ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Δε βρίσκω τον λόγο που θα πρέπει κάποιος να μπει στην διαδικασία να απατήσει. Αν δεν σου κάνει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου, τότε θα πρέπει ν διακόψεις, παρά να μπεις στην διαδικασία να λες ψέμματα και στους άλλους και στον εαυτό σου... Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει ειλικρίνεια στις σχέσεις.

Τσάκωνας Βασίλης said:
Για μένα πάντως που είμαι σταθερός, είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ την μεταβλητότητα των άλλων. Και αν μου ρθει η κρυάδα καμιά φορά, θεωρώ σοφό την ψυχολογική εμπειρία (της απιστίας) του ενός να την πάρει κι ο άλλος μετά από ένα διάστημα. Δεν το λέω εκδίκηση, το λέω τεστ αντοχής. Η τραμπάλα θέλει δύο. Τουλάχιστον ξεκαθαρίζει η κατάσταση. Κέρατο επί ίσης όροις, κι εδώ σε θέλω μάγκα μου...

Μπα.. Φίλε Βασίλη άποψή μου είναι οτι το διαλύεις και τελειώνει η ιστορία...
Αλλιώς θα μείνεις με μια πληγή που πάντα θα ματώνει..

PETRAN said:
Κοίτα είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση..
Παραδείγματα ανθρώπων που απατούν υπάρχουν και απο τις δύο πλευρές..
Όμως λέω να κάνω κάτι άλλο..
Λοιπόν,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
ΠΑΙΔΙΑ, ΟΣΟΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΤΕΤΕ...
:flipout: :flipout: :flipout:

Νικόλ, μην βαρέσεις πάλι, στ'αστειά το'πα...:ernaehrung004:
Γιατί να βαρέσω καλέ!!!!!!! Έχω πολλές ελεύθερες φίλες, όποιος ενδιαφέρεται......:flipout:

stavros kamoulakos said:
Εγω παλι εχω λιγες και καλες!!!:music-smiley-005:

αν ειναι 4 και δε γνωριζονται μεταξυ τους, τοτε εισαι σουπερ. αν γνωριζονται κιολας, τοτε εισαι θεος... :grinning-smiley-043

Εγώ πάλι αν κρίνω απο τις δικές μου...

Μην πλησιάσει κανείς.. εκτός κι αν θέλει να κάνει καριέρα στο μπάσκετ...
Μιλάμε για τρελά ύψη!!!:damnyou:

Respect. Δεν πιστεύω, με τίποτε, ότι κάποιος μπορεί να αγαπάει και να νοιάζεται ταυτόχρονα δύο πρόσωπα. (για την ακρίβεια, μάλλον δεν αγαπάει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό και πλέει σε πελάγη ανωριμότητας, αλλά τι να κάνουμε κανένας δεν μπορεί να αλλάξει κανέναν, είναι αυτό που είναι και ή τον δεχόμαστε ή τον σουτάρουμε). Μπορεί να είμαστε λίγο ή πάρα πολύ στα μάτια του άλλου και να μην είναι ικανός να μας εκτιμήσει, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Εσύ αντέχεις να παίρνεις ένα μέρος και όχι όλα? Αν μπορεί κάποιος να βολεύεται ακόμη και έτσι, απλά συνεχίζεις. Αν όμως δεν μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια, θα σε καίει πάντα, θα αμφισβητείς ακόμη και τις πλέον αγαθές του πράξεις, θα ζεις πάντα με την αμφιβολία, χωρίς εμπιστοσίνη σε ότι λέει και χωρίς σεβασμό στο δικό σου πρόσωπο. Από την άλλη, πώς να κάνεις καινούργια αρχή, με αυτά που είδαν τα ματάκια σου? Αυτό είναι κάτι που σε ακολουθάει πάντα: Όλοι είναι έτσι, και αυτός θα μου την κάνει, πάλι στη λήθη θα πέσω και μ’ αυτόν… . Γι'αυτό έγραψα παραπάνω οτι πρέπει να το ζήσει κι'αυτός. Φυσικά και το διαλάς.

Πέτρος Μακρής said:
αν ειναι 4 και δε γνωριζονται μεταξυ τους, τοτε εισαι σουπερ. αν γνωριζονται κιολας, τοτε εισαι θεος... :grinning-smiley-043

Μ'αυτά και μ'αυτά ξεκινάς και σιγά σιγά φτιάχνεις ένα ωραιότατο χαρέμι!!

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ>>>:grinning-smiley-043

Πάντως σοβαρότατες στατιστικές μελέτες σε δειγματα D.N.A.,δείχνουν ότι αρκετά παιδιά δέν είναι τέκνα τών ´πραγματικών´πατεράδων τους.Ο άνθρωπος είναι μετρίως πολυγαμικό ζώο.Και οι άντρες πού απατούν, με τις γυναικες κάποιων άλλων διαπράττουν τό ´έγκλημα´.Δεν το κάνουν μόνοι τους.Επομένως και τα δύο φυλα συμμετέχουν .Παλιά ήταν πιό παραδοσιακά τα πράγματα.Κάθε αξιοπρεπής αστός όφειλε νάχει σχέση και με τήν υπηρέτρια τού σπιτιού.:flipout: Τώρα χαλάσανε τα πράγματα .Ολοι πήρανε τούς δρόμους.:music-smiley-005:

Σπύρος Σούρλας said:
Παλιά ήταν πιό παραδοσιακά τα πράγματα.Κάθε αξιοπρεπής αστός όφειλε νάχει σχέση και με τήν υπηρέτρια τού σπιτιού.:flipout: Τώρα χαλάσανε τα πράγματα .Ολοι πήρανε τούς δρόμους.:music-smiley-005:

Για ακούστε και τον επιστήμονα της παρέας να μαθαίνετε..

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Σπύρος Σούρλας said:
Παλιά ήταν πιό παραδοσιακά τα πράγματα.Κάθε αξιοπρεπής αστός όφειλε νάχει σχέση και με τήν υπηρέτρια τού σπιτιού.:flipout: Τώρα χαλάσανε τα πράγματα .Ολοι πήρανε τούς δρόμους.:music-smiley-005:

Αμα δεις την Βιολεττα που ερχεται και καθαριζει στο σπίτι μου θα καταλάβεις γιατι δεν μπορει να ισχυσει το παραπάνω...
Θελαμε να μετακινησουμε τον καναπε μια μερα και τον σηκωσε μονη της! Ο Κουταλιανος ειναι!!
Ενω η Σβετλάνα που ήθελα να πάρω εγω... δεν ήταν γυναικα... πόδια ατελειωτα ήταν!!!

Αγγελος said:
Ενω η Σβετλάνα που ήθελα να πάρω εγω... δεν ήταν γυναικα... πόδια ατελειωτα ήταν!!!

για στειλε αυτη τη Σβετλάνα να μου συγυρίζει το γραφειο που και που...;)

Re: Απάντηση: ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Νικόλ said:
Όταν θα βρεθεί ο τέλειος άντρας, τότε θα βρεθεί κι η τέλεια γυναίκα....

Mα υπάρχει ο τέλειος άντρας! Eγώ...:grinning-smiley-043 :flipout:

Νικόλ said:
:speechless-smiley-0 υποννοείς κάτι;:twoguns: :slapface: :damnyou:

Πάλι ξύλο..?ούτε που έχουμε συναντηθεί βρε Νικόλ είναι δυνατόν να υπονοώ κάτι..? πλακίτσα κάνουμε...

Διαμαρτύρομαι!!!
Κε Γ.Δ, τόσο ξύλο δεν τρώω ούτε απο την γυναίκα μου...:flipout: :flipout: :flipout:

PETRAN said:
Πάλι ξύλο..?ούτε που έχουμε συναντηθεί βρε Νικόλ είναι δυνατόν να υπονοώ κάτι..? πλακίτσα κάνουμε...

Διαμαρτύρομαι!!!
Κε Γ.Δ, τόσο ξύλο δεν τρώω ούτε απο την γυναίκα μου...:flipout: :flipout: :flipout:
Άσε τα παράπονα!!!!!!!!! Να δέχεσαι τις επιπτώσεις που έχουν τα λεγόμενα σου....:music-smiley-005: σε κακομαθαίνει μου φαίνεται η γυναίκα σου!!!!:flipout:

Τα μυστικά μια τέλειας σχέσης είναι λίγο έως πολύ ουτοπικό!!!! Να κάνεις υπομονή, μετά σε παίρνει το παράπονο, το παράπονο γίνεται γρίνια και η γκρίνια γίνεται καυγάς.!!!
Απλά όλοι μας ξέρουμε τι αναζητούμε από μια σχέση και όλοι προσπαθούμε για την συμβίωση. Πιστεύω ότι ο καλός διάλογος και γενικά η καλή επικοινωνία είναι πολύ σημαντικά. βέβαια και πάλι αν άλλος (η άλλη) θέλει να "στα φορέσει", θα το κάνει. Φίλοι μου είναι άβυσσος η καρδιά μιας γυναίκας. Μπορεί να σε ανεβάσει στα ουράνια, Μπορεί και να σε καταστρέψει και να σε υποβαθμίσει.....
Απλά, ....προσπαθούμε!!!!!!!!!