Σύντομα PS3 firmware 2.0...

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
Το θέμα είναι μάλλον στα τέλη του μήνα θα βγει νέο firmware, αλλά ότι μάλλον θα αναβαθμίζει την κονσόλα στο πρωτόκολλο 1.1 Bluray, που σημαίνει ότι θα υποστήριζει κάποια, αν όχι όλα, σημεία του πρωτοκόλλου αυτού, όπως εικόνα πάνω σε εικόνα κτλ. :grinning-smiley-043

Πηγές : http://www.highdefdigest.com/news/s...Upgrade_Will_Boost_Blu-ray_Interactivity/1060
http://www.n4g.com/ps3/News-73894.aspx

Για να κανεις τι??????:rifle:
Παρε 360 καλυτερα.

:BDBDG54:

Κ πως θα βλέπω bd στο 360 ?
Η μήπως να αγοράσω έξτρα συσκευή για hd-dvd, να έχω δλδ δύο μηχανήματα το ένα πάνω στο άλλο σαν σάντουιτς ?

Αμάν πια βρε παιδιά με την μάχη μεταξύ 360 & ps3... το καθένα κάνει κ κάτι διαφορετικό... το ένα έχει πολλά παιχνίδια, το άλλο λιγότερα ακόμα... το ένα bd σε 1 συσκευή το άλλο hd-dvd σε 2 συσκευές... το ένα hdmi με rgb full, 24p κτλ. ενώ το άλλο μόνο hdmi τώρα κ όχι παλιότερα... κουραστική η διαμάχη κ ανούσια νομίζω...

:ernaehrung004:

:BDBDG54:

Κ πως θα βλέπω bd στο 360 ?
Η μήπως να αγοράσω έξτρα συσκευή για hd-dvd, να έχω δλδ δύο μηχανήματα το ένα πάνω στο άλλο σαν σάντουιτς ?

Αμάν πια βρε παιδιά με την μάχη μεταξύ 360 & ps3... το καθένα κάνει κ κάτι διαφορετικό... το ένα έχει πολλά παιχνίδια, το άλλο λιγότερα ακόμα... το ένα bd σε 1 συσκευή το άλλο hd-dvd σε 2 συσκευές... το ένα hdmi με rgb full, 24p κτλ. ενώ το άλλο μόνο hdmi τώρα κ όχι παλιότερα... κουραστική η διαμάχη κ ανούσια νομίζω...

:ernaehrung004:

Οι μαχες ξεκινουν απο αυτους που θελουν να τις βλεπουν.
Διαβασε λιγο καλυτερα τι λεει ο georget και θα καταλαβεις γιατι του απαντησα ετσι. Δεν ανεφερα πουθενα για ταινιες.
Και βεβαια, σου λεω ανοιχτα οτι σε συμφερει να παρεις ps3 μονο για blu-ray player. Για παιχνιδια, απλα ειναι μαπα το καρπουζι, και απο αποψης γραφικων και φυσικα (για το οποιο ο φιλος ενδιαφερεται) απο αποψης "firmware".

Υγ.Μην δημιουργηθει παρεξηγα, κατεχω και τα 2, για διαφορετικους βεβαια ρολους το καθενα.

Μάλλον για τα divx ενδιαφέρεται ο georget (κι οχι μόνο).

Δεν νομίζω να περιμένει firmware upgrade για να βελτιωθούν τα γραφικά.

Τι σχέση έχουν τα γραφικά με firmware update ?
Τα update γίνονται είτε για διόρθωση λαθών είτε για προσθήκη λειτουργιών στην κονσόλα. πχ. divx υποστήριξη...
Τα γραφικά που αναφέρουμε τώρα, είναι αποτέλεσμα προγραμματισμού στο κάθε παιχνίδι. Αν μάλιστα το παιχνίδι έγινε απλά port από 360 για παράδειγμα, δλδ ελαφρά μετατροπή κ έτοιμο, τότε ναι τα γραφικά θα είναι κάπως, αφού καταρχήν ενδιαφέρονται για να παίζει. Παιχνίδια που είναι για ps3, έχουν δημιουργηθεί δλδ για το ps3 κ δεν είναι port, τότε πολύ καλά γραφικά. Βέβαια, τι εννοούμε καλά γραφικά ??? κάτι υποκειμενικό... οπότε είναι άτοπο να συγκρίνουμε δύο διαφορετικά μηχανήματα μεταξύ τους, ειδικά αυτά που έχουν διαφορετική εξέλιξη, το ένα είναι στην αγορά 2-3 χρόνια το άλλο είναι 1 μόνο...

Ρε Μιχαλη επιμενεις να μην διαβαζεις.
Ο ανθρωπος ρωτησε για τσιπαρισμα-flasarisma του ps3 και του απαντησα να παρει 360 γιατι μονο σε αυτο γινεται τωρα και γιατι τα παιχνιδια ειναι πολυ περισσοτερα και πολυ καλυτερα.
Απλο.
Τωρα, ανοιξε αν θες ενα αλλο Thread και προσπαθησε να με πεισεις οτι οι τιτλοι του ps3 δεν ειναι μαπα. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι μεταφορα απο 360, προσπαθησε, με αποδειξεις μονο.

Δεν καταλαβαινω την εμμονη καποιων, σωνει και καλα, ο,τι λεγεται, να θιγεται το ps3 η αντιστοιχα το 360. Ελεος.

Τελος, και φυσικα δεν εχει σχεση το update με τα γραφικα. Αλλωστε δεν απαντησα σε εσενα. Στο georget απαντησα.

Καμία σχέση φίλε μου...δεν υπερασπίζομαι το ps3...ούτε το 360 φυσικά...τον χαβαλέ μας να κάνουμε κ να παίζουμε τα παιχνίδια μας...
Τώρα πως κατάλαβες για τσιπάρισμα...οκ...εγώ δεν το έπιασα να σου πω την αλήθεια...συγνώμη...μακάρι να βγει τέτοιο λογισμικό γιατί το περιμένω πως κ πως...χιχιχι...
Δεν θέλω να πείσω κανέναν, δεν είναι ο σκοπός μου αυτός...βασικά το ίδιο λέγαμε, ότι δλδ δεν παίζει ρόλο ποιο έχει καλύτερα γραφικά κτλ. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Σύντομα PS3 firmware 2.0...

Για παιχνιδια, απλα ειναι μαπα το καρπουζι, και απο αποψης γραφικων και φυσικα (για το οποιο ο φιλος ενδιαφερεται) απο αποψης "firmware".
Από πέρσι γραφικά σαν το demo του GT σε 1080p/60fps το δευτερόλεπτό έδειξανι ότι οι δυνατότητες του ps3 είναι πέρα από αυτές των άλλων.

Firmware ούτε το 360 με τα μισά να έχουν καεί πάνω στο χρόνο , για βαριά χρήση και χωρίς live είναι σχεδόν παράλογο.
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις πολλά ps3 games, ανταλλάσεις και ενοικιάζεις, μπαίνεις online και σού μένει κάτι για όταν έρθει καλό firmware.

Συγγνώμη ρε παιδιά αν έγινα η αιτια για να έρθετε σε αντιπαράθεση.:nounder:
Εγώ με το FirmWare το "καλο" εννοούσα αυτό που κατάλαβε ο bros400pgm, αλλα εγώ δεν θέλω 360 θέλω PS3.:D
Τώρα για τις χαμηλές πώλησης του PS3 πιστεύω ότι συνέβαλε και το μη "σπάσιμο" ακόμη τις κονσόλας.

Καποια στιγμη θα πρεπει να κανουνε μια μαγκια με το PS3 ετσι ωστε να μπορεις να κανεις 2 πραγματα ταυτοχρονα. Δηλαδη. Οταν βαζω να ακουσω μουσικη ας πουμε να μπορω και να μπω και στο internet. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο νομιζω. Τωρα βαζεις να ακουσεις μουσικη και δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα αλλο. Αυτο μου την σπαει.

Τώρα για τις χαμηλές πώλησης του PS3 πιστεύω ότι συνέβαλε και το μη "σπάσιμο" ακόμη τις κονσόλας.
+1
Ας ελπίσουμε ότι θα το καταλάβει η Sony και θα δώσει καμιά ασίστ με κανα καλό firmware.
Γιατί ως γνωστόν, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σύντομα PS3 firmware 2.0...

Από πέρσι γραφικά σαν το demo του GT σε 1080p/60fps το δευτερόλεπτό έδειξανι ότι οι δυνατότητες του ps3 είναι πέρα από αυτές των άλλων.

Firmware ούτε το 360 με τα μισά να έχουν καεί πάνω στο χρόνο , για βαριά χρήση και χωρίς live είναι σχεδόν παράλογο.
Με τα ίδια λεφτά παίρνεις πολλά ps3 games, ανταλλάσεις και ενοικιάζεις, μπαίνεις online και σού μένει κάτι για όταν έρθει καλό firmware.

Δεν υπονοησα κατι αντιθετο. Δικαιωμα σου ειναι να υποστηριζεις κατι, παρολο που δεν το εχεις δει. Εγω ειμαι ο παραξενος, που καταλαβα τι θελει ακριβως ο georget και τον παροτρυνα να παρει 360.
Αντε λοιπον να περιμενουμε το νεο firmware και το GT. Προς το παρον, βλεπω τις blu-ray ταινιουλες μου, και απολαμβανω εκπληκτικα παιχνιδια οπως Halo3,Halo2, Forza2, Gears of war,Bioshock,Flatout, Half life 2 και φυσικα Warhawk, tourist trophy και wipeout fusion!!!!!!!!!!!!!!!!

Καποια στιγμη θα πρεπει να κανουνε μια μαγκια με το PS3 ετσι ωστε να μπορεις να κανεις 2 πραγματα ταυτοχρονα. Δηλαδη. Οταν βαζω να ακουσω μουσικη ας πουμε να μπορω και να μπω και στο internet. Δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο νομιζω. Τωρα βαζεις να ακουσεις μουσικη και δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα αλλο. Αυτο μου την σπαει.

Μπορείς να δεις φωτογραφίες την ώρα που ακους μουσική.... το έψαξες????
:SFGSFGSF:

Ωραίος φίλε...

Αφού έχεις βάλει το mp3 πατάς το κεντρικό κουμπί "P" για να σε βγάλει ξανά στο περιβάλλον του ps3 χωρίς να σταματήσει η μουσική , και όπως είδα τώρα μπορείς να ανοίξεις τον browser.

Πολύ ωραίο είναι να ακούς μουσική ταυτόχρονα με slideshow.
Καλό είναι το portrait ... εδώ και ένα videaki που δείχνει κάτι σαν face detection, και γενικά είναι όμορφο.