Για σας ειμαι καινουργιος στο forum και στο χωρο και εντελως ασχετος.για αυτο το λογο θελω τα φωτα σας.Θελω να αγορασω ενα συστημα το πολυ μεχρι 600 Ε.Εχω καταληξει στα Mission M31i και στα wharefedale diamond 9.2.Θελω να μου πειτε ποια ειναι καλυτερα και αν εχετε και κατι αλλο να προτεινεται δεκτο αλλα μεχρι 220 Ε το πολυ.CD Player δεν θα παρω ακομα λογο οικονομικων.Απο ενισχυτες εχω καταληξει στους εξης :
Marantz SR-4021 stereo
Denon DRA-500AE
Yamaha RX-797 RDS
και στον Denon PMA-500 με με τον δεκτη ραδιωφωνου Denon TU-1500AE.
Ποιος απο τους παραπανω ειναι καλυτρερος και ταιριαζει με τα Ηχεια.Τι ειναι καλυτερο ξεχωριστος ενισχυτης με δεκτη η μαζι και συγκεκριμενα και για αυτα τα μοντελα?Αν εχετε και καμια αλλη προταση δεκτη.Αλλα για ενισχυτη και δεκτη μαζι το πολυ μεχρι 420 E max.Θελω οποσδηποτε και ραδιο αλλιως δεν θα ακουω τιποτα .Και μια τελευταια ερωτηση γινεται να συνδεσω mp3 με ενισχυτη?
Marantz SR-4021 stereo
Denon DRA-500AE
Yamaha RX-797 RDS
και στον Denon PMA-500 με με τον δεκτη ραδιωφωνου Denon TU-1500AE.
Ποιος απο τους παραπανω ειναι καλυτρερος και ταιριαζει με τα Ηχεια.Τι ειναι καλυτερο ξεχωριστος ενισχυτης με δεκτη η μαζι και συγκεκριμενα και για αυτα τα μοντελα?Αν εχετε και καμια αλλη προταση δεκτη.Αλλα για ενισχυτη και δεκτη μαζι το πολυ μεχρι 420 E max.Θελω οποσδηποτε και ραδιο αλλιως δεν θα ακουω τιποτα .Και μια τελευταια ερωτηση γινεται να συνδεσω mp3 με ενισχυτη?