Έγκλημα δεν είναι άλλα όταν τίθεται το ίδιο ερώτημα 150 φορές (και δεν εννοώ από σένα, το έχουν ρωτήσει πάρα πολλά άτομα ενώ αν διάβαζαν λίγο το νήμα θα έβλεπαν πως έχει ξαναγίνει η ερώτηση) και δεν παίρνουμε απάντηση, νομίζω είναι προφανές ότι η απάντηση είναι "δε γνωρίζω/δεν απαντώ". Η επανάληψη της ερώτησης είναι κουραστική.Είναι έγκλημα δηλαδή που ρωτάω την τιμή και το πότε?!
Ξέρουμε στο iptv πόσοι έχουν πάρει τον pvr?
Εγώ πάλι θεωρώ ότι το να πληρώνεις κάτι που κάποτε ήταν δωρεάν (βλέπε βίντεο, dvd recorder κοκ.) είναι υπερβολή.
Αλλά that's just me.
Φίλε μου το video έκανε 300.000 δραχμές κάποτε (3+ μισθούς). Δε πληρώνεις για το δικαίωμα να γράφεις αλλά για τον εξοπλισμό. Η Nova πουλάει το δέκτη με σκληρό δίσκο 150 ευρώ, ο ΟΤΕ προσανατολίζεται να στον δίνει με χρησιδάνειο. Τον εξοπλισμό πληρώνεις. όχι το δικαίωμα των εγγραφών. Με 3 ευρώ το μήνα, αν θεωρήσουμε πως ο δέκτης έχει τιμή όσο ο δέκτης της Nova, θα δώσεις τα ίδια χρήματα σε 4 ως 5 χρόνια.
Πώς πληρώνεις τον εξοπλισμό; Αν πάθει κάτι ο δέκτης με δική σου υπαιτιότητα, δεν θα σου ζητηθεί να τον πληρώσεις;
Με τους συνδρομητές που έχουν αγορασμένο δέκτη τι θα συμβεί? Εγώ π.χ. έχω τον δέκτη ΚΑΟΝMEDIA KTSF-B3202NSO τον οποίο έχω πληρώσει και είναι ιδιοκτησία μου. Γίνεται να μου στήλουν τον νέο PVR δέκτη δωρεάν με χρησιδάνειο και επιπλέον χρέωση 3 ?
Χωρίς την κάρτα δεν μπορείς να δεις ούτε τα ελεύθερα κανάλια. Εάν διακόψεις τη συνδρομή σου θα μπορείς να βλέπεις τα μόνο ελεύθερα (δορυφορικά και επίγεια) εφόσον η κάρτα είναι στο STBΕπίσης, ο δέκτης που έχω λειτουργεί κανονικά χωρίς την κάρτα του ΟΤΕ? Έχει ο πατέρας μου πανάρχαιο δέκτη με κεραία που βλέπει HOTBIRD για ελεύθερα δορυφορικά κανάλια και θα ήταν καλή η "αναβάθμηση"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.