ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Re: Απάντηση: ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

PETRAN said:
Πάλι ξύλο..?ούτε που έχουμε συναντηθεί βρε Νικόλ είναι δυνατόν να υπονοώ κάτι..? πλακίτσα κάνουμε...

Διαμαρτύρομαι!!!
Κε Γ.Δ, τόσο ξύλο δεν τρώω ούτε απο την γυναίκα μου...:flipout: :flipout: :flipout:

Γιατί εγώ που την έχω συναντήσει αρκετές φορές νομίζεις δεν μου τα «χώνει» καμιά φορά? Tουλάχιστον εμένα ξέρει ότι είμαι τέλειος γιατί με έχει γνωρίσει κιόλας...XAXA!:grinning-smiley-043 :flipout:

....... ο τελειος υπαρχει και ερχεται απο το Βορρα ......
σε 1 χρονο θα ερθει στην Ελλαδα !!!!!!!

αλλα ...... δεν ειναι πλεον διαθεσιμος ~!!!!

χεχεχε......

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

MHTΣ said:
Γιατί εγώ που την έχω συναντήσει αρκετές φορές νομίζεις δεν μου τα «χώνει» καμιά φορά? Tουλάχιστον εμένα ξέρει ότι είμαι τέλειος γιατί με έχει γνωρίσει κιόλας...XAXA!:grinning-smiley-043 :flipout:
Καλά βρε δεν ντρέπεσαι εσύ!!!! Πότε στα έχωσα εγώ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Νικόλ said:
Καλά βρε δεν ντρέπεσαι εσύ!!!! Πότε στα έχωσα εγώ;

Eεεε... δεν θυμάμαι... έκανα λάθος ε? ουπς... Πάντως για το τέλειος θα συμφωνήσεις έτσι?...:flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΑ 5 ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

MHTΣ said:
Eεεε... δεν θυμάμαι... έκανα λάθος ε? ουπς... Πάντως για το τέλειος θα συμφωνήσεις έτσι?...:flipout: :flipout:
Πόσα θα μου δώσεις για να συμφωνήσω;:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Πριν πολλά χρόνια ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου είχε τραγουδήσει το ....
"Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος...πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος..."
Τα λόγια πιστεύω είναι περιττά.
Άλλως τε ουδέποτε υπήρξε ανάλογο τραγούδι για τους άντρες...

Κυρίες μου, εσείς μας τυραννάτε και χωρίς εσάς δεν ζούμε!!:bang:
Αυτή είναι η κατάρα των αντρών..:flipout:
Καλημέρα σας.-bye-

PETRAN said:
Πριν πολλά χρόνια ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου είχε τραγουδήσει το ....
"Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος...πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος..."
Τα λόγια πιστεύω είναι περιττά. ΜΑΡΙΝΕΛΑ!:flipout:
Άλλως τε ουδέποτε υπήρξε ανάλογο τραγούδι για τους άντρες...

Κυρίες μου, εσείς μας τυραννάτε και χωρίς εσάς δεν ζούμε!!:bang:
Αυτή είναι η κατάρα των αντρών..:flipout:
Καλημέρα σας.-bye-

ΕΜΥ: Νεο κυμα κακοκαιριας αναμενεται εντος ολίγου (πιθανοτατα ο τυφωνας Νικολ να χτυπήσει το AVClub...)

Αγγελος said:
ΕΜΥ: Νεο κυμα κακοκαιριας αναμενεται εντος ολίγου (πιθανοτατα ο τυφωνας Νικολ να χτυπήσει το AVClub...)

:aktion033::flipout: :aktion033::flipout: :aktion033::flipout: :aktion033: :flipout: :aktion033: :flipout:

Η κότα όταν πίνει νερό βλέπει και τον ουρανό. Τον ουρανό τα σύννεφα τον ήλιο ή και κλείνει τα μάτια στην ψιχάλα της βροχής, επικοινωνεί με το περιβάλλον.
Ο υπηρέτης της τέχνης, αυτός που διψάει για την ολοκλήρωση, θα κουβαλήσει τα γεμάτα ζεμπέλια στην κυρά του, ολοκληρώνοντας και την σημερινή του αποστολή και θα σκύψει σαν σφουγγάρι να μαζέψει την πίκρα και την χολή, τα νεύρα και τα αδιέξοδα που τού'χει μαζεμένα απ'την δική της καθημερινότητα. Θα ενωθεί μαζί της και θα πιεί απ'την πηγή της νερό. Και τότε θα κοιτάξει και εκείνος τον ουρανό.

Συνταγή που δεν θα βρείτε ούτε στη Βέφα.

Αγγελος said:
Νομίζεις αγαπητέ.... θα απαντήσω με ένα άλλο τραγούδι...
Λέγε ότι θες λέγε, λέγε ότι θες λέγε......

Τσάκωνας Βασίλης said:
Η κότα όταν πίνει νερό βλέπει και τον ουρανό. Τον ουρανό τα σύννεφα τον ήλιο ή και κλείνει τα μάτια στην ψιχάλα της βροχής, επικοινωνεί με το περιβάλλον.
Ο υπηρέτης της τέχνης, αυτός που διψάει για την ολοκλήρωση, θα κουβαλήσει τα γεμάτα ζεμπέλια στην κυρά του, ολοκληρώνοντας και την σημερινή του αποστολή και θα σκύψει σαν σφουγγάρι να μαζέψει την πίκρα και την χολή, τα νεύρα και τα αδιέξοδα που τού'χει μαζεμένα απ'την δική της καθημερινότητα. Θα ενωθεί μαζί της και θα πιεί απ'την πηγή της νερό. Και τότε θα κοιτάξει και εκείνος τον ουρανό.

Συνταγή που δεν θα βρείτε ούτε στη Βέφα.

Μια τεράστια αλήθεια...:grinning-smiley-043

Πολύ ποιητικό Βασίλη αλλά ο υπηρέτης που θα ακουμπήσει να ξαποστάσει?