Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Re: Απάντηση: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Το death grip υπάρχει είτε το σήμα είναι 3g είτε είναι απλό gsm.
Επίσης η λίαν σπαστική ενεργοποίηση του proximity sensor υπάρχει και στην 4.1 (αναβάθμισα χθες και απογοητεύτηκα). Έχει δίκιο ο Τάσος. Σαν τηλέφωνο έχει χάσει τις μετοχές του...

Επιβεβαιωνω, οτι δεν ειναι ολες οι συσκευες το ιδιο. Δεν εξηγειται διαφορετικα.

Οι συσκευές οι ίδιες είναι, αλλά...δεν είναι τα χέρια ολονών ίδια...οπότε άλλοι το ακουμπούν κ γειώνει κατευθείαν, εξού κ το "πέσιμο" του σήματος κ άλλοι το ακουμπούν κ δεν παθαίνει τίποτα.

Update.

Σημα φουλ, ανοιγω 3G συνεχιζει σημα φουλ, του κανω "λαβες", και χανει 2 παυλες.
Vodafone, παραλιακη.

Μετά την άφιξη του bumper το θέμα με το σήμα βελτιώθηκε δραματικά
Εκεί που είχα no service (κρατώντας το με τον γνωστό τρόπο)
τώρα είναι σταθερά στις 3 μπάρες

Εγω παντως με θηκη δεν εχω κανενα προβλημα ειτε με 3g ειτε με gsm...

Χωρις θηκη δεν ειχα προβλημα με gsm, ενω με 3g μου επεφτε 2 μπαρες. Μικρο το προβλημα...

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Θέλει μαεστρια να πιασεις την συσκευή έτσι οταν μιλάς :slapface: Αυτο το φαινόμενο ειναι απλη φυσική εξάλλου...

...σε αντίθεση με το μαγικό τηλεφωνο που θελει απλα ενα αγγιγμα για να τα γειώσει ολα.
Δοκιμασμένο επανελλημένα πλεον....

Μη κοιτάτε τις μπάρες, ο Στιβάκος ηταν το πρωτο πραγμα που εφτιαξε για να "φαίνονται" γεμάτες....

Οπως και να έχει αφου κανετε την δουλειά σας απροβληματιστα οπως λέτε χωρίς θήκη τοτε no problem!!!!!

Last edited:
Σμφωνω οτι το 4 δεν χρειαζεται να το αγκαλιασεις απλα να ακουμπησεις
το επιμαχο σημειο και αυτο ηταν.Το εχω δοκιμασει προσωπικα σε δυο 4
και τα δυο βγαλανε ''no service'',φυσικα χωρις θηκη και τα δυο.
Σου δινει ομως τοσα αλλα που δεν τα βρισκεις αλλου -δεν υπαρχει λογος να τα αναφερω τα ξερουμε ολοι- που οντως κανεις λιγο τα ''στραβα ματια''.

Απάντηση: Re: Συζήτηση περί σήματος & sms χαρακτήρων στο iphone 4

Θέλει μαεστρια να πιασεις την συσκευή έτσι οταν μιλάς :slapface: Αυτο το φαινόμενο ειναι απλη φυσική εξάλλου...

...σε αντίθεση με το μαγικό τηλεφωνο που θελει απλα ενα αγγιγμα για να τα γειώσει ολα.
Δοκιμασμένο επανελλημένα πλεον....

Μη κοιτάτε τις μπάρες, ο Στιβάκος ηταν το πρωτο πραγμα που εφτιαξε για να "φαίνονται" γεμάτες....

Οπως και να έχει αφου κανετε την δουλειά σας απροβληματιστα οπως λέτε χωρίς θήκη τοτε no problem!!!!!

Αγαπητέ ΦραΠε, τα βίντεο που δείχνουν στο 4άρι να πέφτει το σήμα του, όλοι το κρατούν με τον ίδιο τρόπο. Οπότε τι ακριβώς λέμε τώρα ; Είναι σε ένα μόνο συγκεκριμένο σημείο όπου αν το κρατάς με ένα δάχτυλο μόνο, στην κάτω αριστερή γωνία, που έχει θέμα κ πέφτει το σήμα, αλλά μην ξαναλέω τα ίδια....τα ξέρεις πολύ καλά κ εσύ....το παραπάνω βίντεο δείχνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το 4άρι, αλλά σε αυτό δεν υπάρχει θέμα, στο 4άρι υπάρχει... :flipout: Κ μετά λένε εμένα fanboy...:flipout:

Βρε Μιχάλη τι σχεση εχει το "θεμα" της Φυσικής που ισχυει για ολες τις συσκευές με την κατασκευαστική "γκαφα" του Στιβ? Γιατι συγχεετε το ενα με το αλλο προς αποδειξη οτι δεν υπαρχει διαφορετικό προβλημα απο τις υπολοιπες συσκευές?

Βρε Μιχάλη τι σχεση εχει το "θεμα" της Φυσικής που ισχυει για ολες τις συσκευές με την κατασκευαστική "γκαφα" του Στιβ? Γιατι συγχεετε το ενα με το αλλο προς αποδειξη οτι δεν υπαρχει διαφορετικό προβλημα απο τις υπολοιπες συσκευές?

Εγώ συγχέω κάτι ;
Λάθος αγαπητέ...
Με τον ίδιο τρόπο που κρατώ το 4άρι, με τον ίδιο τρόπο που κρατά ο άνθρωπος παραπάνω την άλλη συσκεύη, το ίδιο αποτέλεσμα έχει.
Το σημείο που υπάρχει στο 4άρι κ την επηρεάζει, είναι στην συγκεκριμένη γωνία που για να την ακουμπάς κ να προκαλείς πρόβλημα, πρέπει να το κρατάς με τον τρόπο που φαίνεται στο παραπάνω βίντεο του άλλου τηλεφώνου.
Ή ισχύει σε όλα ότι υπάρχει κατασκευαστική γκάφα ή σε κανένα...διάλεξε...:Banane0:

Οτι μας συμφερει λεμε....

Αυτο ακριβως ειναι και το πιασιμο που δημιουργει προβλημα στο iphone 4.

Το ιδιο προβλημα ακριβως.
Κι εγω το 4 εχω, ποτε δεν εχω χασει κληση (με θηκη ).
Παντα ειχα θηκα , δεν αποτελει προβλημα για μενα.

Αν αυτο που εκανε o Steve (οι σχεδιαστες καλυτερα) ειναι μια φορα γκαφα (που ειναι) , αυτο που ειδες παραπανα ειναι 10 φορες !!!
Εχει γινει πια τοσος ντορος, που θα πρεπε να ειναι πολυ πιο προσεκτικοι , αν θελουν ειναι ανταγωνιστικοι.

Last edited: