Tα 90ς - ένας οδηγός

Επανέρχομαι διότι ξέχασα σημαντικότατα πράγματα :frusty:

Innerzone Orchestra - Programmed
Jimi Tenor - Out of nowhere
Eat Static - Implant
Eat Static - Epsylon
Pan American - 360 Business /360 Bypass
Grassy Knoll - Positive
Orbital - In Sides
Loop Guru - Duniya
Transglobal Underground - International Times
Toshinori Kondo - Brain War
D J Krush with Toshinori Kondo / Ki - oku
Wayne Horvitz and Pigpen - Miss Ann
United Future Organization/ No sound is too taboo

Oλα αποδεικνύουν το προφανές : Η δεκαετία των 90´ς χαρακτηριζόταν από μιά απίστευτη ποικιλομορφία , που παρόμοια της δεν είχαμε ξανακούσει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tα 90ς - ένας οδηγός

τον ετοιμάζω. αύριο ή, το αργότερο, μέσα στο Σ/Κ θα τον ποστάρω.

καλά , τότε θα σε περιμένω . Είχα καμμιά 50αριά να βάλω αλλά υποψιάζομαι θα τα βάλεις εσύ .

Μήπως να κάνουμε και μιά λίστα με 70'ς . Οπου εδώ βέβαια θα υπάρχει και μείζον πρόβλημα : τι σχέση έχει το relayer με το This heat ? Oπότε μπορούμε να την χωρίσουμε στα δύο 1970-1975 , 1976 -1979 ή 80 ( ανάλογα τι μας συμφέρει )

Αγαπητέ Γιώργο είναι προφανές ότι με έχεις παρεξηγήσει . Βεβαίως και εγώ κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω :flipout: ( πειράζει που αντλώ την ίδια αισθητική απόλαυση από τον LTJ Bookem ή τον DJ Shadow [για να μην πώ και τον άλλο φοβερό τύπο ton DJ Krush ] όσο κι από το A passion play και το Tales ? ) Απλώς δεν αντιμετωπίζω ιδεολογικά την μουσική .

Aπλώς έχω αρκετές ισχυρότατες αντιπάθειες . Π.χ πέραν των γνωστών που έχουμε ήδη αναφερθεί αντιπαθώ βαθύτατα τους Rage against the machine , τους Smashing Pumpkins ή τους Manic Street Preachers:slapface:

Δημήτρη, το θέμα για μένα είναι αισθητικό. Το passion play, για παράδειγμα, προσβάλλει την αισθητική μου (ελπίζω όχι εσένα).

Στην τελική κάνουμε και πλάκα και αλληλοπειραζόμαστε (βλέπε υπογραφή) :grinning-smiley-043

Oχι 80's μεσα στο ΣΚ!!!!!!! Να αφομοιωσουμε τα 90's πρωτα!!!!!!!!!!!! Βρε τι εχουμε παθει εδω μεσα :bang:

Νομίζω ότι ένας οδηγός για τα 70's είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει.
Τι θα πρωτομπεί;

Λύμπε, δεν ετοιμάζεις κάπου στο μέλλον κι έναν οδηγό για τις πρώτες δεκαετίες της jazz; Θα βγει πολύ πράμα κι από εκεί μέσα.
Γενικά, αν γίνουν διάφοροι τέτοιοι οδηγοί, προτίθεμαι να φτιάξω λίστες με όλα τα άλμπουμ που αναφέρονται και να τις ανεβάσει κάποιος από τους διαχειριστές ως sticky. Οδηγίες προς ναυτιλομένους στις δεκαετίες του 20ου αιώνα...
Πώς σας φαίνεται;

Re: Απάντηση: Tα 90ς - ένας οδηγός

Oχι 80's μεσα στο ΣΚ!!!!!!! Να αφομοιωσουμε τα 90's πρωτα!!!!!!!!!!!! Βρε τι εχουμε παθει εδω μεσα :bang:

εσυ που φαγωθηκες...που πηγανε και που πηγανε μονολογουσες.....παρε τωρα λιστες ναχεις

Απάντηση: Re: Tα 90ς - ένας οδηγός

Νομίζω ότι ένας οδηγός για τα 70's είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει.
Τι θα πρωτομπεί;
Χαμός

Λύμπε, δεν ετοιμάζεις κάπου στο μέλλον κι έναν οδηγό για τις πρώτες δεκαετίες της jazz; Θα βγει πολύ πράμα κι από εκεί μέσα.
Γενικά, αν γίνουν διάφοροι τέτοιοι οδηγοί, προτίθεμαι να φτιάξω λίστες με όλα τα άλμπουμ που αναφέρονται και να τις ανεβάσει κάποιος από τους διαχειριστές ως sticky. Οδηγίες προς ναυτιλομένους στις δεκαετίες του 20ου αιώνα...
Πώς σας φαίνεται;

ολίγα τζαζικά στο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=37-bye-

επίσης θα ήθελα να σας πω ότι καίτοι πιστεύω πως οι δεκατίες αρχίζουν από το 1 και τελειώνουν στο 0 , δηλαδή η δεκαετία του 70 είναι 1971-1980 , εν τούτοις ορισμένοι παρατηρητικοί θα πρέπει να πρόσεξαν ότι δεν ακολουθώ αυτόν τον κανόνα μερικές φορές .
Εσείς τι λέτε ;
( πάντως δεν μου αρέσει να τοποθετήσω το Third στα 60'ς )