Συσκευασία ηχείων (?)

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Καλησπέρα του ολ.... έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να βρώ κούτες να χωράνε ηχεία δαπέδου (κολώνες) ?
Θέλω να συσκευάσω τα B&W P4 που έχω αλλά δεν έχω τα κουτιά τους...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!!! :a0210:

Στα Alex Pak πουλάνε χοντρα χαρτοκιβώτια συσκευασίας σε διάφορες διαστάσεις. Αν δεν βρεις στο μεγεθος που θέλεις, συνδίασε 2 απο αυτά για κάθε ηχείο. Μαχαίρι και κολ.ταινία...
Πάρε και μερικά μέτρα πλαστικό με φυσαλίδες...

Last edited:
Re: Απάντηση: Συσκευασία ηχείων (?)

Πάρε και μερικά μέτρα πλαστικό με φυσαλίδες...

Μπορείς αρχικά να τα τυλίξεις με αυτό και στη συνέχεια μπορείς να πάρεις χαρτόνι χοντρό σε ρολό το οποίο είναι και οικονομικό. Με αυτά τα δύο δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπηθούν.

Σας ευχαριστώ όλους.... Δημήτρη αν ξεκινήσω κατασκευή όπως λές, πραγματικά δεν πρόκειται να φύγουν...
Μπιος και τολισκοτ έτσι θα προχωρήσω. Μπαμπλραπ για εσωτερικά και χαρτόνι χοντρό ή αεροχάρτ για έξω ΑΝ δεν βρώ χαρτόκουτα κανονική... Μου είπαν να πάω να κοιτάξω κάπου, έβαλα και έναν γνωστό να ψάχνει... Ελπίζω να βρεθεί κάτι.

Νομίζω υπάρχει και φουσκαλοπλαστικό (πρεπει να ειναι αυτό που λες bubblewrap), το οποίο δεν έχει φυσαλίδα κλασσική μεγέθους "χαπιου ασπιρινης" αλλά μεγαλύτερο σαν μικρό αυγό πουλιού για παράδειγμα, το οποίο ίσως σε βολέψει περισσότερο...