τότε ετοιμάσου για επιπλέον έξοδα για lnb-διακοπτάκια καλά-εξτρα βάσεις αν βρεις-και αν έχεις όλους τους δέκτες που αναφέρονται στην υπογραφή σου κάποιοι να μην βλέπουν όλες τις θέσεις(μην μου πεις οτι τους δουλεύεις όλους αυτούς).ένα στολισμένο Toroidal T90 είναι μια καλή λύση
Αν επιλέξεις Toroidal προτίμησε να είναι wave frontier
ένα στολισμένο Toroidal T90 είναι μια καλή λύση
απο αυτο θα παρω εγω οποτε πες μου σε πμ ενα καλο μαγαζι να παω.
Σε περίπτωση που κάτω από το 2.40 δεν είναι ο κάτοχος του, τι γίνεται ? :slapface:Εγώ το πιάτο (2.40μ κινητό) το έχω πάνω από την κρεβατοκάμαρα. Ακούγεται όταν γυρνάει αλλά δεν χαλάει κι ο κόσμος...
Προσωπικά είμαι υπέρ της άποψης του κινητού offset 1.80μ. Εκτός του γεγονότος ότι το τόξο σου σε σχέση με ένα wavefrontier θα είναι πολύ μεγαλύτερο, θα έχεις πάντα και πιο ισχυρό σήμα, ιδιαίτερα σε δύσκολους δορυφόρους που μπορεί να θέλεις να κατεβάσεις κάποιες συχνότητες.
Όσον αφορά το θόρυβο του μοτέρ, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ το πιάτο (2.40μ κινητό) το έχω πάνω από την κρεβατοκάμαρα. Ακούγεται όταν γυρνάει αλλά δεν χαλάει κι ο κόσμος...
που τους ειδες και δεν το ξερω εγω ο μακακας να παρω κανα 2-3,και δεν εχω πλεον φορουμ τελος αυτο για μενα,και του χρουνου γιαννηΤοσους διαφημιστες που εχεις στο φορουμ σου,και μην παρεξηγησεις ,δεν σου κανει καποιος καλη τιμη ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.