ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Ούτε 25 λεπτά!
Για να διασχίσω την απόσταση ΧΑΝΘ-Δικαστήρια μου παίρνει από 10 έως και 20 λεπτά (ανάλογα την κίνηση), για να παρκάρω τουλάχιστον άλλα 5 λεπτά και για να πάω στο γραφείο επίσης άλλα 5 λεπτά. Επίσης κατά τις 4 που επιστρέφω σπίτι, το τι γίνεται στην περιοχή του λιμανιού από κίνηση είναι άλλο πράμα.

Έτσι πέραν των άλλων κάνω και 25+25 50 λεπτά περπάτημα καθημερινά, και μάλιστα δίχως να αφιερώνω επιπλέον χρόνο σε αυτό!

Re: Απάντηση: ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

πόση ώρα σου παίρνει να το κάνεις αυτό?

είναι αρκετά μακριά!

Ξέχασες το Γαλλικό Ινστιτούτο - Μοναστηρίου ποδαράτο?

Α ρε χρόνια αξέχαστα!

Ούτε 25 λεπτά!
Για να διασχίσω την απόσταση ΧΑΝΘ-Δικαστήρια μου παίρνει από 10 έως και 20 λεπτά (ανάλογα την κίνηση), για να παρκάρω τουλάχιστον άλλα 5 λεπτά και για να πάω στο γραφείο επίσης άλλα 5 λεπτά. Επίσης κατά τις 4 που επιστρέφω σπίτι, το τι γίνεται στην περιοχή του λιμανιού από κίνηση είναι άλλο πράμα.

Έτσι πέραν των άλλων κάνω και 25+25 50 λεπτά περπάτημα καθημερινά, και μάλιστα δίχως να αφιερώνω επιπλέον χρόνο σε αυτό!

:grinning-smiley-043

Λογικα τα οσα γραφτηκαν. Αν υπαρχει καποιος χρηστης του προιοντος, ας γραψει την εμπειρια του!
Φιλε Νικο Σχ., τι εννοεις οταν γραφεις β´ διαλογης κινητηρες σε κινεζικα - κορεατικα αυτοκινητα?

δεύτερης διαλογής σε καλές μάρκες , όπως ο 1.6 της BMW και ο 1.6MPI της VW και πολλοί άλλοι ... Τα κινέζικα και τα κορεάτικα είναι το πολύ τρίτης κατηγορίας ...

Re: Απάντηση: ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

πόση ώρα σου παίρνει να το κάνεις αυτό?

είναι αρκετά μακριά!

από παραλία είναι αρκετά πιό σύντομα γιατί η ακτίνα είναι μικρότερη...
Πάντα η παραλιακή συμφέρει.
Αν έχεις και ποδήλατο....:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

από παραλία είναι αρκετά πιό σύντομα γιατί η ακτίνα είναι μικρότερη...
Πάντα η παραλιακή συμφέρει.
Αν έχεις και ποδήλατο....:firstprize:

Ξέρω ξέρω.... έχει και καλύτερη θέα!;)

Παντως ενα αντιστοιχο συστημα -www.bens.gr- ειχε παρουσιασει στην εκπομπη του ο Τριανταφυλλοπουλος λεγοντας πως το ειχε δοκιμασει ο ιδιος και ειχε δει αποτελεσμα αφου απο Αθηνα Θεσσαλονικη χρειαζοταν στα Τεμπη να βαλει βενζινη ενω με την τοποθετηση του εξαρτηματος με ενα ντεποζιτο εφτασε Θεσσαλονικη και του περισσεψε κιολας.

Η διαφορά μπορεί να είναι και τεράστια ανάλογα πόσο το πατάς. Λένε ότι οι ιδιοκτήτες Prius υιοθετούν πιο οικονομικό τρόπο οδήγησης από προηγουμένως, λες και πάνε να σπάσουν το ρεκόρ οικονομίας. Κάτι ανάλογο μπορεί να έχουμε και εν προκειμένω. Δηλαδή η "δοκιμή" του συστήματος να συνδυάζεται, και ασυναίσθητα μπορεί, με υιοθέτηση τρόπου οδήγησης ευνοούντος την οικονομία.

Απάντηση: Re: ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Παντως ενα αντιστοιχο συστημα -www.bens.gr- ειχε παρουσιασει στην εκπομπη του ο Τριανταφυλλοπουλος λεγοντας πως το ειχε δοκιμασει ο ιδιος και ειχε δει αποτελεσμα αφου απο Αθηνα Θεσσαλονικη χρειαζοταν στα Τεμπη να βαλει βενζινη ενω με την τοποθετηση του εξαρτηματος με ενα ντεποζιτο εφτασε Θεσσαλονικη και του περισσεψε κιολας.

Πού το έβαλε; Στην Cayen;

Επειδή εκτός από οικονομία, τα συστήματα αυτά υπόσχονται και λιγότερους ρύπους αλλά και καθαρότερη μηχανή, εύκολα και αντικειμενικά κάποιος που ασχολείται θα μπορούσε να δει εαν είναι αλήθεια ή όχι μετρώντας τους ρύπους πριν και μετά καθώς και το επίπεδο "μαυρίλας" σε συγκεκριμένα τμήματα (φίλτρα) πριν και μετά.

"μπενσ και δεν βγαινς" διαφημιζει ολη μερα στο ραδιοφωνο ο Σερβετας, σε μια απο τις πιο κακογουστες διαφημισεις Βορειοελλαδιτικου ραδιοφωνου. Μονο απο την ποιοτητα της συγκεκριμενης διαφημισης, δυσκολευομαι να πιστεψω, οτι μπορει το συγκεκριμενο εξαρτημα να ειναι αποτελεσματικο. Προσωπικα χρησιμοποιω εντος της Θεσσαλονικης ποδηλατο για εξοικονομηση καυσιμου. (ταξι σε κακοκαιρια)

Ειπε οτι το εβαλε στην PORSCHE. Το θεμα ειναι αν το εχει δοκιμασει κανεις και οχι τι υποθετουμε. Εγω παντως ψαχνομαι εκει που εχουν παει οι τιμες των καυσιμων.Αν παντως αγορασει κανεις κατι απο τα παραπανω προιοντα ας μας ενημερωσει για τις εντυπωσεις του

Εχω εναν φιλο με golf. Πριν το είχε δυναμομετρήσει 142Hp και μετά την τοποθέτηση δυναμομετρήθηκε 178 άλογα. Στην εθνική η τελική tου ανέβηκε από 210 σε 257χαω, ενώ η κατανάλωση μειώθηκε από τα 13 lt/100km στα 4 lt!! Επίσης μια μέρα του έβαλε πετρέλαιο κατα λάθος και δούλεψε κανονικά. Επίσης σταμάτησαν κάτι τριγμοί στο ταμπλώ που είχε από παλιά, ενώ πέρασε ΚΤΕΟ κανονικά αν και δεν ειχε καταλύτη. Επίσης το αυτοκίνητο φρενάρει καλύτερα, βελτιώθηκε η εμβέλεια του συναγερμού και τα ηλεκτρικά παράθυρα κατεβαίνουν πολύ πιο γρήγορα.

Απάντηση: Re: ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

τα ηλεκτρικά παράθυρα κατεβαίνουν πολύ πιο γρήγορα.

Πλάκα πλάκα στα Golf (και στα Polo) πολλές φορές τα παράθυρα κατεβαίνουν πολύ πιο γρήγορα, αλλά δεν ξανανεβαίνουν μετά πια. :frusty: