Ε, ναι λοιπόν!
Καλησπέρα σε όλους κατ'αρχην!
Παιδιά, έχω 3 μέρες που έχω "φάει" το ιντερνετ και μου έχουν βγει τα μάτια σε εδώ, στο cnet και άλλα 3 εκατομμύρια sites με reviews εξοπλισμού, για να φτιάξω ένα αξιοπρεπές σύστημα home cinema αλλά...ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ!!
Έψαξα τα forums εδώ κ έχω εκπλαγεί με τον όγκο των πληροφοριών...αλλά δεν έχω το background για να καταλάβω όλες αυτές τις ορολογίες.
Κατέληξα ότι είμαι διατεθειμένος να πληρώσω full 1080p και μάλλον κλείνω προς την LCD της SONY KDL 40 W 3000. Το ερώτημα είναι πια πηγή να επιλέξω, ποίον ενισχυτή και ποια ηχεία..??!
Εν συντομία λοιπόν, θα ήθελα την γνώμη και τα Φώτα σας:
1. LCD TV 40'' (λόγο περιορισμένου χώρου) μέχρι ~1500 ευρο
2. Blue ray (Αν πάρω PS3, θα μου δώσει full 1080p?) μέχρι ~500 ευρο
3. Ενισχυτής μέχρι ~500 ευρω
4. Ηχεία 5.1 μέχρι ~500 ευρω
Όποιος έχει την καλή διάθεση να μου εξηγήσει, ας είναι καλά!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βασίλης
Καλησπέρα σε όλους κατ'αρχην!
Παιδιά, έχω 3 μέρες που έχω "φάει" το ιντερνετ και μου έχουν βγει τα μάτια σε εδώ, στο cnet και άλλα 3 εκατομμύρια sites με reviews εξοπλισμού, για να φτιάξω ένα αξιοπρεπές σύστημα home cinema αλλά...ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ!!
Έψαξα τα forums εδώ κ έχω εκπλαγεί με τον όγκο των πληροφοριών...αλλά δεν έχω το background για να καταλάβω όλες αυτές τις ορολογίες.
Κατέληξα ότι είμαι διατεθειμένος να πληρώσω full 1080p και μάλλον κλείνω προς την LCD της SONY KDL 40 W 3000. Το ερώτημα είναι πια πηγή να επιλέξω, ποίον ενισχυτή και ποια ηχεία..??!
Εν συντομία λοιπόν, θα ήθελα την γνώμη και τα Φώτα σας:
1. LCD TV 40'' (λόγο περιορισμένου χώρου) μέχρι ~1500 ευρο
2. Blue ray (Αν πάρω PS3, θα μου δώσει full 1080p?) μέχρι ~500 ευρο
3. Ενισχυτής μέχρι ~500 ευρω
4. Ηχεία 5.1 μέχρι ~500 ευρω
Όποιος έχει την καλή διάθεση να μου εξηγήσει, ας είναι καλά!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βασίλης