24άρων, το λέει και η ταμπέλα......![]()
Οταν έγινε μέλος, πριν 2 χρόνια Αντώνη :smile:
Ντροπή ωρέ !!!!
26 χρονών κοπελλίτσα είναι !
:rofl::rofl::rofl:
Λες να μη το ξέρω ???
Έτσι θέλει όμως....:2thumb22sup:
Βάλτης το "Αστην να λέει" του Βασιλάκη
Ακούει ΚΑΙ τέτοια![]()
φουστη μου, ποτε προλαβες βρε............Κρύβε λόγια μας βλέπουν !!!!!!!![]()
φουστη μου, ποτε προλαβες βρε............
Καλημερα, εμ....με τετοιο αβαταρ βρε πουλακι μου που εχεις. "Κύριε ελέησον":a0210:Y.Γ. Βρε παιδιά, εσείς ''ξεφύγατε'' εντελώς....!!!!
..και μετά λέτε για μένα...:antlers:
Στο θέμα μας!!!!
Από κοντά τα άλλα:ernaehrung004:
Y.Γ. Βρε παιδιά, εσείς ''ξεφύγατε'' εντελώς....!!!!
..και μετά λέτε για μένα...:antlers:
Στο θέμα μας!!!!
Από κοντά τα άλλα:ernaehrung004:
Καλημερα, εμ....με τετοιο αβαταρ βρε πουλακι μου που εχεις. "Κύριε ελέησον":a0210:
Καλημερα, εμ....με τετοιο αβαταρ βρε πουλακι μου που εχεις. "Κύριε ελέησον":a0210:
Είναι πολλά τα λεφτά , για να κατέβω με το σκάφος τέκνον μου ... λεω να ερθω με τον τρακτέρ.Ασε βρε Τόλη τα εκκλησιαστικά πρωινιάτικα ! Α, και πού 'σαι : η σύσφιξη των σχέσεων Βορρά - Νότου δεν θα συμβεί στη δική μας γενιά :rofl::rofl::rofl:
ΥΓ: Εγώ πάντως, στη θέση σου, θα κατέβαινα απο Θεσσαλονίκη με το jet ski ... Ετσι, για το ξεκάρφωμα![]()
Ναι, βάλε μας και χέρι απο πάνω επειδή λέμε για σένα, πολυβόλο των videoclips![]()
Να τα μας....και φυσικα εχω σχέση με τα θεολογικά, είμαι ψάλτης στην εδώ ενορία που έχουμε. Πολύκαρπο με λενε. Εσύ από ότι κατάλαβα από το μήνυμα σου πρέπει να έχεις σχέση με τα θεολογικά!!!Καλημέρα..αλήθεια πως σε λένε??
Έχεις καμία σχέση με θεολογικα???
Να τα μας....και φυσικα εχω σχέση με τα θεολογικά, είμαι ψάλτης στην εδώ ενορία που έχουμε. Πολύκαρπο με λενε. Εσύ από ότι κατάλαβα από το μήνυμα σου πρέπει να έχεις σχέση με τα θεολογικά!!!
«Ὡς ἀγαπητά τά σκηνώματά σου, Κύριε τῶν δυνάμεων»:firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.