και ένας να παραπονεθεί, ο Ναθαναήλ:grinning-smiley-043 έπραξε ορθά.

Σιμο ο τυρακης σου στο αβαταρ σου μου ξυπναει ελβετορωμαικα οργια ρε συ......:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

πουναι η μπουκιτσα μου ?

Δηλαδή εάν ένα μέλος απο τα 3000 μέλη διαμαρτυρηθεί με p.m.για κάτι που έγραψε άλλο μέλος ή έβαλε ως avatar θα τού ζητείται να το σβήνει απ´εδώ και εμπρός.Μια τέτοια στάση ανοίγει πολλές ατραπούς.
Τι σημαίνει κάποιο μέλος διαμαρτυρήθηκε??Να βγεί το ´κάποιο μέλος´και να πεί στον Ναθαναήλ ότι προσβάλλεται απο το avatar(προσωπικά το βρήκα ξεκαρδιστικό)του και να τού ζητήσει να το βγάλει.Κάποτε είχε ειπωθεί οτι προσβλήθηκαν δύο κορίτσια μέλη τού club(που δεν τα μάθαμε ποτέ)για το χιουμοριστικότατο thread με θέμα λογοπαίγνια με το όνομα τού Μουνιόθ.
Και νομίζω ότι η ιστορία με τα παιδιά θά πρέπει να τελειώνει.
Εάν κάποιος θεωρεί ότι το avclub ειναι site με θέματα προσβλητικά ή ´επικίνδυνα ´για τα παιδιά(που σαφώς και δεν είναι) είναι δική τού ευθύνη να μην τα αφήνει να μπαίνουν στο site.Και φυσικά εάν θεωρεί ότι το avclub είναι site με προσβλητικό περιεχόμενο να μην μπαίνει και ο ίδιος.
Την ευθύνη για τα παιδιά μας την έχουμε εμείς οι ίδιοι.Οπως επίσης σε ποιά site εμείς μπαίνουμε.
Εγώ δεν θα έβγαζα το avatar εάν δεν εμφανιζόταν αντρίκια το ´μέλος´να το πεί στον Ναθαναήλ.Αλλά,ξέρω-ξέρω ανήκω στούς ´καυγατζήδες-εχθρούς´τού site.-bye- -bye-

+1000 (ηταν και StarWars to avatar και μου αρεσε-bye-)

Οκ τελος λοιπον....ας μεινει ανοιχτο το θεμα παρακαλω μπας και θελησει να τοποθετηθει το μελος που διαμαρτυθηκε-παραπονεθηκε.....
Για μενα η δικη του τοποθετηση θαταν σημαντικη.
Αν δεν εχει δει το νημα παρακαλειται ο διαχειριστης να του στειλει ενα λευκο περιστερι με την προσκληση.
Αν δεν θελει ναναι καλα.

Παντως το νεο σου αβαταρ αγριογορούνα ειναι ντεφακτο, και σαν χοιροτροφος που ειμαι σου λεω οτι η κινηση που κανει σημαινει οτι το "ζηταει" που λεμε.

Αντε παλι προκλητικος εισαι..:flipout: :flipout: :flipout:

Ακου καμηλα.....

Το νέο του avatar είναι πρόβατο και δείχνει πόσα στομάχια πρέπει νάχει ο Havoc(7) για να αντέξει την αγωνία ,για τίς μεταγραφές τής ομάδας του.:flipout: :flipout:
Πάντως ´λικνίζει´τίς μασέλλες του όμορφα ,το ζωντανό.

Πάντως αυτό που ετοιμάζεται να κάνει η ΓΚαμήλα είναι άξιο λογοκρισίας :grandpa:

:devil-smiley-029:

Σιμο ο τυρακης σου στο αβαταρ σου μου ξυπναει ελβετορωμαικα οργια ρε συ......:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

πουναι η μπουκιτσα μου ?

Ναθαναήλ, σε εγκαλλώ αμέσως στην τάξη:flipout: :flipout: :flipout: , διότι βλέπεις το δέντρο ( Μπόμπ -Σφουγγαράκης ) και όχι το δάσος - υπογραφή James Hettfield -Metalica:guitarist:

Status
Not open for further replies.