Συζήτηση περι της χαμένης κατηγορίας Invitation to HD paradise ....

Aν τηρηθουν οσα αναφερει ο Γενικος Διαχειριστης ναι.

Γιατι προφανως η συζητηση ειχε παει και σε "αλλα" θεματα....

οκ , ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...ελλειπης ο κοσμος τωρα το πρωι οποτε αν δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησεως προβαινω σε μια δημιουργια θεματος...

και καλη αρχη...:firstprize:

Και για τα τελειως free οπως επισης και για down/up αρχειων (ανταλλαγες) υπαρχει στα σκαρια και το παρακατω φορουμ οπως σας ειχα ανακοινωσει :ernaehrung004:

http://www.hdgr.eu/

Το έχουμε ήδη γράψει.

ΔΕΝ απαγορεύονται τα νήματα για invites καθώς αυτό είναι κάτι κατ' αρχήν νόμιμο. Η συζήτηση για προστατευμένο υλικό απαγορεύεται. Εφόσον δεν παρεκτρέπεται ένα τέτοιο νήμα, και παραμένει στα invites, δεν υπάρχει λόγος διαχειριστικής παρέμβασης. Όλοι όμως ξέρουμε τι είχε φτάσει να συζητείται στα νήματα που κλειδώθηκαν/διαγράφηκαν, σωστά? Ή μήπως θεωρεί κανείς πως όταν γράφετε, όπως καλή ώρα παραπάνω, "έχω 10.000 τέτοια", είστε ξεκάθαρα εντός των ορίων των κανονισμών;

Εφόσον πιστεύετε πως μπορείτε να τηρήσετε τα παραπάνω, ανοίξτε ελεύθερα καινούργιο νήμα.

Αγαπητέ, με παρεξήγησες.
Πρόκειται για τα CD μου, που ξεκουράζονται σε 6 κούτες στην αποθήκη και ζουν νέα ζωή σε flac, μέσα στο HTPC.
Το ίδιο άλλωστε έχω ξεκινήσει και με τα DVD μου, αφού τα Tb όλο και φτηναίνουν...

Αγαπητέ, με παρεξήγησες.
Πρόκειται για τα CD μου, που ξεκουράζονται σε 6 κούτες στην αποθήκη και ζουν νέα ζωή σε flac, μέσα στο HTPC.
Το ίδιο άλλωστε έχω ξεκινήσει και με τα DVD μου, αφού τα Tb όλο και φτηναίνουν...

Μα αν ενα cd ηχου ειναι γραμμενο σε απλη μορφη οταν το μετατρεπεις πως γινεται να παρει ποιο υψηλη?

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση περι της χαμένης κατηγορίας Invitation to HD paradise ....

συμπιεση που δεν χαλαει την ποιοτητα !:grinning-smiley-043

νομιζω οτι για να παιζξουν ξανα πρεπει παλι να αποσυμπιεστουν.....

Θενξ , εχω ηδη καλυφθει :a0210:

Απ´ότι ξέρω τα flac δεν χρειάζεται να αποσυμπιεστούν για να παίξουν αλλα οι περισότεροι players τα παίζουν απ´ευθείας.
Το μειονέκτημα τους σχετικά με τα mp3 είναι οτι είναι πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος.
Το πλεονέκτημά τους είναι ότι πρόκειται για πιστά αντίγραφα του πρωτότυπου, ενω αντίθετα τα mp3 για να πετύχουν την τόσο μεγάλη μείωση στο μέγεθος του αρχείου απορίπτουν ορισμένα σημεία του αρχικού τα οποία δεν θεωρουνται πολυ σημαντικά.

Re: Απάντηση: Re: Συζήτηση περι της χαμένης κατηγορίας Invitation to HD paradise ....

συμπιεση που δεν χαλαει την ποιοτητα !:grinning-smiley-043

νομιζω οτι για να παιζξουν ξανα πρεπει παλι να αποσυμπιεστουν.....

Οχι, παίζουν κατευθείαν σαν flac (όχι βέβαια με WMP) αλλά πχ με Winamp και άλλους players. Εγώ χρησιμοποιώ J River Media Center για audio και video.
Σημ. σε μέγεθος είναι το 65% περίπου των Wav, αλλά παίρνουν και tags, που δεν είναι δυνατό στα wav.