3. Τα ίδια με επάνω αλλά παρατάς το phono και αγοράζεις DAC/pre χωρίς αναλογική είσοδο. Εδώ έχουμε πολλές επιλογές σε λογικές τιμές.
Συμπερασματικά δηλ χρειάζομαι
Tv = hdmi ή rca
Laptop = rca
Σωστά;
Οπτική για την TV και USB για το laptop.
Αυτό σημαίνει την ύπαρξη εσωτερικού μετατροπέα ,που και ανεβάζει το κόστος και δεσμεύει ποιοτικά τη μετατροπή .
Σαφώς αποτελεί μία επιλογή ,όπως και εναλλακτική του απλού αναλογικού πρό .
Και οι δύο περιπτώσεις έχουν τα υπέρ και τα κατά .
Η οποία οπτική μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο εξωτερικό dac,το οποίο προφανώς θα έχει και usb +coaxial .
Oπως έγραψα σαφώς και αποτελεί μια επιλογή ,που ο φίλος θα πρέπει να την εξετάσει
Και θα μπορεί να συνδέσει το πικάπ εκεί με το εξωτερικό DAC να παίζει και το ρόλο του προενισχυτή (για τη μεταβλητή έξοδο) ; Και θα έχει επιλογή οδήγησης με ή χωρίς τον τελικό;
Ο φίλος χρειάζεται προενίσχυση αναλογικών και ψηφιακών πηγών κατ' αρχήν. Εγώ του πρότεινα κάτι που του τη δίνει αυτή τη δυνατότητα + την επιλογή οδήγησης με τον τελικό του ή με ολοκληρωμένο στερεοφωνικό. Και εντός του budget του. Και με ένα μηχάνημα.
Δέν έγραψα ,πουθενά ,το αντίθετο .Αυτό που έγραψα είναι ότι δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή .
Αυτό και μόνο .
Στο κρίση του είναι να σταθμίσει και κυρίως να ακούσει και να αποφασίσει .
Και από τη στιγμή που υπάρχει η παραπάνω επιλογή ,που γράφεις,θα είναι κρίμα αν δεν την ακούσει και έτσι να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα .
Γιατί ποιος είπε να μην την ακούσει;
@Sonorus
It is a "shity" job but somebody hoes to do it...!!!
Πάντως από άποψη κόστους και πληθωρας επιλογών και ευκολιών, φαντάζει ιδανική επιλογή και με δυνατότητα αναβάθμισης σε τελικό στο μέλλον εάν χρειαστεί
Πολύ καλή πρόταση
Σας ευχαριστώ όλους.
Θα ψάξω και εγώ όσο μπορώ και θα σας ρωτήσω για τα ''ευρήματα'' μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.