Συστημα Hi-Fi μεχρι 600 Ε

alfisti

New member
4 December 2007
3
Για σας ειμαι καινουργιος στο forum και στο χωρο και εντελως ασχετος.για αυτο το λογο θελω τα φωτα σας.Θελω να αγορασω ενα συστημα το πολυ μεχρι 600 Ε.Εχω καταληξει στα Mission M31i και στα wharefedale diamond 9.2.Θελω να μου πειτε ποια ειναι καλυτερα και αν εχετε και κατι αλλο να προτεινεται δεκτο αλλα μεχρι 220 Ε το πολυ.CD Player δεν θα παρω ακομα λογο οικονομικων.Απο ενισχυτες εχω καταληξει στους εξης :
Marantz SR-4021 stereo
Denon DRA-500AE
Yamaha RX-797 RDS
και στον Denon PMA-500 με με τον δεκτη ραδιωφωνου Denon TU-1500AE.
Ποιος απο τους παραπανω ειναι καλυτρερος και ταιριαζει με τα Ηχεια.Τι ειναι καλυτερο ξεχωριστος ενισχυτης με δεκτη η μαζι και συγκεκριμενα και για αυτα τα μοντελα?Αν εχετε και καμια αλλη προταση δεκτη.Αλλα για ενισχυτη και δεκτη μαζι το πολυ μεχρι 420 E max.Θελω οποσδηποτε και ραδιο αλλιως δεν θα ακουω τιποτα .Και μια τελευταια ερωτηση γινεται να συνδεσω mp3 με ενισχυτη?

Καλώς όρισες στο forum

Κοίτα και για NAD.
http://nadelectronics.com/products/hifi-amplifiers/C325BEE-Stereo-Integrated-Amplifier

Σαφώς και μπορείς να συνδέσεις το mp3 με τον ενισχυτή.

Τα ηχεία της PSB επίσης ίσως είναι μια καλή και τίμια πρόταση... τιμές δεν ξέρω.

www.psbspeakers.com/products/Alpha-Series/Alpha-LR1-Monitor

www.psbspeakers.com/products/Alpha-Series/Alpha-B1-Monitor

Αντιπρόσωπος απ' ό,τι ξέρω για Yamaha, NAD, PSB, Wharfedale, είναι ο Νακας οπότε ξεκίνα τις ακροάσεις σου απο εκεί...

Σε ηχεια δες τα Wharfedale Diamond 9.1.Οχι οτι τα εχω ακουσει απλα ειδα στον "Ηχο" οτι εχουν πολυ καλη κριτικη για τα λεφτα τους παντα.Στην Ελλαδα ξεκινανε απο 168 .Κανε Skroutz και θα δεις!

τα 9.1 τα έχω παιδιά και είναι πολύ καλά για το λεφτά τους. Και μερικές φορές που στα χαμηλά δεν εχουν να δώσουν προσωπικά τα βοηθάω με ένα sub.

Καταρχην ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.Τα ειδα τα ηχεια της PSB αλλα εκτος οτι δεν εχω ακουσει κατι για αυτα δεν μπορω να τα βρω πουθενα στην Ελλαδα.Για τους ενισχυτες δεν μου ειπατε τιποτα ειναι καλοι?Αν και καταληγω στον Marantz πειτε μου αν μπορειτε.Τα wharfedale ταιριαζουν με τον marantz?Αναμεσα σε Marantza και Denon DRA-700 τι προτεινετε?Και αναμεσα σε Marantz και σε Denon PMA-500AE και καποιο δεκτη ραδιοφωνου ποιο ειναι καλυτερο?Τον ενισχυτη τον Nad τον ειδα αλλα δεν εχει ραδιο και ειναι πολυ ακριβως για να παρω και ξεχωριστο δεκτη παδιοφωνου.

Εχω ακουσει καλα λογια για Denon Maratz.Καλυτερος δεν ξερω ποιος ειναι παντως στα λεφτα που δινεις για τους Maratz , Yamaha αντιστοιχει ο Denon DRA-700AE.Επιπλεον απο λιγο που το ψαξα βρηκα οτι ο Maratz στην Ελλαδα εχει περιεργως καλυτερη τιμη απο μεγαλα γερμανικα online καταστηματα.Παντως ριχνε και μια ματια στο idealo.de.Σιγουρα ειναι καλυτερο τα λεφτα μας να μενουν στην Ελλαδαρα μας αλλα σε αρκετες περιπτωσεις οι τιμες ειναι απλα αλλες στην υπολοιπη Ευρωπη.

ενισχυτης NAD 315BEE,ηχεια Εpos ELS-3,δεκτη οταν μπορεσεις η μεταχειρισμενο με 80 εως 120 ευρω.

Γενικα αλλαξα γνωμη και τελικα δεν παω για ραδιοενισχυτη αλλα για ξεχωριστα και για λογο ποιοτητας αλλα κυριως γιατι δεν χωραει στο επιπλο που θελω να τον βαλω.Τωρα ειμαι αναμεσα σε Cambridge Audio Azur 540A V2,Azur 640A και Nad C325 BEE.Για δεκτη αργοτερα και για ηχεια τα Mission M31i.Αναμεσα σε αυτους ποιον προτεινεται?Αν και εχω ψιλοκαταληξει σε εναν απο τους δυο Cambridge Audio.