Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

για τον δρόμο
γρήγορο ταξίδι)
Whitesnake
Ten years After
Edgar Winter
Deep Purple

αργό ταξίδι
Bob Dylan
Marvin Gaye
Talking Jazz Vol. 1,2,3 κλπ

για τον δρόμο
γρήγορο ταξίδι)
Whitesnake
Ten years After
Edgar Winter
Deep Purple

αργό ταξίδι
Bob Dylan
Marvin Gaye
Talking Jazz Vol. 1,2,3 κλπ

Επισης μια συλλογη με Blaxploitation ειναι οτι πρεπει...Και για αργα και για γρηγορα...

Επισης μια συλλογη με Blaxploitation ειναι οτι πρεπει...Και για αργα και για γρηγορα...

δεν διαφωνώ. Παλιά πήγαινα γραφείο με James Brown. Στο repeat το Sex machine

Με έχετε μπερδέψει, ποτέ δεν ήμουν ορκισμένος Purple, αλλά ένα Burn, Μαchine head and Live in Japan, υπάρχουν ως κάβα.
Προτιμώ Coverale στους Whiresnake και όχι στους Purple.
To keep on moving σε ποιό δίσκο υπάρχει με τον τυχάρπαστο Bolin, μήπως στο come tase the band?

Re: Απάντηση: Τα άλμπουμ των Deep Purple στην Καθημερινή της Κυριακής

Indeed....Αλλα δεν ειναι κακο αυτο...Ιδιαιτερα αν εχεις Γαλλικο auto...

:offtopic: Εγώ έχω καλύτερο συνδυασμό, γαλλικό αμάξι με ιταλικό λάστιχο αν και ο καλύτερος που είχα ποτέ ήταν το τρέχον Peugeot μου με αγγλικό λάστιχο (Αvon). Δυστυχώς όμως όπως είπε και ο Dr.Tyrell στον Rytger Hauer στο Blade Runner "thge light that shines twicw as bright shines half as long"............φαγώθηκαν γρήγορα τα άτιμα!!!!!!!!!!!!!!

Τέλος του :offtopic:

define fola

όπως το Broadsword and the beast για τους Jethro Tull, το Ship arriving too late to save drowning witch για τον θείο Φράνκ, το Shamal για τους Gong, ή το Rubber Riff που εκδόθηκε σε β´έκδοση υπό το όνομα των Soft machine.

Κανένα νέο απο το χθεσινό CDακι? δυστυχώς το έχασα @%@%

edit: το made in Japan είχε βλέπω, μικρό το κακό γιατί το έχω.

Last edited:
Πήρα την εφημερίδα χτες, αλλά δεν έμεινε χρόνος για άκουσμα.
Ιστορικός δίσκος.
τους κόστισε τότε το υπέρογκο ποσό των 3000 δολαρίων και η εταιρεία δεν ήθελε να τον κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας.
Χαρτογιακάδες....