Συζήτηση για όλα...

Βοηθάει το γεγονος πως η apple εχει ως εταιρια φανατικους φιλους και φανατικους εχθρούς. Αντίστοιχο κραξιμο δεν βλεπεις για προιοντα αλλων εταιριών, ακόμα και οταν υπαρχουν πολυ σημαντικοι λογοι που θα δικαιολογουσαν κράξιμο...

Re: Απάντηση: Συζήτηση για όλα...

Βοηθάει το γεγονος πως η apple εχει ως εταιρια φανατικους φιλους και φανατικους εχθρούς. Αντίστοιχο κραξιμο δεν βλεπεις για προιοντα αλλων εταιριών, ακόμα και οταν υπαρχουν πολυ σημαντικοι λογοι που θα δικαιολογουσαν κράξιμο...
Στην ουσία, το κράξιμο το τρώνε οι "φίλοι" και όχι τα προϊόντα...

Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...

Μαλον εχει να κανει με το αν εχεις administration privilages...σε οσα ειχα, συνδεθηκε (παλι του ελλειπε κατι ομως) σαν mass storage.
Παντα προσπαθουσε να κανει install drivers , και μαλλον αν δεν εισαι administrator δεν γινεται .

Για τα υπολοιπα, δοκιμασε αν εχεις (με τον player του S3 ) καποια .mov (h264) , αν εχεις.

Μα ακομα και Usb δίσκο να βάλεις, που δεν έχει συνδεθεί άλλη φορά στο συγκεκριμένο pc, πάλι driver βάζουν τα win, για mass storage device!

.mov αρχεία ε? χμμμμμ… quicktime δηλαδή…
Τότε καλύτερα με προγράμματα της μαμάς apple :D

Τα περισσότερα video που κυκλοφορουν πάντος δεν είναι .mov :p

δε νομιζω.... μαλλον εχεις χασει επεισόδια !

ΟΛΕΣ οι συγχρονες DSLR φωτογραφικες και καμερες τραβανε σε .mov (canon - nikon) και οι sony - panasonic σε .mts.
Τις δουλευω συνεχεια , και αυτα τα αρχεια παιζουν κατ ευθειαν σε iphone....-bye-

ΟΛΕΣ οι συγχρονες DSLR φωτογραφικες και καμερες τραβανε σε .mov (canon - nikon) και οι sony - panasonic σε .mts.
Τις δουλευω συνεχεια , και αυτα τα αρχεια παιζουν κατ ευθειαν σε iphone....-bye-
Έχεις δίκιο. Η κανον σε mov τα γραφεί πια. Αλλα από την άλλη μεριά έδω ολόκληρα windows μέχρι πριν λιγο καιρο δεν τα παίζανε εγγενώς θα τα παίξει το android out of the box?
Όπως στο pc/mac θέλουμε 5-10 εφαρμογές εξτρά για να κάνουμε ευκολότερη τη Ζωή μας έτσι και στα κινητα. Και αν το iphone με μια εφαρμογή παίζει mkv, avi κλπ και μπορεις να τα περασεις ανεγγιχτα απο itunes τοτε η απλ αφαίρεσε έναν καρκίνο που ταλαιπωρούσε τους χρηστες της χωρίς λογο.

Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...

Ναι σίγουρα με τις κάμερες δε τα πηγαίνω καθόλου καλά.
Ούτε με τα .mov γενικά

Δηλαδή θες να περάσεις το .mov απευθείας από την κάμερα στο κινητό χωρίς να αλλάξεις κωδικοποίηση?
720p μπορεί να είναι η οθόνη του κινητου μεν,
Αλλά τα περίπου 20 λεπτά ~=170Mb mkv είναι υπεραρκετά κατά την άποψή μου για τις οθόνες αυτές.

Δεν υπαρχει προβλημα παιδια, το ξέρω οτι παντα θα χρειαζομαστε third party apps....αλλο θελω να πω.
Οτι και στις 2 πλατφόρμες συμβαινουν αναλογα φαινομενα.

Το προβλημα με τις 3rd party apps , ειναι οτι δεν ενσωματονονται καλα με τις ηδη υπάρχουσες εφαρμογες και κυριως με το GUI που επιλεγει καθε εταιρεια (HTC Sence , Touchwiz, Timescape Sony )klp ....

Δεν προσπαθω να κατακρινω το android....

Και κατι ακομη που μ ενοχλει τρομερά, μπορειτε εσεις στα δικα σας mail clients να δειτε ολοκληρο το mail (σ ενα μεγαλο mail , με εικονες κλπ) ... εμενα δε κανει zoom out , ετσι ωστε να δω ολοκληρο το μαιλ... ουτε το double tap λειτουργει (διπλο χτυπημα δηλ. για να κανει rescale το μυνημα).
Σε ολα ετσι ειναι , ή μονο στο htc mail client ?
Δοκιμασα και κανα δυο client , αλλα εχουν την ιδια συμπεριφορά... σε android 4.0.4 είμαι.

για το gmail ναι, αυτη ειναι μια λύση ... αλλα εχω κι αλλους provider Hotmail, Yahoo κλπ.

Θα ηθελα να τα εχω ολα σε ένα... νοικοκυρεμένα!

ΥΓ... τωρα που το βλέπω, ουτε το gmail app κανει pinch zoom in/out.... ετσι ειναι και σε σας ?

Ναι, έτσι είναι.. Τώρα το προσέχω και εγώ.. δεν μου είχε χρειαστεί ποτέ μέχρι τώρα.. Αυτό μάλλον λέει ότι έχει κάνει καλή δουλειά η Google.. ;)

Όσο για το όλα-σε-ένα, εγώ βάζω το Gmail να τα τραβάει όλα και τέλος..

Τασο, μπορεις να δεις ενα email ολόκληρο ?
Αν ειναι δηλ. σχετικα μεγάλο (με εικονες και κείμενο) μπορεις να κανεις zoom out kai να το δεις όλο (στο πλατος τουλάχιστον) ?

Για παραδειγμα, εχω ενα μαιλ που ειναι έτσι κανονικα ...

full.jpg

kai to email προγραμμα του HTC μου το δειχνει έτσι...

htc.jpg