Συσκευη τηλεφωνικη με line in - line out?

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Παιδες εχει προκυψει μια αναγκη για κατι συγκεκριμενο, και δε ξερω αν υπαρχει ετοιμη συσκευη στο εμποριο.

Λοιπον, θελουμε μια συσκευη η οποια να εχει line in - line out, να συνδεεται σε τηλεφωνικη γραμμη, και να κρατα την γραμμη ουσιαστικα ανοικτη διχως να ειναι ανοικτη η τηλεφωνικη συσκευη. Με λιγα λογια θελουμε την εξοδο μιας κονσολας, να την ριξουμε σε ενα τηλεφωνο, ο ακροατης να ακουει απτην ανοικτη του ακροαση, και αν χρειαστει να μπορει να μιλησει και να ακουστει μεσω της κονσολας...

Καποια γνωμη η συμβουλη;

Από όσο θυμάμαι όσα telephone balancers / hybrids έχω συναντήσει ήταν όλα ακριβά, και στουντιακού επιπέδου εξοπλισμός

Η άλλη εναλλακτική είναι να πάρεις κάποιο voip / virtual number. Παλιότερα δεν είχε επιλογή το skype για ελληνικό αριθμό όταν έψαχνα, μπορεί τώρα να έχει, διαφορετικά υπάρχουν και άλλοι που πουλάνε. Λογικά θα έχει κάποιο μηνιαίο πάγιο , που θα είναι πολύ πιο φθηνό (εστω για δοκιμή) από ότι στουντιακου επιπέδου εξοπλισμό.
Και φυσικά σε αυτή την περιπτωση σου αρκεί ο mixer της εφαρμογής σου

Τασο ηδη εχουμε ενα viva αριθμο και κανουμε μια χαρα τη δουλεια μας. Απλα υπαρχει αναγκη και για κανονικη συνδεση με σταθερο τηλεφωνο...
Οι ραδιοφωνικοι σταθμοι πως παιρνουν-δινουν ηχο στα τηλεφωνα; Πιστευα οτι θα ηταν μια απλη συσκευη...

Τασο ηδη εχουμε ενα viva αριθμο και κανουμε μια χαρα τη δουλεια μας. Απλα υπαρχει αναγκη και για κανονικη συνδεση με σταθερο τηλεφωνο...
Οι ραδιοφωνικοι σταθμοι πως παιρνουν-δινουν ηχο στα τηλεφωνα; Πιστευα οτι θα ηταν μια απλη συσκευη...

Οι μικροί ραδιοφωνικοί σταθμοί που ξέρω (στην επαρχεία), έχουν στην ‛κονσόλα’ telephone balancers / hybrids, παλιά μεν , αλλά αντέχουν στο χρόνο. Αν μιλήσεις με παλιούς στο χώρο όλο και κάποιο θα βρεθεί να κάθετε σε καμιά αποθήκη πιθανά, θα ρωτήσω και γώ τα Χριστούγεννα που θα είμαι επαρχεία θα σου πω. Κατά τα άλλα για αυτό πιθανά έχουν τα λεφτά τους, γιατί κρατάνε χρόνια σε σκληρή δουλεία.
Αν ψάχνεις για λύση DIY, Δεν είμαι ο πιο ειδικός, άλλα είναι δύσκολο να φτιάξεις απευθείας λύση που να συνδέετε σε τηλεφωνική γραμμή.
Πιθανά πιο εύκολο θα είναι να ανοίξεις κάνα dect τηλέφωνο νέας γενιάς, και να προσπαθήσεις να παρεμβάλεις μικτη στο μικρόφωνο και το ηχείο του.