Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

Re: Απάντηση: Re: Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

φοβερό
για αμάξι και ταξίδι ναμπερ ουάν.
μόνο τον Lord έχουν εξαφανίσει. Μάλλον τον ξεγελάσανε με ένα σύνθι και του πήραν το β3

παπάρια μάντολες.
soulless shit.
οι τύποι Δεν είναι Ροκ.
είναι κάτι τυχάρπαστοι musos που έπαιξαν ...'Ροκ'.
όπου την μαύρη τους την τύφλα: δεν πήραν βερβελέ Τι γινόταν γύρω τους.
Smoke On The Water (and fire in the sky).
καιγόταν, βλέπεις, το Καζίνο του Montreux.
χιχι
τ' αρχ.... μας κουνιώνται, αν κάηκε ή όχι.

1974 ε;
άκουγα Raw Power.
και Live/Dead.
Rock'n'Roll Animal σαν π..... - είχε τον κιθαρωδό της Αλίκης, βλέπετε: παπά παιδί διαόλου εγγόνι ο Vince, always a safe bet
και γιατί ο ...Louis, ήταν σε ...καταστολή: τον βγάλανε πάνω στη σκηνή, σκέτο zombie, να δούνε τι ψάρια πιάνει...από ...πωλήσεις.
της μάνας τους το μ..νί, το έχουν δεί μόνο όταν γεννήθηκαν, βλέπετε.
όχι ότι θα είχα την παραμικρή όρεξη να δώ αυτό της δικιάς μου, btw,...τέλος πάντων.

τέλος πάντων, to cut a long story short...το 1975, ένα μόλις χρόνο μετά από αυτό το εξάμβλωμα των ταγαριών, το παπαδοπαίδι (ο Cooper ντε...) έβγαλε το Welcome To My Nightmare.
ψάξτε το.
και ακούστε το Steven.
επειδή, ντεμέκ, θέλετε και κάτι για ...αμάξι.
λέω εγώ τώρα...

Re: Απάντηση: Re: Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

1974 ε;
άκουγα Raw Power.
και Live/Dead.
Rock'n'Roll Animal σαν π..... - είχε τον κιθαρωδό της Αλίκης, βλέπετε: παπά παιδί διαόλου εγγόνι ο Vince, always a safe bet
και γιατί ο ...Louis, ήταν σε ...καταστολή: τον βγάλανε πάνω στη σκηνή, σκέτο zombie, να δούνε τι ψάρια πιάνει...από ...πωλήσεις.
της μάνας τους το μ..νί, το έχουν δεί μόνο όταν γεννήθηκαν, βλέπετε.
όχι ότι θα είχα την παραμικρή όρεξη να δώ αυτό της δικιάς μου, btw,...τέλος πάντων.

τέλος πάντων, to cut a long story short...το 1975, ένα μόλις χρόνο μετά από αυτό το εξάμβλωμα των ταγαριών, το παπαδοπαίδι (ο Cooper ντε...) έβγαλε το Welcome To My Nightmare.
ψάξτε το.
και ακούστε το Steven.
επειδή, ντεμέκ, θέλετε και κάτι για ...αμάξι.
λέω εγώ τώρα...

σώπα ρε...
και μεις τι ακούγαμε σάματις...
live/dead στο αμάξι, δεν....
είναι ό,τι πρέπει για (δεν έχεις ακούσει?) ...βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.... ταμάμ...
οι κιθαρωδοί της Αλίκης ανακαλύψαν την Αλίκη μετά το ζώο. Βασικά η Αλίκη είπε: αμάν τί έχουμε εδώ? δεν τους θε ο Λουρίδης, για ελάτε κατα δώ....
το welcom to my nightmare το ακουγα συμπτωματικά το βράδι και μετά έκανα νάνι με το σχολείο. Εκείνο το απίστευτο ορχηστρικό του τέλους...
ντεμεκ....
γειά σου Κώτσο....

γενικά η ασφαλτος πάντως σηκώνει αμερικανιά.
Alice, Lynyrd, Bboys....

Kαι Αllmans...Εκει βεβαια υπαρχουν πολλες στιγμες που ψαχνεις μερος να κανεις στην ακρη γιατι θες να παρατησεις το τιμονι και να πιασεις την κιθαρα...

$(KGrHqV,!iME7Etvwjy)BPKC9HrYmw~~60_35.JPG
Kαι Αllmans...Εκει βεβαια υπαρχουν πολλες στιγμες που ψαχνεις μερος να κανεις στην ακρη γιατι θες να παρατησεις το τιμονι και να πιασεις την κιθαρα...