Συζήτηση για fostex (split from Ηχεία για βιβλιοθήκη έως 300 )

Θα κάνω μια πιο αφελή ερώτηση.

Τί ξύλο βάζουμε; Θέλει τίποτε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά;

Mdf ειναι μια πολυ καλη λυση σχεδον για ολες τις
εφαρμογες και δουλευεται παρα πολυ ευκολα

Και για το φινιρισμα-βαψιμο ακομη πιο ευκολο

Mdf ειναι μια πολυ καλη λυση σχεδον για ολες τις
εφαρμογες και δουλευεται παρα πολυ ευκολα

Και για το φινιρισμα-βαψιμο ακομη πιο ευκολο

Το κοντρα-πλακε θαλάσσης μήπως "ακουγεται" λίγο καλύτερα όμως; Ειδικά σε τέτοιου τυπου κατασκευες; Το ρωταω γιατι απλά βλεπω πολλά τέτοια ηχεια να ειναι με κ/π θαλάσσης...

Το κοντρα-πλακε θαλάσσης μήπως "ακουγεται" λίγο καλύτερα όμως; Ειδικά σε τέτοιου τυπου κατασκευες; Το ρωταω γιατι απλά βλεπω πολλά τέτοια ηχεια να ειναι με κ/π θαλάσσης...

Πολύυυυυυυ μεγάλη συζήτηση.
Φυσικά, από την άλλη, μπορείς να κάνεις καμπίνες και από τα δύο υλικά και να πειραματιστείς…

Εγώ πάντως αν μπω στην διαδικασία να φτιάξω κάτι τέτοιο κ/π θαλάσσης θα βάλω... ίσως και για ψυχολογικους λογους περισσότερο... και για πειραματισμό βεβαια... mdf άλλωστε έχουμε ακουσει (λεμε τωρα) ...

Εσεις οι προχωρημενοι δεν μου προτείνατε όμως ένα μεγάφωνο για κατασκευη near ή και mid-field ηχείου!! Απο και και περα με τι το οδηγούμε κάτι τέτοιο; Trends, ΚingRex, Miniwatt κλπ;;-bye-

Εγώ πάντως αν μπω στην διαδικασία να φτιάξω κάτι τέτοιο κ/π θαλάσσης θα βάλω... ίσως και για ψυχολογικους λογους περισσότερο... και για πειραματισμό βεβαια... mdf άλλωστε έχουμε ακουσει (λεμε τωρα) ...

Εσεις οι προχωρημενοι δεν μου προτείνατε όμως ένα μεγάφωνο για κατασκευη near ή και mid-field ηχείου!! Απο και και περα με τι το οδηγούμε κάτι τέτοιο; Trends, ΚingRex, Miniwatt κλπ;;-bye-

Στην προηγουμενη σελιδα εγω προσωπικα σου εχω προτεινει να διαβασεις 2 θεματα που περιγραφουν αναλυτικα καποιες near και mid field κατασκευες.
Για τους ενισχυτες παντως εχεις πεσει μεσα.

Στην προηγουμενη σελιδα εγω προσωπικα σου εχω προτεινει να διαβασεις 2 θεματα που περιγραφουν αναλυτικα καποιες near και mid field κατασκευες.
Για τους ενισχυτες παντως εχεις πεσει μεσα.

Ναι τα ειδα και ευχαριστώ... λεω αν παίζει και τιποτα άλλο!!! Καποια λιγο μεγαλύτερη μονάδα πχ;;

Επίσης στα threads που μου πρότεινες κάπου λέει οτι υπάρχουν σχέδια και για open bafle κατασκευη...
Κάποιο link;

Απόψεις για κάτι τέτοιο; Μεγάφωνα;

Ευχαριστώ!!!

Καλησπέρα και απο εμένα , ψαχνω να βρω 2 τμχ από το Fostex FE167E , αλλά δυστυχώς με ενημερωνουν σε όσα ιντερνετικα μαγαζιά και εαν εχω ψαξει , ότι είναι "out of production and out of stock" .

Ξέρει κάποιος εάν υπάρχει διθέσιμο σε κάποιο μαγαζί ή με ποιό μοντέλο το αντικατέστησε η Fostex .

Φιλικά Δημήτρης

Υ.Γ. Ενημερώτικά θέλω να φτίαξω το Chili Chang
ChiliChang3D.gif
με τα FE167E .