συστημα 5.1 με ιδιαιτεροτητες

4 March 2009
19
σε ενα χωρο 35 τετραγωνικα θα ηθελα να βαλω ενα συστημα 5.1 για χρηση 70 μουσικη 30 ταινιες. μπορω να εχω δυο ηχεια εμπρος δαπεδου,κεντρικο διαλογων και sub ολα αυτα ενσυρματα και δυο ηχεια πισω κατα προτιμηση τοιχου ΑΣΥΡΜΑΤΑ. εχετε να προτεινετε καποιο σετ? τιμη εως 1300 ολα μαζι. θα ηθελα να εχει usb ο ραδιοενισχυτης.ειχα υποψιν μου σε yamaha 463

επανερχομαι στις ...ηλιθιες ερωτησεις μου.... σκεφτομαι
ραδιοενισχυτη yamaha rx-v 663
ηχεια δαπεδου μπροστινα wharfedale diamond 9.6
ηχειο κεντρικο wharfedale diamond 9.6 cs center
ενεργο sub yamaha yst-sw325
και θα ηθελα να βαλω δυο ηχεια πισω μικρα σε μεγεθος για surround και ασυρματα. εχετε καμμια προταση? για τα πισω?
εχετε καποια αλλη προταση απο την δικη μου στα ιδια χαρακτηριστικα αλλα πιο οικονομικη?

καμια ερωτηση δεν ειναι ηλιθια φιλε μου.
λοιπον φαινεται να εχεις κατασταλαξει στο yamaha τον οποιο εγω θεωρω καλη επιλογη στα χρηματα του βεβαια.απο κει και μετα τα ηχεια που εχεις επιλεξει ειναι φθηνα και τιμια.αν σου αρεσουν στο ακουσμα παρτα μην σκεφτεις κατι αλλο.ιδανικα θα πρεπει ομως να αγορασεις και τα ιδια ηχεια (μαρκα,μοντελο) και για πισω διοτι αλλιως θα δημιουργησεις ανομοιωγενεις ηχο και χρωματισμους που ισως δεν θελεις και σε απογοητευσουν.
αν θες υπαρχει η λυση του να παρεις τα ηχεια που προτεινει η wharfedale για πισω και να τα συνδεσεις με μικρους ασυρματους ενισχυτες. μπορεις να βρεις απο την κρισταλ οντιο και απο την κεφ αλλα και απο αλλου.
αν εχεις καποια απορια let me know

Αφού μέχρι και από την Δανία ο Dibo ξέρει τoυς ασύρματους ενισχυτές της Crystal Audio, να μην κάνεις μια βόλτα να τους δεις από κοντά οπουδήποτε και αν μένεις στην Ελλάδα? Μπορείς να τους ταιριάξεις με οποιοδήποτε ηχείο. Το πλεονέκτημα τους σε σχέση με τους Kef έιναι ότι είναι οι μοναδικοί με σχεδίαση on-wall. Σε ένα κομψό μικρό κουτί που μπαίνει κατευθείαν στην πρίζα χωρίς καλώδια παίρνεις δέκτη τροφοδοτικό switching και ψηφιακό ενισχυτή.

Το Kef δίνει τα ίδια watt αλλά πρέπeι να συνδέσεις το εξωτερικό τροφοδοτικό με δύο καλώδια στον ενισχυτή και στην πρίζα. Έτσι με το Kef θα έχεις 2 καλώδια και 2 κουτάκια στο πάτωμα αντί για ένα μόνο κουτί πάνω στην πρίζα από την Crystal Audio. Και είναι και ομορφότερα σχεδιασμένα από τον γλύπτη Illyrian Schima που έχει σχεδιάσει και τα γλυπτά ηχεία Melody. www.crystalaudio.com

Και φυσικά για ηχεία κοίταξε τα συστήματα της Crystal Audio που είναι πιστοποιημένα από την ΤΗΧ. www.thx.com