Συζήτηση για εγκατάσταση και προτάσεις κατόπτρου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για εγκατάσταση και προτάσεις κατόπτρου

Σε περίπτωση που κάτω από το 2.40 δεν είναι ο κάτοχος του, τι γίνεται ? :slapface:
εδω ειναι το προβλημα φιλε μου,για αυτο δεν βαζω μοτερ.
Αλεξ πες μου σε παρακαλω με το δικο σου κατοπτρο εδω θεσσαλονικη αστρα 19,2 πως τα βλεπεις τα πραματα,θα εχουμε αρκετα καναλια και δεσμες?αν ξερει και καποιος αλλος φιλος ας πει την γνωμη του?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για εγκατάσταση και προτάσεις κατόπτρου

που τους ειδες και δεν το ξερω εγω ο μακακας να παρω κανα 2-3,και δεν εχω πλεον φορουμ τελος αυτο για μενα,και του χρουνου γιαννη-bye-

Μου ειχες στειλει ενα mail στις αρχες του χρονου για το καινουριο φορουμ σου.Δεν το βλεπω να εχει κλεισει,λειτουργει? Και πριν μερες ειχες δωσει ενα λινκ για commander κτλ. Το προτεινεις για αλλους αλλα για σενα οχι ?:hmmmm2:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για εγκατάσταση και προτάσεις κατόπτρο

Μου ειχες στειλει ενα mail στις αρχες του χρονου για το καινουριο φορουμ σου.Δεν το βλεπω να εχει κλεισει,λειτουργει? Και πριν μερες ειχες δωσει ενα λινκ για commander κτλ. Το προτεινεις για αλλους αλλα για σενα οχι ?:hmmmm2:
Οι προσωπικές συζητήσεις με pm ή τηλέφωνο.

Αλεξ πες μου σε παρακαλω με το δικο σου κατοπτρο εδω θεσσαλονικη αστρα 19,2 πως τα βλεπεις τα πραματα,θα εχουμε αρκετα καναλια και δεσμες?αν ξερει και καποιος αλλος φιλος ας πει την γνωμη του?
Με Τ90 κατεβαίνει άνετα όλος ο Astra στις 19.2 E πλην της γνωστής συχνότητας 12.441
Ελάχιστο σήμα τα 8db που δείχνει ο DM800 στο πρώτο κρατικό Γερμανίας "Das Erste"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συζήτηση για εγκατάσταση και προτάσεις κατό

Οι προσωπικές συζητήσεις με pm ή τηλέφωνο.

Ποια ειναι η προσωπικη συζητηση ? Ουτε για πμ. ,ουτε για τηλ. εχω ορεξη.Φορουμ γνωριμιων ειναι?
Πριν λιγες μερες το συγκεκριμενο μελος προτεινε σε καποιον με λινκ να αγορασει κατι δεκτες και τωρα ρωταει αυτος απο που θα αγορασει πιατο ?
Ο σκοπος των συζητησεων ειναι να πεφτουν διαφημισεις ?
Συγνωμη, κυριοι, αλλα εγω δεν εχω μαγαζι,ουτε και τεχνικος Δορυφ. ειμαι.Αν ειναι αυτος ο σκοπος να μην συμμετεχουμε εμεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Συζήτηση για εγκατάσταση και προτάσεις κατόπτρου

gianniko, σε παρακαλώ μπορείς να μην ασχολείσαι διαρκώς με τον souzakia?

Ειλικρινα θα σου πω,δεν εχω προβλημα μαζι σου ,ουτε μαζι του.Απλα καποια πραγματα δεν βγαζουν νοημα και προσπαθω να τα καταλαβω.

Με Τ90 κατεβαίνει άνετα όλος ο Astra στις 19.2 E πλην της γνωστής συχνότητας 12.441
Ελάχιστο σήμα τα 8db που δείχνει ο DM800 στο πρώτο κρατικό Γερμανίας "Das Erste"
Αλεξ αστο το παιδι μικρο ειναι ακομα.
Στο θεμα μας τωρα 8db καλα αγουγεται αλλα αυτη η 12.441 αυτη τα κανει ολα για να δω στον δεκτη μου μερικα καναλια και συχνοτητες που θελω,και θα αρχισουμε σιγα σιγα να βρισκουμε μια ακρη