Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

ψιλοτραγική η έκδοση του In rock σήμερα.
Εκτός αν ήταν έτσι και η αρχική, που δεν θυμάμαι πλέον μιά και έχω δώσει το βινύλιο που είχα πριν 30 χρόνια

πάντως λυπηρή διαπίστωση ο συνεχόμενα μειούμενος ρόλος του μακαρίτη με κάθε νέο άλμπουμ (εκτός φυσικά από το Who do we think we are όπου με το ζόρι έβαζε διπλά σόλα μιά και την είχε κάνει ήδη ο Ριτσι....)

Πριν 23 μήνες κατέβασα κάποια FLAC και τα τραγούδια απο το In Rock ειχαν τον χειρότερο ήχο. Σαν να ήταν μπουκωμένος...

Εκτός αν ήταν έτσι και η αρχική, που δεν θυμάμαι πλέον μιά και έχω δώσει το βινύλιο που είχα πριν 30 χρόνια

πάντως λυπηρή διαπίστωση ο συνεχόμενα μειούμενος ρόλος του μακαρίτη με κάθε νέο άλμπουμ (εκτός φυσικά από το Who do we think we are όπου με το ζόρι έβαζε διπλά σόλα μιά και την είχε κάνει ήδη ο Ριτσι....)
.

TO in rock στην πρωτη εκδοση ειναι μια χαρα. O RITCHIE εφυγε πολυ αργοτερα και ειναι μια χαρα δισκος το who do we think we are.... Aπο τα καλα της περιοδου με τον gillan

δεν ξέρω ποια είναι η πρώτη που αναφέρεσαι.
Εγώ μιλάω γι αυτήν της καθημερινής.

Ο Ρίτσι έφυγε στη μέση των ηχογραφήσεων του who do we think, αυτό έγραψα.

δεν ξέρω ποια είναι η πρώτη που αναφέρεσαι.
Εγώ μιλάω γι αυτήν της καθημερινής.

Ο Ρίτσι έφυγε στη μέση των ηχογραφήσεων του who do we think, αυτό έγραψα.

για την πρωτη εκδοση σε βινυλιο... Τοτε... μια χαρα παιζουν και τα αυθεντικα cd, οσο για αυτα των εφημεριδων ποτε δεν τα γουσταρα. Δυστυχως δεν γινεται να εχουμε απαιτησεις απο τετοια προιοντα αφου δεν ειναι επισημες κυκλοφοριες

το ερώτημά μου είναι αν διαπίστωσε άλλος το ίδιο στην σημερινή προσφορά.
Οι πρόσφατες προσφορές της καθημερινής ήταν σχεδόν άψογες.

αρα εδώ ίσως έχουμε θέμα.

Εξαιρετικο το stormbringer σημερα.
ειχα να το ακουσω απο τοτε και ανακαλυψα ξανα πολλα ξεχασμενα διαμαντακια μια και το ραδιο φαινεται να θυμαται μονο το soldier of fortune

το In Rock διεκδικεί με δάφνες τον τίτλο του χειρότερα ηχογραφημένου δισκου τους. Τραγικό σε όλες τις εκδόσεις που έχω . Μέχρι και στο γιαπωνέζικο SHM.

Εξαιρετικο το stormbringer σημερα.
ειχα να το ακουσω απο τοτε και ανακαλυψα ξανα πολλα ξεχασμενα διαμαντακια μια και το ραδιο φαινεται να θυμαται μονο το soldier of fortune

Ως ηχογράφηση μια χαρά. Ως περιεχόμενο το χειρότερο Purple. Σχεδόν ποπ-ροκ. Λεπτός ήχος, καθόλου φασαρία. Πραγματική απογοήτευση.

Ως ηχογράφηση μια χαρά. Ως περιεχόμενο το χειρότερο Purple. Σχεδόν ποπ-ροκ. Λεπτός ήχος, καθόλου φασαρία. Πραγματική απογοήτευση.

Υπερβολικος και ακραιος παλι...
Ισως το συνδρομο της Δευτερας.
Μια χαρα ειναι
μερικα κλικ πιο κατω αλλα εχει ομοιογενεια και Coverdale.
Τα συνθι ξενιζουν.

Υπερβολικος και ακραιος παλι...
Ισως το συνδρομο της Δευτερας.
Μια χαρα ειναι
μερικα κλικ πιο κατω αλλα εχει ομοιογενεια και Coverdale.
Τα συνθι ξενιζουν.

οχι βρε, τι σύνδρομο Δευτέρας. Τον δίσκο τον έχω από το 1974. Τον αγόρασα μαζί με το Warchild, την ίδια μέρα. Ποτέ δεν τον θεώρησα ως κάτι περισσότερο από ** κι αυτό γιατί έχει το Soldier of Fortune και το lady double dealer.

Ό,τι και να λέτε, το Stormbringer είναι απο τα αγαπημένα μου "τραγούδια οδήγησης" :driver:

Λίγο μεγαλύτερη διάρκεια να είχε...

οχι βρε, τι σύνδρομο Δευτέρας. Τον δίσκο τον έχω από το 1974. Τον αγόρασα μαζί με το Warchild, την ίδια μέρα. Ποτέ δεν τον θεώρησα ως κάτι περισσότερο από ** κι αυτό γιατί έχει το Soldier of Fortune και το lady double dealer.

ρέστα το δισκάκι....
πως το είχα παρεξηγήσει.

φανκιά
σφίξιμο, μια χαρά.
μόνο αυτά τα κ@λοσύνθια.....

έριξα μια ματιά στο allmusic. 2 του δίνουν.
Ασχετοι καραγκιόζηδες.

Δεν πετάς τίποτα...
Απίστευτο δισκάκι. Machine head δεν είναι....αλλά ....σούπερ για ντεκαντάνς

ρέστα το δισκάκι....
πως το είχα παρεξηγήσει.

φανκιά
σφίξιμο, μια χαρά.
καλά εσύ θεωρείς φανκ τους ΑWB. Τι να λέμε τώρα ασπρουλιάρη -bye-. Αλλά και έτσι ακόμα μετά τον κολοσσό Burn να κυκλοφορείς αυτή την άνοστη σούπα με λευκό φανκ- ο Θέος να το κάνει- άνευρη και άτολμη, είναι θράσος.:BDGBGDB55:

ωχ μωρέεεε
δεν είναι και ο ορισμός του φάνκ....

Λίγα όμως άλμπουμ των purple (εκτός το machine head) ακούγονται έτσι μονορούφι.
Το burn συμπεριλαμβάνεται σ αυτά που ΔΕΝ ακούγονται.
Εχει όμως κομματάρες κι αυτό.

Απάντηση: Re: Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

έριξα μια ματιά στο allmusic. 2 του δίνουν.
Ασχετοι καραγκιόζηδες.

Δεν πετάς τίποτα...
Απίστευτο δισκάκι. Machine head δεν είναι....αλλά ....σούπερ για ντεκαντάνς

ρέστα το δισκάκι....
πως το είχα παρεξηγήσει.

φανκιά
σφίξιμο, μια χαρά.

Το λέγαμε από το '07 μπρέ
...αλλά πού???....

Re: Απάντηση: Re: Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

Το λέγαμε από το '07 μπρέ
...αλλά πού???....

δεν θυμάμαι που είμασταν...
άμα δεν θυμάσαι και συ...:Banane0:

φοβερό
για αμάξι και ταξίδι ναμπερ ουάν.
μόνο τον Lord έχουν εξαφανίσει. Μάλλον τον ξεγελάσανε με ένα σύνθι και του πήραν το β3