Συσκευή οικονομίας.......και πράσινα άλογα

μπορεί απλά να πάρει 3 πυκνωτές 2,2μF Χ2 275ν και θα του έρθει φθηνότερα,
οτι δεν θα δει οικονομία είναι γεγονός αλλά δεν θα έχει "σκάσει" και 50 γιουργια

Δεν ξερω αν το ειδατε αλλα το τραγικο ειναι οτι ο τυπος εχει προωθηση και την πραματεια του στον Παπαδακη (εχει σχετικο video στο site). Θα το δει ο φουκαριαρης ο παππους και θα παει να το τσιμπησει...ε ρε μπισνα τρελη.

Ηθελα να ξερα δεν ντρεπεται ρε γμτ...αλλα αφου σου λεει με κοστος μηδενικο χρεωνω 50 - 60 ευρω...τι το ψαχνεις. Εμεις να ειμαστε καλα.

Aν δε, βάλεις 2-3 τέτοια δεν πληρώνεις τίποτα!
Σου έρχεται μηδενικός ο λογαριασμός...:flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Συσκευή οικονομίας.......και πράσινα άλογα

Εγω ξερω οτι κανουν δουλεια. Τωρα ολα τα αλλα..ειναι να χαμε να λεγαμε.

Απλα ειναι......εδω και 8 μηνες βλεπω οτι πληρωνω ποιο λιγα χρηματα στην δεη. Και απο την ημερα που το εχω βαλει, δεν εχω αλλαξει κατι στο στην οικια μου.

καμιά ποιο επιστημονική τεκμηρίωση έχεις ???
είμαι όλος αυτιά !!! ( και να είσαι σίγουρος, δεν είμαι ο μόνος )

Re: Απάντηση: Συσκευή οικονομίας.......και πράσινα άλογα

Δεν ειμαι επιστημονας...απλα ειπα την αποψη μου, τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.

Μάλλον ιδέα σου ήταν souzakia ή δεν έκανες πολλές φορές μπάνιο το τελευταίο 8μηνο (έκανες οικονομία εννοώ) ή απλά δεν δέχεσαι το γεγονός ότι στη φέρανε :D
Απο τη στιγμή που η ηλεκτρική συσκευή καταναλώνει τόσα βατ για να λειτουργήσει και απαιτεί τόσα αμπερ σε τόσα βολτ ότι και να παρεμβάλεις στη μέση...το πολύ πολύ μα μην λειτουργήσει ή να υπολειτουργεί.

Κάτσε μην λέω και πολλά γιατί δεν γνωρίζω τι συσκευή οικονομίας έχεις βάλει...μήπως εκτός απο το κουτάκι με τους πυκνωτές περιλαμβάνει και μεγάλες πλάκες στη ταράτσα σαν του ηλιακού και 2-3 συστοιχίες απο μπαταρίες?Γιατί τότε αλλάζουν τα δεδομένα...:grinning-smiley-043

Βέβαια υπάρχει μία συσκευή που μπαίνει ανάμεσα ρολόι και πίνακα...το λεγόμενο μαύρο κουτί άλλα μάλλον φήμες θα είναι..:grinning-smiley-043

τι δουλειά έχει ο Τερης Χρυσος με τον Donald ?
image1270209184.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=YjMxQh8cgOw&feature=related