Σύστημα για ταινίες και μουσική.

charlatan

New member
27 November 2008
12
Έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα, διάβασα αρκετά threads αλλά άκρη δεν κατάφερα να βγάλω γι'αυτό και ανοίγω άλλο ένα! :singer:

Ο χώρος είναι περίπου 30τμ.
Θέλω έναν ενισχυτή και ηχεία 5.1...
Δεν θέλω κάτι hi end. To budget είναι περιορισμένο (γύρω στα 1000Ε για όλα).

Απλά ζητάω μια γνώμη για να μην πάω εντελώς στα τυφλά.

Βασικό για μένα είναι να είναι κάτι συμμαζεμένο και καλαίσθητο μιας και θα μπει σε σαλόνι.
Εντελώς χονδρικά σκέφτομαι για 1 κεντρικό, 2 πατώματος δεξιά/αριστερά της τηλεόρασης, 2 περιφερειακά πίσω βιδωμένα στον τοίχο και το γούφερ.

Για ενισχυτή σκεφτόμουν κάποιον Pioneer της σειράς VSX.

Οποιαδήποτε γνώμη είναι πολύτιμη!
Ευχαριστώ! :SFGSFGS5:

1. Σκέψου τις ηχομπάρες της Yamaha. Αν τις τοποθετήσεις σωστά δουλεύουν πολύ καλά.
2. Εγώ θα προτιμούσα ένα ολοκληρωμένο σύστημα με BluRay σε αυτά τα λεφτά. Θα μου έμεναν και ρέστα...

sorry gia to :offtopic: !

το bluray πέθανε. δε θέλω να δώσω χρήματα σε bluray player.. Θέλω αυτό το ποσό να το διαθέσω αποκλειστικά σε ενισχυτή και ηχεία.

Επειδή ψάχνομαι κι εγώ αυτή την περίοδο, o VSX-920 της Pioneer έρχεται σπίτι σου με 400-450 ευρώ και φαίνεται αρκετά καλή επιλογή.

Εδώ στο forum μου προτείνουν βέβαια τον VSX-2020 -γιατί θα πάω και σε ακριβότερα ηχεία- αλλά πάει κοντά στο χιλιάρικο που είναι εκτός μπατζετ.

μην κανεις οικονομεια και πας σε μικροτερο θα το μετανιωσης,δεν αγοραζεις
καθε μερα AV αν σε παιρνει προσπαθησε

μην κανεις οικονομεια και πας σε μικροτερο θα το μετανιωσης,δεν αγοραζεις
καθε μερα AV αν σε παιρνει προσπαθησε

Συμφωνώ, αλλά από την άλλη δε θέλω να δίνω λεφτά για features που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ!

Πιο συγκεκριμένα για τους Pioneer, τι παραπάνω μου προσφέρει ο 820 από τους 420 και 520? Και τί παραπάνω προσφέρει ο 2020? Αναβάθμιση δεν πρόκειται να κάνω ποτέ... Αν ποτέ αλλάξω κάτι θα τα αλλάξω όλα μαζί.

ευχαριστώ φίλε μου!

Έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση με τα πίσω ηχεία να μπαίνουν πάνω στον τοίχο για να μη πιάνουν χώρο?

Συμφωνώ, αλλά από την άλλη δε θέλω να δίνω λεφτά για features που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ!

Πιο συγκεκριμένα για τους Pioneer, τι παραπάνω μου προσφέρει ο 820 από τους 420 και 520? Και τί παραπάνω προσφέρει ο 2020? Αναβάθμιση δεν πρόκειται να κάνω ποτέ... Αν ποτέ αλλάξω κάτι θα τα αλλάξω όλα μαζί.

O 2020 σε σχέση με τους 420,520,820,920,1020 έχει αλλαγμένο στάδιο προενίσχυσης και ενίσχυσης. Τρια κιλά διαφορά στο βάρος με τον 920 πού νομίζεις ότι πάνε........;

Τωρα άλλες διαφορές είναι έξοδος pre-out, περισσότερες θύρες για συνδέσεις, περισσότερα ηχεία, ipod control κλπ

ευχαριστώ φίλε μου!

Έχεις να μου προτείνεις κάποια λύση με τα πίσω ηχεία να μπαίνουν πάνω στον τοίχο για να μη πιάνουν χώρο?

Δεν εχω ασχοληθεί καθόλου φίλε μου με επιτοίχια ηχεία. Δεν έχω ακούσει κανένα. Αλλα μέλη θα σου δώσουν μια ιδέα....

Δηλαδή υπάρχει κατηγορία ηχείων που είναι για τον τοίχο? Δεν είναι απλά περιφερειακά με βάση? Βάσεις γιν τοίχο που μπορώ να βρώ?...

mirage nanosat με την βάση τους έτοιμα για κρέμασμα.Νομίζω στα 250ε το ζευγάρι.Απο έξω ίσως και φθηνότερα κοίταξέ το.Όμορφα και καλά ηχεία για περιφερειακά.