άστο Δημήτρη, δεν σώζεται... it's too obvious and too late my friend..
οι συμπεριφορές μας είναι εμφανείς και κρίνονται από όλους, δεν χρειάζονται παρεμβάσεις για να βγουν συμπεράσματα. Αλλά αυτό δεν εχει να κάνει με το φόρουμ, υπάρχει παντού στην καθημερινότητά μας.
το λυπηρό κατ εμέ είναι ότι ο Ιmpel123 πριν απο 5-6 χρόνια θα είχε στην διάθεσή του αναφορές σε διδακτικά κείμενα, γραμμένα στην ελληνική, απο συμφορουμίτες Μηχανικούς
Nαι 6 μήνες πριν από εσενα γιατι ηταν εποχη ανακαταταξεων
Ποτε ξεκίνησε το club??
Μηπως στα μεσα του 2006???
Το forum θυμασαι ποτε ξεκίνησε?
Οπα sorry πριν από μενα ηθελα να γραψω
λαθος
Μην πιανεσαι από εκει
Οπα sorry πριν από μενα ηθελα να γραψω
λαθος
Μην πιανεσαι από εκει
Για τις εντυπώσεις πες μας
όπως (μηχανικοί?)
και στο κάτω κάτω, αν όντως υπήρχαν εδώ μεσα ανθρωποι που γραφανε αρλούμπες (ή δεν ξέρω τι αλλο κάνανε) και τους εκδιώξαντε με αγώνα, επιβάλλεται να γνωρίζουμε τα ονόματά τους, ώστε να ξέρουμε τόσο καιρο ποιους διαβάζαμε ενω δεν επρεπε, κι ότι δεν πρέπει από δώ και στο εξής να λαμβάνουμε υποψη όσα εχουν γραψει.
Αντε καλό βραδυ παιδια
intel καλή επιτυχία
Αν θελεις παντως να ξεκινήσεις να φτιαχνεις και να γνωρίζεις τι κάνεις πρεπει να πάρεις μετρητικά για εμπέδηση και απόκριση
αλλιως δοκίμασε κατι δοκιμασμένο
Στο δικτυο κατα βαση πουλάνε υλικά
την εχουμε πατησει αρκετοί
εγω παντως εμαθα και μαθαινω παρα πολλα...και ειμαι ευγνωμων στα ατομα που με χουν διδαξει...Εννοείς οτι "έμαθες" απο δω μέσα?
Απο αυτό το φόρουμ?
Κύριοι… γεμίσαμε offtopic και υπονοούμενα… σε ένα κατά τα άλλα diy θέμα.
Θα αφαιρεθούν
Ως τότε παρακαλώ να σταματήσετε για να μη το κλειδώνουμε και αυτό το θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.