Σύστημα ηχείων Sony 5.1

Status
Not open for further replies.

bakchr

New member
11 January 2010
60
Πωλείται σύστημα ηχείων Sony 5.1, σε άριστη κατάσταση, κατάλληλο για home cinema.

Αποτελείται από :

1 κεντρικό ηχείο Sony SS-CN315 (120 Watt - 8 Ohm)

4 περιφερειακά ηχεία Sony SS-V315 (100 Watt - 8 Ohm)

1 sub ηχείο Sony SA-WMS315 (50 Watt)

Περιοχή Αθήνα

Τιμή 90 ευρώ

Attachments

• sony 5.1.jpg
    sony 5.1.jpg
    7.5 KB · Views: 85
Δεν τα έχω συνδεδεμένα αυτή τη στιγμή. Έχω αποσυνδέσει και τον ενισχυτή με τον οποίο τα χρησιμοποιούσα ( είναι αυτός εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=79889 ). Αλλά αν ενδιαφέρεσαι για τα ηχεία, μπορούμε να κανονίσουμε κάποια μέρα να έρθεις και να τα συνδέσουμε ξανά, ώστε να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος.

Τον ενισχυτή θα τον έχω μέχρι και αύριο, την Κυριακή θα περάσει κάποιος να τον πάρει, οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τα ηχεία, μπορεί να το κάνει μέχρι και το Σάββατο...μετά δεν θα έχω που να τα συνδέσω, εκτός κι αν φέρει μαζί τον δικό του ενισχυτή :)

Ναι, αλλά θα πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό μου λογαριασμό και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Τον ενισχυτή θα τον έχω μέχρι και αύριο, την Κυριακή θα περάσει κάποιος να τον πάρει, οπότε αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει τα ηχεία, μπορεί να το κάνει μέχρι και το Σάββατο...μετά δεν θα έχω που να τα συνδέσω, εκτός κι αν φέρει μαζί τον δικό του ενισχυτή :)

Η πώληση του ενισχυτή ακυρώθηκε προς το παρόν, οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει τον απαιτούμενο έλεγχο.

Το συστημα ηχειων ειναι sa ve315?
μπορεις να ανεβασεις καποια φωτο?
η κατασταση τους?

Όντως φίλε μου, αυτή είναι η ονομασία του συστήματος, Sony SA-VE315...μόλις το διάβασα στο manual. Απλά στο πρώτο post έχω γράψει την ακριβή ονομασία του κάθε ηχείου, καθώς και κάποια βασικά χαρακτηριστικά.

Θα ανεβάσω αύριο και πραγματική φωτογραφία, αν και είναι ακριβώς όπως τα βλέπεις στη φωτογραφία του πρώτου post.

Είναι όλα σε άριστη κατάσταση. Ακόμα και τα καλώδιά τους, δεν έχουν την παραμικρή φθορά.

Πουλήθηκαν τα ηχεία.

Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.

Ευχαριστώ πολύ !!

Status
Not open for further replies.