Σύστημα 5.1 στα 500 ευρώ

dimitris__

AVClub Addicted Member
23 November 2007
2,012
Γλυκά Νερά Αττικής
Καλησπέρα παιδιά,

Αφού πήρα (επιτέλους) τη μεγάλη TV, έφτιαξα και το HTPC, απομένει η αγορά του ηχοσυστήματος (τώρα ακούω ήχο από την TV).

Έχετε καμία πρόταση για 5.1 ηχοσύστημα μέχρι 500 ευρώ;

Πηγή είναι το PC (AMD 780G) το οποίο στέλνει εικόνα - ήχο μέσω HDMI στην TV. Έχει βέβαια και οπτική έξοδο το μηχάνημα, αλλά μου φαίνεται προτιμότερη η HDMI (όλα σ' ένα, νοικοκυρεμένα).

Στο σαλόνι δεν υπάρχει ηχοσύστημα (ένα παλιό μινι Sony πετάχτηκε γιατί δεν ταίριαζε πια).

Με ενδιαφέρει να είναι αρκούντως δυνατό σε ένταση και όσο γίνεται συμβατό/επεκτάσιμο.

Χρήση:
95% HD ταινίες (matroska, divx, Blu - Ray)
5% Μουσική - Ραδιόφωνο κυρίως, θα βόλευε να έχει ενσωματωμένο FM δέκτη, θα βόλευε να έχει κάποιο interface για ipod.

Με μια πρώτη ματιά βρήκα αυτό:
SONY HT-SF1300

Τι λέτε;

Last edited:
Καλησπέρα παιδιά,

Αφού πήρα (επιτέλους) τη μεγάλη TV, έφτιαξα και το HTPC, απομένει η αγορά του ηχοσυστήματος (τώρα ακούω ήχο από την TV).

Έχετε καμία πρόταση για 5.1 ηχοσύστημα μέχρι 500 ευρώ;

Πηγή είναι το PC (AMD 780G) το οποίο στέλνει εικόνα - ήχο μέσω HDMI στην TV. Έχει βέβαια και οπτική έξοδο το μηχάνημα, αλλά μου φαίνεται προτιμότερη η HDMI (όλα σ' ένα, νοικοκυρεμένα).

Στο σαλόνι δεν υπάρχει ηχοσύστημα (ένα παλιό μινι Sony πετάχτηκε γιατί δεν ταίριαζε πια).

Με ενδιαφέρει να είναι αρκούντως δυνατό σε ένταση και όσο γίνεται συμβατό/επεκτάσιμο.

Χρήση:
95% HD ταινίες (matroska, divx, Blu - Ray)
5% Μουσική - Ραδιόφωνο κυρίως, θα βόλευε να έχει ενσωματωμένο FM δέκτη, θα βόλευε να έχει κάποιο interface για ipod.

Με μια πρώτη ματιά βρήκα αυτό:
SONY HT-SF1300

Τι λέτε;
Θα πρότεινα το SAMSUNG HT-TZ315R με τιμή κάτω των 300,00 . (http://shopcenter.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=302989&pcode=H002_I00302989).
Βέβαια εξαρτάται και ο χώρος (μέγεθος), αν θέλεις να βλέπεις blu-ray (ή σε καλύπτει ο υπολογιστής), τα χρήματα που μπορείς να δώσεις κλπ.
Επίσης θα σου πρότεινα, ανάλογα με την μάρκα της τηλεόρασης να πάρεις την ίδια μάρκα σε σύστημα, για θέμα απόλυτης συμβατότητας και τηλεχειρισμού.

Ευχαριστώ. Τα Samsung δεν τα είχα προσέξει και φαίνονται καλύτερα από τα Sony τελικά. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω κάτι συμβατό με την τηλεορασή μου (Sharp)...
Για τη θέαση ταινιών με καλύπτει πλήρως το PC. Τον ήχο θέλω να βάλω στο παιχνίδι.