Systemdek IIX900... Το 2ο καινουριο μου καμαρι

Στέλιος Π.

Supreme Member
Μετα την αγορα του Thorens TD-160B MKII επεσε μπροστα μου και ενα αλλο φετιχιστικο αντικειμενο που παντα ηθελα και τελικα ειμαι με τρια πικαπ...

Ειπα λοιπον να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας!

img0163.jpg

img0164.jpg

p2170028.jpg

Και εδω ερχεται η απορια...

Επειδη η κεφαλη ειναι πολυ ελαφρα μτχ , συμφωνα με τον ιδιοκτητη παντα που δεν εχω ομως λογο να μην εμπιστευομαι μιας και ειναι πολυ οκ ανθρωπος, πως θα μπορουσα να δω σε τι κατασταση ειναι?
Να νοιωσω και εγω λιγο πιο ησυχος στο μυαλο μου.

Πως γινεται και πεφτουν μπροστα σου συνεχως...???:grinning-smiley-043

Φιλε Διαμαντη ειναι συνομοσια, απο εκει που για 1,5 χρονο εψαχνα για κανενα used σε καλη κατασταση και ωραια τιμη μεσα σε μια εβδομαδα "μου χτυπησαν την πορτα" δυο...
Τι να κανω να τα αφησω... ?
Αν και οπως παω δεν το γλυτωνω να κοιμαμαι στο μπαλκονι... παρεα με τις γλαστρες...:flipout:

Καλοριζικο και καλοακουστο (κι αυτο)!

Τωρα για ενα απλο τεστ παιξε δισκους που ξερεις καλα (απο τ' αλλα πικαπ/κεφαλες) και πιστευω θα καταλαβεις τις οποιες διαφορες που μπορει να υπαρξουν...

Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος να έχει τόση τύχη, είναι ύβρις! Κάνε κανα τρισάγιο μη σου τύχει κανα κακό. Εναλλακτικά παίξε τζόκερ:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες το Koetsu Black κάνει καινούριο κάπου 1500 ευρά. Στη θέση σου θα δοκίμαζα το βραχίονα της Rega και στα τρία πικάπ για να συγκρίνω και να βρω το καλύτερο, θα πούλαγα τα άλλα δύο και τον Rega, και με τα λεφτά θα αγόραζα έναν ανώτερο βραχίονα, π.χ. ένα μεταχειρισμένο Dynavector DV 505, που στο ebay φεύγει γύρω στα 650 ευρώ. Αν και με την τύχη που έχεις, όπου νάναι κάποιος θα σου χαρίσει ένα βραχίονα της προκοπής.

υ.γ. ποιό είναι το τρίτο πικάπ;

Δεν επιτρέπεται ένας άνθρωπος να έχει τόση τύχη, είναι ύβρις! Κάνε κανα τρισάγιο μη σου τύχει κανα κακό. Εναλλακτικά παίξε τζόκερ:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες το Koetsu Black κάνει καινούριο κάπου 1500 ευρά. Στη θέση σου θα δοκίμαζα το βραχίονα της Rega και στα τρία πικάπ για να συγκρίνω και να βρω το καλύτερο, θα πούλαγα τα άλλα δύο και τον Rega, και με τα λεφτά θα αγόραζα έναν ανώτερο βραχίονα, π.χ. ένα μεταχειρισμένο Dynavector DV 505, που στο ebay φεύγει γύρω στα 650 ευρώ. Αν και με την τύχη που έχεις, όπου νάναι κάποιος θα σου χαρίσει ένα βραχίονα της προκοπής.

υ.γ. ποιό είναι το τρίτο πικάπ;

Ειναι μαλλον η ανταμοιβη για το πηδημα που εχω φαει τους τελευταιους μηνες... Πολυ καντεμια...:slapface:

Την Koetsu την κοιταξα στο net και ειδα, γιαυτο και εκανα την ερωτηση για τον ελεγχο της μιας και ολο το σετ το πηρα ενα κλασμα της κεφαλης... το μονο προβλημα ειναι οταν θα χρειαστει να την αλλαξω... θα με πιασουν τσιγκουνιες... και σκεφτομαι μηπως την δωσω πριν χαρει ο πωπος μου και καλομαθει...
Τωρα οσον αφορα το Thorens με τρωει να του βαλω και αυτου ενα βραχιονα και να εχω δυο να παιζουν στο σαλονι, αλλα λιγο αργοτερα.

Το τριτο πικαπ ειναι ενα DUAL 430cs που ειναι και το πρωτο μου και δεν θα ηθελα να το δωσω μιας και μου θυμιζει πολλες ευχαριστες στιγμες. :grandpa:

Gyro θα βρεις και πιο εύκολα, σχετικά.

Με γειες τα πλατά (πληθυντικός του πλατό :p)!

Στεργιε σε ευχαριστω για τις ευχες για τα πλατα ;) , gyro βρισκω κατα καιρους διαφορα αλλα με πετυχαινουν παντα σε ακαταλληλη οικονομικη στιγμη...
Και θελω να ειναι και απο καποιον που θα εμπιστευομουν λιγο παραπανω.
Να, για παραδειγμα, οταν διαβασα καπου που ελεγες οτι σκεφτοσουνα για καποια στιγμη να αλλαξεις το δικο σου με κατι πιο πανω ειχαν αρχισει να μου μπαινουν ιδεες , αλλα ευτυχως δεν το προχωρησες τοτε.:a0210:

Και γενικοτερα αλλη μια ερωτηση περαν απο τον ελεγχο της κεφαλης που θα δοκιμασω αυτο που ειπε και ο Διαμαντης. Να αφαιρεσω τους μεντεσεδες απο το καπακι και να το βαζω φορετό μονο οταν δεν παιζει ή να το αφησω ετσι?

Βασικά, δε σκέφτηκα να πάω σε ανώτερο από το Gyro ποτέ. Όταν σκεφτόμουν, ήταν να ανέβω από το Rega και έκατσε να πουλάει το Gyro ο Μανωλάκος.

Είχα πει μόνο όταν θα μου περισσεύουν, θα έπαιρνα το Delphi...

Ειναι μαλλον η ανταμοιβη για το πηδημα που εχω φαει τους τελευταιους μηνες... Πολυ καντεμια...:slapface:

Την Koetsu την κοιταξα στο net και ειδα, γιαυτο και εκανα την ερωτηση για τον ελεγχο της μιας και ολο το σετ το πηρα ενα κλασμα της κεφαλης... το μονο προβλημα ειναι οταν θα χρειαστει να την αλλαξω... θα με πιασουν τσιγκουνιες... και σκεφτομαι μηπως την δωσω πριν χαρει ο πωπος μου και καλομαθει...
Τωρα οσον αφορα το Thorens με τρωει να του βαλω και αυτου ενα βραχιονα και να εχω δυο να παιζουν στο σαλονι, αλλα λιγο αργοτερα.

Το τριτο πικαπ ειναι ενα DUAL 430cs που ειναι και το πρωτο μου και δεν θα ηθελα να το δωσω μιας και μου θυμιζει πολλες ευχαριστες στιγμες. :grandpa:

Στεργιε σε ευχαριστω για τις ευχες για τα πλατα ;) , gyro βρισκω κατα καιρους διαφορα αλλα με πετυχαινουν παντα σε ακαταλληλη οικονομικη στιγμη...
Και θελω να ειναι και απο καποιον που θα εμπιστευομουν λιγο παραπανω.
Να, για παραδειγμα, οταν διαβασα καπου που ελεγες οτι σκεφτοσουνα για καποια στιγμη να αλλαξεις το δικο σου με κατι πιο πανω ειχαν αρχισει να μου μπαινουν ιδεες , αλλα ευτυχως δεν το προχωρησες τοτε.:a0210:

Και γενικοτερα αλλη μια ερωτηση περαν απο τον ελεγχο της κεφαλης που θα δοκιμασω αυτο που ειπε και ο Διαμαντης. Να αφαιρεσω τους μεντεσεδες απο το καπακι και να το βαζω φορετό μονο οταν δεν παιζει ή να το αφησω ετσι?

Καλοάκουστο παίζω με αυτό απο το 1988 παρακαλώ χωρίς το παραμικρό! πρόβλημα,με rega rb-300 vdhull cable,ότι χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις,όσο για το καπάκι που ρωτάς έτσι ξεκίνησα να βάζω και να το βγάζω στις ακροάσεις,αλλά κατέλειξα να παραμένει πάνω συνέχεια.Υποθετικά ακούγεται καλύτερα,πραγματικά δεν διαπίστωσα διαφορές.Αυτό που σου συστήνω ανεπιφύλακτα ΜΗΝ βάλεις τίποτε γρανίτες κτλ απο κάτω του,θα χάσεις όλη την μαγεία του ήχου του....