T Rex και αναβαθμιση

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,691
επειδη θελω να την βαλω στον Humax 2000 εχετε την καλωσυνη να μου πειτε πια ειναι η προσφατη αναβαθμιση της και αμα εχειν καλως?

διοτι η πρεμιερα σηκωσε κουρτινες υψηλης ευκρινειας αλλα για αν παιξει το σεναριο θελει Δεινοσαυρο καλα ενημερωμενο...

έχω μια trex εδώ και 1,5 χρόνο και μέχρι πρόσφατα τις πέρναγα κλαδιά από www.xxxxxxxxxxxxx , το οποίο και κλείδωσε.
Τώρα η trex μου βγάζει trex update και όταν την επιλέξω μου γράφει insert loader card. Καμμία βοήθεια για το πώς την επαναφέρω και της φορτώνω το νέο firmware?

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: T Rex και αναβαθμιση

έχω μια trex εδώ και 1,5 χρόνο και μέχρι πρόσφατα τις πέρναγα κλαδιά από www.xxxxxxxxxxxxx , το οποίο και κλείδωσε.
Τώρα η trex μου βγάζει trex update και όταν την επιλέξω μου γράφει insert loader card. Καμμία βοήθεια για το πώς την επαναφέρω και της φορτώνω το νέο firmware?

Για να σου βγαζει το μήνυμα που λες πάει να πει ότι μπήκες (ίσως κατα λάθος) στο σχετικό μενού της μοντούλας που χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει η αναβάθμιση απο την loader card.
Αν δεν έχεις cas interface βρες σε κάποια...άλλη πορτοκαλιά ενα πρόσφατο αρχείο για φόρτωμα loader card, περασε το στην κάρτα με τον προγκράμερ που έχεις (ή μηπως ούτε αυτό δεν έχεις;) και δώσε τροφή στο καμ σου!
Αν δεν έχεις τιποτε απο τα δυο, βρες καποιον να σου το φορτώσει (με cas interface ειναι πιο εύκολο)

γκρρ ...την αργκώ σας..

και εγώ μπήκα να διαβάσω γιά το Marc Bolan...:twoguns: