ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ-ΗΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ(NOVA)

takis79

Established Member
22 November 2007
125
κερκυρα
γεια σας παιδια και συγνωμη αν εβαλα αυτο το θεμα σε λαθος κατηγορια αλλα οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω καποια σχετικη συζητηση...

ψαχνω κατι τετοιο:

http://www.plaza24.gr/index.php?pag...category_id=82&option=com_virtuemart&Itemid=6

αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι τι ακριβως πρεπει να προσεξω αγοραζωντας μια τετοια συσκευη για να μην παρω κατι ..οτι να 'ναι!
θυμαμαι ειχα κατι thompson που εκαναν 45 ευρω και που τα εδωσα στον πατερα μου. αυτα επρεπε να τα βγαζω εξω απο τα δωματια για να "κοιταζονται" αλλιως δεν ειχα σημα.
ειναι καποια πιο "δυνατα" στην μεταφορα απο αλλα και που ισως να μην χρειαζεται να τα βγαζω τοσο πολυ εξω απο τα δωματια;

η αποσταση του σαλονιου μου απο την κρεβατοκαμαρα που ειναι η αλλη tv ειναι 7 μετρα.
θα το κανω για να βλεπω την nova.

ευχαριστω πολυ!

ψαξε να βρει στα 5ghz. ολα τα αλλα ειναι απλα αχρηστα. Εκτος αν δν εχεις αλλα ασυρματα δικτυα εκει που μενεις. Αν εχεις η 5ghz η vhf modulator

Εγώ φίλε μου έχω κάτι φτηνά που είχα πάρει από το Lidl και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου αν και παρεμβάλλονται 2 τοίχοι και αρκετές ηλεκτρικές συσκευές ανάμεσα.

μπορει να ειστε τυχεροι και να μην υπαρχουν αλλα ασυρματα δικτυα στην ιδια συχνοτητα. Αλλα και παλι. Εγω δεν θεωρω σωστο να εκπεμπει συνεχεια μια συσκευη στο υπνοδωματιο..

Eγώ είχα πάρει μια συσκευή στα 2.4 MHz για να βλέπω και να χειρίζομαι τον δέκτη μου, αλλά αυτό που έβλεπα είναι το Nova του γείτονα ....!!!
Δεν με χάλασε, αλλά .......δεν μπορούσα να αλλάζω κανάλια!!!!!