Συζήτηση για όλα...

Οσα δε φτάνει η αλεπου !!!!:smash:

Τεσπα.... πες μου πως το κανεις αυτο τουλάχιστον... (να τραβαει ολα τα μαιλ το google account).

Ναι, έτσι είναι.. Τώρα το προσέχω και εγώ.. δεν μου είχε χρειαστεί ποτέ μέχρι τώρα.. Αυτό μάλλον λέει ότι έχει κάνει καλή δουλειά η Google.. ;)

Όσο για το όλα-σε-ένα, εγώ βάζω το Gmail να τα τραβάει όλα και τέλος..

Φανταζομαι το κανει μεσα απο το web περιβαλλον του Gmail.
Αυτη η μεθοδος παντως δεν βολευει καθόλου εαν εχεις διαφορα προσωπικά και επαγγελματικα accounts.

Τασο, εχεις να δοκιμασεις επισης κανενα αρχείο .mov (απο τη φωτογραφικη ισως ή απο apple.com/trailers αν δεν έχεις) , να δεις αν το παιζει το stock player ?

Απάντηση: Re: Συζήτηση για όλα...

μάλιστα... σε portrait mode ? (ορθιο ?)

Eμενα δε κανει zoom out , αρα ειναι θέμα της ΗΤC !:smash:

Και να δεις
Που ο Οικονόμου
Όλο τη βρίζει τη Samsung
Για τις αλλαγμένες εφαρμογές της :smash:

Τελικά ακόμα εγώ δε την παλεύω με όλα αυτά τα apps για mail και κάθε τι. Προτιμώ ένα καλό browser από 1000000 apps. :music-smiley-005:

Last edited:

Και να δεις
Που ο Οικονόμου
Όλο τη βρίζει τη Samsung
Για τις αλλαγμένες εφαρμογές της :smash:

Βεβαίως και την βρίζω. Στο S2 το μαμά email client δεν είχε "Διαγραφή όλων" . Ούτε να τα επιλέξεις μαζικά. Είχες 20 email; 20 delete.

Λοιπόν Γιάννη δεν μπορώ να κατεβάσω mov στην δουλειά, αλλά δοκίμασα ένα .mov που είχα γράψει με το 3Gs (640 Χ 480)

Ο stock player δεν το έπαιξε.

Επαιξε κανονικά με Daroon player, Moboplayer, MX Player, Vplayer

από players να φαν κι οι κότες στο android...

το ξερω Τασο.... αυτο ειπα και παραπάνω.
Players υπαρχουν για ολα τα OS, το θεμα ειναι οτι χανεις την ομοιογενεια έτσι.
Τεσπα, μεγαλη κουβέντα, αλλα δε φαινεται να σας απασχολεί.

Για μενα ειναι πρωταρχικης σημασίας...

Μπορεις επισης να τσεκάρεις τις εικονες των επαφων σου ?
Εμενα εχουν γινει πολυ χαλια, πολυ κακη ποιότητα.... δεν ξερω τι φταίει .

Α κατάλαβα.... ολα τα προβληματα τα ξεπερνατε κι εσεις με το κλασσικο τρόπο.... δε μας νοιάζει.
Μια απο τα ιδια λοιπόν..... τιποτα δεν αλλάζει.
Αυτα που για μας λοιπον ειναι σημαντικα, απλα εσας δε σας απασχολούν.

Και πως το συνδεεις τ κινητο στο στερεφονικο του αυτοκινητου σου ?
Δεν το συνδεεις φαντάζομαι.... γιατι απλα δεν εχει τροπο να στειλει ψηφιακα ηχο, ουτε και να κοντρολαρεις τη μουσικη του.

Και μετα ρε παιδια κατηγορειτε την apple γιατι βαζει δικα της coonectors !
Αφου δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε micro usb, τι να βαλει ?

Τεσπα... απ αυτα που βλεπω, ναι εχει πολλες δυνατοτητες , χωρις να χρειαζεται πολυ πειραγμα, αλλα του λειπουν αλλες τόσες.

Οποτε , καταληγουμε στο γνωστό.... θεμα προτεραιοτήτων.

Να πω την αλήθεια, ποτέ δε με απασχόλησε το εάν το λειτουργικό παίζει απευθείας .mov πάντα συνήθιζα να κατεβάζω player, και συζητάω για κάθε τύπου λειτουργικό. Όποτε δε ξέρω τι λάθος μπορεί να κάνω στην αντίληψή μου, αλλά ΙΜΗΟ δε μπορείς να περιμένεις από ένα λειτουργικό να παίζει mov out of the box… ειδικά καθώς συζητάμε για ένα Apple proprietary format. Το mp4 είναι standard container, και φυσικά εκεί έξω mkv κυκλοφορουν. Πιο σημαντική είναι η υποστήριξη αυτών παρά άλλων proprietary IMHO.
Τα ίδια περίπου κάνει και η MS υποστηρίζει τα δικά τις αγνοεί τα standards ή τον ανταγωνισμό.

Για αμάξι επίσης δε με έχει απασχολήσει, τα περισσότερα μοντέρνα στερεοφωνικά παίρνουν CD/stick με mp3s και μου είναι αρκετό. Γιάννη έχεις πάρει κάποια ειδική λύση για apple να φανταστώ? Δηλαδή τα κοντρόλ / στερεοφωνικό αυτοκινήτου να υποθέσω ότι δεν είναι εργοστασιακά?

Α κατάλαβα.... ολα τα προβληματα τα ξεπερνατε κι εσεις με το κλασσικο τρόπο.... δε μας νοιάζει.
Μια απο τα ιδια λοιπόν..... τιποτα δεν αλλάζει.
Αυτα που για μας λοιπον ειναι σημαντικα, απλα εσας δε σας απασχολούν.

Και πως το συνδεεις τ κινητο στο στερεφονικο του αυτοκινητου σου ?
Δεν το συνδεεις φαντάζομαι.... γιατι απλα δεν εχει τροπο να στειλει ψηφιακα ηχο, ουτε και να κοντρολαρεις τη μουσικη του.

Και μετα ρε παιδια κατηγορειτε την apple γιατι βαζει δικα της coonectors !
Αφου δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε micro usb, τι να βαλει ?

Τεσπα... απ αυτα που βλεπω, ναι εχει πολλες δυνατοτητες , χωρις να χρειαζεται πολυ πειραγμα, αλλα του λειπουν αλλες τόσες.

Οποτε , καταληγουμε στο γνωστό.... θεμα προτεραιοτήτων.

Ειδες για να έχεις μήλα τόσα χρόνια? έχεις ξεχάσει τα βασικά.... το bluetooth!!, τα περισσότερα νέα στερεοφωνικά αυτοκινήτου streamαρεις/διαχειρίζεσαι μουσική (αλλα και voice call) απο το κινητό σου. καλώδια? last year.....

Μπλε Δόντι ε ?
Αυτό είναι standard παλικάρι μου, πα πα πα μακριά
Από μια άλλη ματιά: Το μόνο καλό που έχουν τα ράδιο των αμαξιών κατά την MS είναι η υποστήριξη WMA… πλερώνουν και το License οι κατασκευαστές για αυτό το ταμπελάκι…. Most unused paid feature… :D