Για να μη χαλάσει το κατοστάρικο η αποχώρηση του Σπύρου Α., βάλτε ένα +1 σε μένα, να δει αυτό το δύσμοιρο κορίτσι τι είναι τελοσπάντων αυτό το AVCLUB που γράφω καθημερινά με τις ώρες.... Μη μου την τρομάξετε μόνο 

Καλημέρα Φίλιππε :smile:
Εξαρτάται από τις αντοχές σας .
Πάντως τα παιδιά μας που θα παίξουν μουσικές νομίζω ότι έχουν...κακό σκοπό. Τουτέστιν, να μη μας αφήσουν δευτερόλεπτο να καθήσουμε :2thumb22sup:
´Καλή μέρα Κάλλη μου και σε σένα !
Δηλαδή αν "λακίσω" απο τη γαμήλια δεξίωση που θα πρέπει να παραβρεθώ και εμφανιστώ κατα τις μία με μιάμιση το πρωί θα σας βρώ εκεί ή θα είναι όλα κλειστά;
Γιατί απο τη Βαρυμπόμπη (που είναι η δεξίωση) ως το Tiki είναι και κάποια απόσταση :smile:
:bang::viking:Άλλο θα είναι το αντάλλαγμα της παρουσίας μου, και μάλιστα δεν θα στοιχίσει τίποτε![]()
Άμα θέλετε ντε και καλά να δώσετε cd του Boulez, δώστε το στο 100ο άτομο![]()
Aααα! δεν ξέρω... η δική μου πρόταση ήταν προς τον διαχειριστή της ΜΚ για τον 101ο.
Για τον 100ο, άς μας πει ο εδώ διαχειριστής....:a0210:
Πλάκα κάνω βρε, από Boulez έχει το μαγαζί ευτυχώς... ωραίος btw σχεδόν σε ό,τι κι αν ακουμπήσει, διαβασμένος, με τη δική του πινελιά... τέλος offtopic![]()
:bang::viking:
Καλο χειμωνα!!!
Επεστρεψα "δημητριος"...χεχεχε
Ε βαλτε και εμενα μεσα x2 τουλαχιστον και βλεπουμε...
:Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.