Τα ArenaSport ελεύθερα στον Hellas Sat 2

Re: Απάντηση: Τα ArenaSport ελεύθερα στον Hellas Sat 2

συνεχίζουν να εκπέμπουν χωρίς κωδικοποίηση τα συγκεκριμένα κανάλια;

Δεν ξέρω πως και τι συνεχίζει* να παίζει, αλλά σε μένα έχει το σηματάκι -κωδικοποιημένο κανάλι- (system unknown, caid 0xff)

* από τις αρχές του μήνα έπαιζαν μια χαρά

Last edited:
LOL, πώς φαίνεται το cccam...:flipout:
Όταν δεν υποστηρίζει ένα σύστημα βγάζει το γνωστό 0xffff!
Τα κανάλια κλείδωσαν σε griffin και ένα νέο caid το 1010 που δεν έχω ξαναδεί!:a0210:

κλείδωσαν σε griffin και ένα νέο caid το 1010 που δεν έχω ξαναδεί

λέει στα info: tandberg television :icon15:
και ένα ακόμα 5581...(bulcrypt?)

*1010 είναι k το City

Αλλά νομίζω φτάνει όσο ασχοληθήκαμε με τα εν λόγω κανάλια, καθώς όσο ήταν ανοιχτά ανεχόμασταν την “εικόνα” τους όχι και τώρα όμω$

Last edited:
... και έχει στο 4 το Πανιώνιος-ΑΕΚ την Κυριακή. Λέτε η κυρία nova να επικοινωνήσει με Βελιγράδι ώστε να κλειδώσουν μέχρι τότε;

Μολις δοκιμασα αλλα ειναι κλειστα...
Μαλλον για λιγη ωρα μονο θα ηταν ελευθερα.
Μου εχει τυχει και μενα παλιοτερα να τα πετυχω ανοιχτα.

οχι ακομα ανοιχτα ειναι κοιτα στις 39 και οχι στις 16 της σερβιας ειναι ανοιχτα και οχι της κροατιας

Μυστηριο τοτε... στις 39 κοιταω κι εγω στην συχν. 11012 V 30000 3/4 S2. Σωστα;
Τις 16 ετσι κι αλλιως δεν τις εχω... Μολις τα τσεκαρα παλι αλλα... σκοταδι!!!

θέλω να ανέβω ταράτσα να ξαναβάλω το 2 lnb δίπλα στον τούρκο αλλά είναι σίγουρο πως μόλις το κάνω θα κλειδώσουν. γκαντέμης certified από 10 οίκους αξιολόγησης. σας αφήνω να τα χαρείτε.

θέλω να ανέβω ταράτσα να ξαναβάλω το 2 lnb δίπλα στον τούρκο αλλά είναι σίγουρο πως μόλις το κάνω θα κλειδώσουν. γκαντέμης certified από 10 οίκους αξιολόγησης. σας αφήνω να τα χαρείτε.

Μη μασας... εγω ειμαι γκαντεμης απο 100 οικους αξιολογησης
και καταφερα να τα δω ανοιχτα... αρα αξιζει να κανεις κι εσυ την κινηση :)

Όντως είναι γεγονός. Πανιώνιος-ΑΕΚ FREE TO AIR!!! Άραγε η nova το ξέρει; Πρέπει να συμμορφώσει τους Σέρβους αναλόγως...:violent-smiley-030:
Όσοι μπορείτε απολαύστε το. :a0210:

κάποιος ανάφερε πιο πάνω ότι θα κλίση !! δεν έκλεισε απλός σταμάτησε την μετάδοση του αγώνα :)