Ειναι μαλλον η ανταμοιβη για το πηδημα που εχω φαει τους τελευταιους μηνες... Πολυ καντεμια...:slapface:
Την Koetsu την κοιταξα στο net και ειδα, γιαυτο και εκανα την ερωτηση για τον ελεγχο της μιας και ολο το σετ το πηρα ενα κλασμα της κεφαλης... το μονο προβλημα ειναι οταν θα χρειαστει να την αλλαξω... θα με πιασουν τσιγκουνιες... και σκεφτομαι μηπως την δωσω πριν χαρει ο πωπος μου και καλομαθει...
Τωρα οσον αφορα το Thorens με τρωει να του βαλω και αυτου ενα βραχιονα και να εχω δυο να παιζουν στο σαλονι, αλλα λιγο αργοτερα.
Το τριτο πικαπ ειναι ενα DUAL 430cs που ειναι και το πρωτο μου και δεν θα ηθελα να το δωσω μιας και μου θυμιζει πολλες ευχαριστες στιγμες. :grandpa:
Στεργιε σε ευχαριστω για τις ευχες για τα πλατα

, gyro βρισκω κατα καιρους διαφορα αλλα με πετυχαινουν παντα σε ακαταλληλη οικονομικη στιγμη...
Και θελω να ειναι και απο καποιον που θα εμπιστευομουν λιγο παραπανω.
Να, για παραδειγμα, οταν διαβασα καπου που ελεγες οτι σκεφτοσουνα για καποια στιγμη να αλλαξεις το δικο σου με κατι πιο πανω ειχαν αρχισει να μου μπαινουν ιδεες , αλλα ευτυχως δεν το προχωρησες τοτε.:a0210:
Και γενικοτερα αλλη μια ερωτηση περαν απο τον ελεγχο της κεφαλης που θα δοκιμασω αυτο που ειπε και ο Διαμαντης. Να αφαιρεσω τους μεντεσεδες απο το καπακι και να το βαζω φορετό μονο οταν δεν παιζει ή να το αφησω ετσι?