Τα 45 πιο διάσημα όπλα του Σινεμά

Παρελθοντολαγνε .... :p
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ;)

Ποιος θα μου θυμισει τι ειναι αυτα τα κυκλακια (απο ελεφαντοδοντο) πανω στο τιμονι ? :hmmmm2:
Ελεφαντόδοντο είναι; Σαν μεταλλικά φαίνονται.

Απο οτι και να ναι .... ποια η χρησιμοτητα τους ? :chinscratch:

Δεν έχει να κανει με την ταινία . είναι ο τροπος δεσίματος της εποχής του μεταλλικου εσωτερικου σκελετου με το εξωτερικο ξυλο. Σαν ενα ειδος πριτσίνια τα οποια διακοσμουσαν ειτε με φιλντισι (οπως οι ταστιερες στα μουσικα οργανα) ειτε με αλλα υλικα Π.χ. διαφορετικο χρωμα ξυλου.
Υπάρχει και σε αλλα μεταγενέστερα αυτοκίνητα.

maserati_quattroporte_1994_images_1_b.jpg

Πάντως βλέπαμε τον χάρτη το gps στο αμάξι ή τηλέφωνο με το σπιράλ καλώδιο και ψαρωναμε τρελά. Μας φαίνονταν star wars.....

Τώρα είμαστε σε διλλημα να χρησιμοποιήσουμε το gps του κινητού ή της ενσωματωμένης οθόνης του αυτοκίνητου.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το κάθετο είναι μια παραλλαγή/μετατροπή για την ταινία, του γνωστού ραδιοφώνου της εποχής το becker europa που φοραγαν exotic cars της εποχής π.χ. lamborghini miura
Σήμερα τα ακριβοπληρωνουν όσοι θέλουν να είναι το κλασσικο αυτοκίνητο τους ακριβώς όπως είχε βγει τοτε απο το εργοστάσιο.
https://www.google.gr/search?q=beck...AUoAQ&biw=1280&bih=800&rlz=1Y1KTZR_el___GR569

Εδώ δεν υπάρχει cd κάθετο, σιγά μην βρούμε 8-track !! :smile:

Υπήρχαν CD Drivers που μπορούσαν να μπουν κάθετα!
Το συρταράκι φόρτωσης είχε ειδικά δοντάκια που κρατούσαν το CD! :cool:

Πάντως βλέπαμε τον χάρτη το gps στο αμάξι ή τηλέφωνο με το σπιράλ καλώδιο και ψαρωναμε τρελά. Μας φαίνονταν star wars....

Και ο χαρακτηριστικός ήχος του gps μ'άρεσε εμένα. Γενικά είχαμε ψαρώσει με την Aston,και με όλα αυτά τα γκάτζετ.

OK, δυο ακόμα guns που δεν αναφέρθηκαν:

mad_max_gun_background_wallpaper.jpg

600px-Batman-JokerRevolver3.JPG

Η διπλωματική μου στην αρχαιολογία είχε θέμα τα ελληνικά ξίφη του 5ου και 4ου π.Χ. αιώνα. Το χούι δεν κόβεται, πως να το κάνουμε!

Τωρα το ειδα που ανέβηκε το νημα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για αυτο απο τον "Κυνηγό" (με Σβαρτζενεγκερ) απλά να πω οτι η φαντασία προηγηθηκε της πραγματικότητας.

Εξηγουμε, το πυροβόλο περιστρεφόμενων κανων Gutling δεν ειναι φορητο αλλα "αγκιστρομένο" (ειτε σε αεροπλάνα ειτε σε οχηματα).

Ενας ευφυης αρχολοχίας των πεζοναυτω λοιπον που ειδε και ξαναειδε το φιλμ, κατόρθοωσε και εφτιαξε μια εκδωση ¨ατομικη" που απ'οτι λέγεται ΤΑ ΣΠΑΕΙ...

Μονος περιορισμος : ισχυρη μυικη δύναμη για να μπορει να κουβαλάει ο ανθρωπος το νεποζιτο στην πλάτη με τα πυρομαχικά συν τις τροποποιησεις τροφοδοτησης.

Το εχω βάλει στο μάτι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ολα τα γκατζετ και οπλα του 007 απο ολες τις ταινιες εκτος του Spectre.

ΟΛΑ.

Εχουμε ξεχάσει το βασικότερο όπλο (του σινεμά) βέβαια.

GUN.jpg

Last edited by a moderator: