Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Απάντηση: Re: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Εχω χάσει επεισόδια σχετικά με το πώς μπήκε ο φράκτης ΑΛΛΑ εγώ και ο Dalanik θα έρθουμε όπως και να χει.... Στην τελική θα ανέβουμε με ανεμόσκαλα!!!:flipout:

:a0210:

Mάστορα να ανέβουμε ευχαρίστως, αλλά στο κατέβασμα..., κατέβα μόνος σου...:rolleyes:

Πέρυσι με πείραξαν κάτι καμικάζι και πήγε το ρολόι μπροστά ένα μήνα...:vollkommenauf::vollkommenauf::D

:antlers:

Re: Απάντηση: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Μάλλον δεν έχεις κάνει party σε βροχή.... :guitarist::guitarist::guitarist:

...και πάρτυ έχω κανει και μπάνιο.. :)

(το μόνο πρόβλημα θα'ναι ότι θα σβήνει η βροχή τα τσιγάρα και ποιός ακούει τη γκρίνια μετά... :D:D:D)

εκεί πηγαίνει ο προβληματισμός για τη βροχή...:flipout::flipout::a0210:

Re: Απάντηση: Re: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Mάστορα να ανέβουμε ευχαρίστως, αλλά στο κατέβασμα..., κατέβα μόνος σου...:rolleyes:

Πέρυσι με πείραξαν κάτι καμικάζι και πήγε το ρολόι μπροστά ένα μήνα...:vollkommenauf::vollkommenauf::D

:antlers:

Κανένα πρόβλημα!! Θα σαβουρόσουμε το πλοίο μέχρι κατάστρωμα (ξέρεις σαν τις φορτώσεις που κάνουν κάτι νεράδικα έξω από το Πέραμα) και θα περπατήσουμε απλά στον ντόκο! Εεεε........πεζοδρόμιο ήθελα να πώ....:a0210:

Ναί πάρτε απο μιά Χάϊνεκεν έκαστος:flipout:

Τέτοια? :D

heineken-beer-music-guitar-amp.jpg

Το Tiki Athens, την βραδιά των Γενεθλίων του AV CLUB, προσφέρει στα μέλη μας ειδικές τιμές στα ποτά και στο finger food:

ποτό απλό 6
ποτό σπέσιαλ 7
κοκταίηλ απλό 8
κοκταίηλ σπέσιαλ 9

μπύρες 4-5

φιάλη /4 άτομα 60 - 65 το απλό και το σπέσιαλ αντίστοιχα

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Βασίλης Α. x3
Γιάννης Χατζηγεωργίου x1
Γιωργος Λυμπεροπουλος x1
Γιώργος Μπαιραχτάρης x1
Δημήτρης Δ. x2
Δημήτρης Δημητρακούδης x1
Δημήτρης Θ. x1
Δημήτρης Ιωάννου x1
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ x6
Δημοκηδής x1
Θ.Νίκος x1
Κάλλη Συνοδινού x1
Λάκης x1
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ x2
Μιχάλης Κορ. x2
Νότης x1
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ x1
Σούρλας Σπύρος x1
Φρα.Πε x2

Φράκτης!!!! ---------------------------------------------

Akis_96 x1
Antonis Famelos x1
antonish x2
apaschos x1
Arno x1
Back Door Man x1
Budda x1
CHE GUEVARA x1
costis_d x2
Dalanik x2
Database error x2
dimitris.40 x1
Elina x1
fragoulisnaval x1
Guybrush x1
Hlias x1
jadisboy x2
kblachos x1
KleKor x1
Larry x4
Lepton x1
maestro x1
magellan x2
manolara x1
mdvq x1
Morfeas x2
mr_rebelos x2
nbullamatsis x1
n_olympios x1
onlineN x1
opsim x2
paranoid x1
pontios x1
Simos I. x1
sfortis x1
sonap70 x4
SPYROS A. x1
stefania24 x4
superfly x2
suzakias x1
takis6c33 x1
tegonik x1
tolisspi x1
tzanetosg x2
Tzimisce x1
VaSiLiS-T x1

96 νοματαίες/οι and counting....

Άντε να στρογγυλέψει το νούμερο!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

:flipout::flipout::flipout:
Εγώ πίνω άλλα... :)
Αρε μαναμ.......χαμος στα αλλα, καλα εκανα και δεν θα εχω την συζυγο μαζι μου.:flipout::flipout::flipout:Τσι πουτανας το καγκελο θα γινει........:firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Αρε μαναμ.......χαμος στα αλλα, καλα εκανα και δεν θα εχω την συζυγο μαζι μου.:flipout::flipout::flipout:Τσι πουτανας το καγκελο θα γινει........:firstprize:

Tι εννοείς??
Εμένα μ'αρέσουν τα coctails...!! :)

Απάντηση: Re: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Θα πείτε τίποτα για το fingerfood ωρέ ή θα φαντασιωνόμαστε απλά? Νηστικό αρκούδι δε χορεύει, αρχαίο ρητό και πάντα επίκαιρο...:D

Από περσινές φωτό..

souvlakia2.jpg

assets_LARGE_t_23761_4404291_type11586.jpg

(..λίγο πιό κάτω απ' τό ΤιKi)

Στεφανια εγω ενα τανγκο θελω με εσενα....πανω μας τα αστερια, διπλα μας δυο τσιγγανικα βιολια (θα μας χεσει ο Σαρκοζι)και ενα τραπεζι με δυο γεματα ποτηρια κρασι Αλσατιας αχχχχχ (αναστεναγμος) και στον οριζοντα να ερχεται σαν κουρσαρος ο Suzakias με ενα τρομπόνι σερτικο (ναι οταν δεν φευγει απο το Φορουμ παιζει τρομπονι)

και πισω μας 140 μελη του Avclub να χειροκροτουν την μια μετα την αλλη φιγουρες μας. και το τραγουδι να μην τελειωνει και η καρδια σου να λειώνει(καλο εεε !!!)

to be continued

Στεφανια εγω ενα τανγκο θελω με εσενα....πανω μας τα αστερια, διπλα μας δυο τσιγγανικα βιολια (θα μας χεσει ο Σαρκοζι)και ενα τραπεζι με δυο γεματα ποτηρια κρασι Αλσατιας αχχχχχ (αναστεναγμος) και στον οριζοντα να ερχεται σαν κουρσαρος ο Suzakias με ενα τρομπόνι σερτικο (ναι οταν δεν φευγει απο το Φορουμ παιζει τρομπονι)

και πισω μας 140 μελη του Avclub να χειροκροτουν την μια μετα την αλλη φιγουρες μας. και το τραγουδι να μην τελειωνει και η καρδια σου να λειώνει(καλο εεε !!!)

to be continued

Ξέχασες και κάποια άλλη που θα έρχεται με τον μπλάστρι στο χέρι......:D

to be continued

Ετσι όπως πάει το νήμα βλέπω extra αφιέρωμα της Λαμπύρη στα μεσημεριανά!!!!! :flipout: