Συζήτηση για όλα...

Απάντηση: iPhone 5

Καλά, δεν χρειάζεται να αναφερθούμε ότι το μεγαλύτερο παρτυ το κάνουν οι δικηγόροι (αμφοτερων) ......

Το μεγαλύτερο πάρτυ
Απόψε στην παραλία
Blue Moon Pary

Καλοκαιράκι είναι ακόμα :-)

Re: iPhone 5

Δε νομιζω οτι αξιζει ν ασχολουμαστε πλεον.... ειναι σιγουρο οτι αυτο θα γινεται συνεχως και κερδη θα εχουν μονο οι δικηγοροι !

5220021_700b.jpg

Απάντηση: iPhone 5

Γιάννη, του racer έχει περισσότερη πλάκα :p

=silent= από τη βέρα πας να βγάλεις συμπεράσματα ?
Από πού λέμε βέρος ?
βέρος < από την ιταλικό επίθετο vero (αληθινός) < από το λατινικό ουσιαστικό veritas (αλήθεια) { http://el.wiktionary.org/wiki/βέρος }

Τragic.
Μπορεί να άνοιξε το iphone το δρόμο άλλα τώρα έχει μείνει κατά την γνώμη μου πολύ πίσω.
Αυτό έπρεπε να είχε παρουσιαστεί πέρσι ...

H Samsung λιγο ποιο πολυτελείας περίβλημα χρειαζότανε .... καλά δεν μπορούσανε να πάρουνε μια ιδέα απο αυτα που φτιάχνουν οι διάφοροι users ήθελα να ήξερα.

Τragic.
Μπορεί να άνοιξε το iphone το δρόμο άλλα τώρα έχει μείνει κατά την γνώμη μου πολύ πίσω.

H Samsung λιγο ποιο πολυτελείας περίβλημα χρειαζότανε .... καλά δεν μπορούσανε να πάρουνε μια ιδέα απο αυτα που φτιάχνουν οι διάφοροι users ήθελα να ήξερα.

Μπα, η apple ξερει οτι για τα (status και μη) fanboys η αυξηση στις 4 ιντσες αποτελει σχεδον υγρό όνειρο.
Της κακομοίρας θα γίνει ...

παιδιά η μεγαλύτερη οθόνη συνεπάγεται και μικρότερη διάρκεια μεταξύ φορτίσεων. Νομίζω πως η samsung (ειδικά τώρα που έκανα μετάβαση από το iphone 4 στο sII) με το καινούργιο siii την έχει χάσει τη μπάλα για λόγους ενθουσιασμού. Για το sii αναγκάστηκα να πάρω τη μεγαλύτερη μπαταρία για να νιώθω ασφάλεια πως όταν νυχτώσει θα έχω κινητό χωρίς να χρειαστεί ενδιάμεση φόρτιση.

Ετσι κι αλλιως η apple γνωριζει πως το 80% των πελατων της δεν ενδιαφερονται για τα χαρακτηριστικα του iphone. They simply must have i phone.

Τragic.
.
Εγώ θα έλεγα από πρόπερσι.
Εν έτη 2012 αποφάσισαν να κάνουν οθόνη wide όταν τέτοιες υπάρχουν από το 2009 και ελαφρώς μεγαλύτερες

Ετσι κι αλλιως η apple γνωριζει πως το 80% των πελατων της δεν ενδιαφερονται για τα χαρακτηριστικα του iphone. They simply must have i phone.

Αυτό είμαι περίεργος να δω αν θα συνεχιστεί και φέτος.
Να δούμε βέβαια και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά