Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Απάντηση: Re: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Στεφανια εγω ενα τανγκο θελω με εσενα....πανω μας τα αστερια, διπλα μας δυο τσιγγανικα βιολια (θα μας χεσει ο Σαρκοζι)και ενα τραπεζι με δυο γεματα ποτηρια κρασι Αλσατιας αχχχχχ (αναστεναγμος) και στον οριζοντα να ερχεται σαν κουρσαρος ο Suzakias με ενα τρομπόνι σερτικο (ναι οταν δεν φευγει απο το Φορουμ παιζει τρομπονι)

και πισω μας 140 μελη του Avclub να χειροκροτουν την μια μετα την αλλη φιγουρες μας. και το τραγουδι να μην τελειωνει και η καρδια σου να λειώνει(καλο εεε !!!)

to be continued

Και για να σηκωθεί από το πάτωμα μετά το ποστ σου, δείξ' της αυτό το βιντεάκι...

http://www.youtube.com/watch?v=tFB1SOhwWC4

:D

Re: Απάντηση: Re: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Από περσινές φωτό..

souvlakia2.jpg

assets_LARGE_t_23761_4404291_type11586.jpg

(..λίγο πιό κάτω απ' τό ΤιKi)

Ρε Ακη, μη βάζεις τέτοια, μη βάζει τέτοια...............χοληστερίνη:flipout:

Στεφανια εγω ενα τανγκο θελω με εσενα....πανω μας τα αστερια, διπλα μας δυο τσιγγανικα βιολια (θα μας χεσει ο Σαρκοζι)και ενα τραπεζι με δυο γεματα ποτηρια κρασι Αλσατιας αχχχχχ (αναστεναγμος) και στον οριζοντα να ερχεται σαν κουρσαρος ο Suzakias με ενα τρομπόνι σερτικο (ναι οταν δεν φευγει απο το Φορουμ παιζει τρομπονι)

και πισω μας 140 μελη του Avclub να χειροκροτουν την μια μετα την αλλη φιγουρες μας. και το τραγουδι να μην τελειωνει και η καρδια σου να λειώνει(καλο εεε !!!)

to be continued

http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A:

Στεφανία εμπνέεις και ξεσηκώνεις τα πλήθη!Αξια!:firstprize:

Λάρρυ προσοχή μην πατήσεις το κορίτσι.Μόνο με πανσέληνο επιχείρησέ το.:flipout:

Αξιότιμε κε σουζάκια...Είσθε ακόμα εδώ και...σουζάρετε!Εύγε!!!:fahne90:

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.
Άρε παναγιαμ........ο λαρυ ταγκό και απο πισω, ο Αντωνης να κρατα το μπλάστρι :flipout:

Re: Απάντηση: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Λάρρυ προσοχή μην πατήσεις το κορίτσι.Μόνο με πανσέληνο επιχείρησέ το.:flipout:

Θα είμαι εγώ δίπλα μπρε για πανσέληνος! :flipout:

Απάντηση: Re: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Α, ή το ένα ή το άλλο...
Είναι γνωστό ότι πανσέληνος + Tzimisce = φωτορύπανση!

Μιλάμε για πολλά lumens....σ' αυτή την περίπτωση θα σηκώσουμε το gamma και θα χαμηλώσουμε την ίριδα!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Τα 4α Γενέθλια του AvClub στο Tiki Athens!

Μιλάμε για πολλά lumens....σ' αυτή την περίπτωση θα σηκώσουμε το gamma και θα χαμηλώσουμε την ίριδα!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Την ίριδα να τη χαμηλώσουμε ... Αντε, να σηκώσουμε και το gamma ...
Εγώ φοβάιμαι μήπως σηκωθεί άλλο πράμα και ταυτόχρονα χαμηλώσει κάτι άλλο ;)

to be continued

Αλήθεια παίζει τρομπονι???:flipout::flipout::flipout:
Πρόσεξε τι λες....η γυναίκα σου θα με κηνυγαει και όχι τίποτα i am an :angel:......

Αλήθεια παίζει τρομπονι???:flipout::flipout::flipout:
Πρόσεξε τι λες....η γυναίκα σου θα με κηνυγαει και όχι τίποτα i am an :angel:......

Καλά, αν θέλουμε το πιστεύουμε το αγγελάκι !!!!!:D