Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Με χαρά μας σας προσκαλούμε στις 24/09/10 και ήμερα Παρασκευή στα 4α Γενέθλια του AvClub!!!!!!

Ο χώρος που φέτος διαλέξαμε είναι ο ίδιος που μας είχε φιλοξενήσει και πέρυσι, δηλαδή το TIKI Athens, ένα lounge-punk bar στην καρδιά της Αθήνας που θα δοθεί αποκλειστικά για τα μέλη του Avclub.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να πάρετε τους φίλους σας και να έρθετε, σε ένα Party με αρκετές εκπλήξεις που θα μας δώσει την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά και να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, ώστε να φροντίσουμε εμείς για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της βραδιάς.

Το Party αρχίζει στις 10:00μμ!

TIKI Bar

Φαλήρου 15 – Μακρυγιάννη
(Σταθμός Μετρό Ακρόπολη)
Τηλέφωνο: 210 9236908

Last edited by a moderator:
Με το καλό να του πούμε και από κοντά.....:ernaehrung004:

Η 24η είναι μια πολύ περίεργη μέρα για μένα ...

1. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι στις ΗΠΑ.
2. Αν ΔΕΝ είμαι και έχω επιστρέψει στην Αθήνα, παντρεύεται ένας φίλος ...

Παρα ταύτα, αν είμαι εδώ, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να έρθω, έστω και για 2-3 ωρίτσες !

καλησπερα και απο μενα....
βεβαια εχω χαθει εντελως πριν καλα καλα προλαβω να μπω στην παρεα σας λογω τροχαιου...
οταν μιλαμε για μελη εννουμε ακομα και αυτους που δεν εχουν πληρωσει καποια συνδρομη σωστα??
αν ειναι μεσα και αυτοι τοτε πολυ ευχαριστως θα χαρω να ερθω μαζι με την γυναικα μου λογικα (αν εχει το κουραγιο επειδη σχολαει 9)

Aν και πολυ δυσκολη η Παρασκευη σαν μερα, και ειδικα για να ερθω Αθηνα, θα προσπαθησω να ερθω.

Ο χώρος που φέτος διαλέξαμε είναι ο ίδιος που μας είχε φιλοξενήσει και πέρυσι, δηλαδή το TIKI Athens, ένα lounge-punk bar στην καρδιά της Αθήνας που θα δοθεί αποκλειστικά για τα μέλη του Avclub.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το μαγαζί έχει αυστηρό dressing code!

Σαν lounge-punk bar πρέπει οι πελάτες να έρθουν με mohican κόμμωση, δερμάτινο μπουφάν, σαλβάρι και σαγιονάρα...

:flipout::flipout::flipout:

Τελικά δεν κατάλαβα πέρυσι γιατί το λένε lounge-punk...
Λέω να έρθω και φέτος μήπως και καταλάβω...

Υπολογίστε και εμένα!την επομένη έχω έναν γάμο στην αθήνα!κουτί μου έκατσε!

Οκ. Αρχίζω εγώ γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο.

Antonis Famelos x1
fragoulisnaval x1
pontios x1
Simos I. x1
tzanetosg x1
VAG. NIK. x2
Larry x4
Tzimisce x1
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ x1
tegonik x1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ x6

Σύνολο 20 νοματαίοι μέχρι τώρα....:firstprize: