σε κάποια έχει και το ίδιο άλμπουμ σε cdTo βινυλιο ειναι συναντηση. Συγκεκριμενη. Με αποστολεα και παραληπτη.
Συνευρισκονται οι δυο σε ενα σημειο επαφης και αναφορας...
Τωρα το αυλο...και μονο ο ορος ειναι οξυμωρος...εμεις που αγοραζουμε καινουρια βινυλια το εχουμε και αυτο και μαλιστα τζαμπα.
Εχουμε το βινυλιο παρτε και ενα κωδικα...δωρο ειναι μας κανει ευχαριστηση...
Πραγμα που σημαινει την αξια του.
Αυτοι που το αγοραζουν αγοραζουν το ιδιο πραγμα με εμας που αγοραζουμε βινυλια αλλα το εχουμε δωρεαν....ασχετο αν δεν το χρησιμοποιουμε ποτε.
Οποτε...
σε κάποια έχει και το ίδιο άλμπουμ σε cd
και αυτόν τον κώδικα που λες ποτέ δεν έμαθα τι να τον κάνω...![]()
Η ευκολία είναι ότι ανάβεις τα μηχανήματα από τον καναπέ δίχως να σηκωθείς και έχεις όλη την δισκοθήκη σου στο σκληρό η σκληρούς δίσκους.
ποιός είναι αυτός ο Fraunhofer;;;ΑΥΤΟ .... ειναι τεραστια ευκολια ..... συμφωνω και επαυξανω.
Πηγα τρεις φορες στο σπιτι του Teddy743, και τις τρεις φορες σκυλιασα απο ζηλεια.
Εχει τα παντα στο PC και στην οθονη (μουσαμα) του projector. Oχι μονο μουσικη ...
ΤΑ ... ΠΑΝΤΑ !
Ομως .... ειμαι και εγω :nounder: αρρωστος με τα βινυλια (και εχω μονο 110 βινυλια, δηλαδη τιποτα).
Ισως εχει να κανει με την μυρωδια του βινυλιου και πως αυτη πακτωθηκε στην ονειροποληση μου.
Ισως εχει να κανει με το εξωφυλλο οπου, 4 στις 5 φορες, ηταν .......... ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.
Αυτο με τις αρμονικες που βγαζει βινυλιο + αναλογικος ενισχυτης .... ισχυει ?
Γιατι ο Fraunhofer, τις αποκεφαλισε (νομιζω).
Εξαρτάται. Από τη δική μου εμπειρία τα πολύ καλά και σπάνια είναι τόσο ακριβά όσο ήταν πάντα. Τα καλά και όχι τόσο σπάνια όμως έχουν ξεφτιλιστεί τελείως, τα βρίσκεις παμφθηνα.
Μιλάω πάντα για κλασσική μουσική, δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα είδη.
Auralic VEGA G2.1 :music-smiley-005:....................
Τώρα, για network player, έχω ένα θεματάκι, μιας και θα πρέπει να δώσω πολλά λεφτά για να ακούγεται σαν το Esoteric...![]()
To MPEG-1 Audio Layer 3, γνωστό και ως ΜΡ3, είναι ένα δημοφιλές πρότυπο ψηφιακής κωδικοποίησης ήχου, το οποίο βασίζεται στην αποτελεσματική συμπίεση αρχείων μέσω ενός αλγορίθμου σχεδιασμένου να μειώνει δραστικά το πλήθος των ψηφιακών δεδομένων που απαιτούνται για την αποθήκευση και ορθή αναπαραγωγή του ήχου. Εφευρέθηκε από μία ομάδα Γερμανών μηχανικών του Ιδρύματος Fraunhofer, εργαζομένων στα πλαίσια του προγράμματος EUREKA 147 DAB το οποίο έκανε έρευνα επάνω στο ψηφιακό ραδιόφωνο, και τυποποιήθηκε με βάση το πρότυπο ISO/IEC το 1991. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ψυχοακουστικά μοντέλα για να απορρίψει τμήματα ή περιοχές του ηχητικού φάσματος που δεν ακούει το ανθρώπινο αυτί και καταγράφοντας την υπόλοιπη πληροφορία με αποτελεσματικό τρόπο.ποιός είναι αυτός ο Fraunhofer;;;
Θα βάλεις πάνω όλα τα ψηφιακά που έχεις.
Και το Esoteric! :grandpa:
To MPEG-1 Audio Layer 3, γνωστό και ως ΜΡ3, είναι ένα δημοφιλές πρότυπο ψηφιακής κωδικοποίησης ήχου, το οποίο βασίζεται στην αποτελεσματική συμπίεση αρχείων μέσω ενός αλγορίθμου σχεδιασμένου να μειώνει δραστικά το πλήθος των ψηφιακών δεδομένων που απαιτούνται για την αποθήκευση και ορθή αναπαραγωγή του ήχου. Εφευρέθηκε από μία ομάδα Γερμανών μηχανικών του Ιδρύματος Fraunhofer, εργαζομένων στα πλαίσια του προγράμματος EUREKA 147 DAB το οποίο έκανε έρευνα επάνω στο ψηφιακό ραδιόφωνο, και τυποποιήθηκε με βάση το πρότυπο ISO/IEC το 1991. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ψυχοακουστικά μοντέλα για να απορρίψει τμήματα ή περιοχές του ηχητικού φάσματος που δεν ακούει το ανθρώπινο αυτί και καταγράφοντας την υπόλοιπη πληροφορία με αποτελεσματικό τρόπο.
To MPEG-1 Audio Layer 3, γνωστό και ως ΜΡ3 ...
... ειναι ενα τσιγαρο, που ολο το φουμαρω, μα ΔΕΝ το γουσταρω :icon15:
Παντως, ακομα περιμενω απαντηση στην ερωτησουλα μου ...
Ειναι μυθος οτι οι αρμονικες που βγαινουν απο το βινυλιο
κανουν τον ηχο ... μια εντελως διαφορετικη εμπειρια ?
Παντως, ακομα περιμενω απαντηση στην ερωτησουλα μου ...
Ειναι μυθος οτι οι αρμονικες που βγαινουν απο το βινυλιο
κανουν τον ηχο ... μια εντελως διαφορετικη εμπειρια ?
Δεν μας ενδιαφέρει εδώ το παλαιό ζήτημα , αν υπερέχει η αναλογική ή η ψηφιακή εγγραφή. (Επ' αυτού η άποψη μου είναι γνωστή. Υπό θεωρητικά αυστηρά ελεγχόμενες ιδανικές συνθήκες οριακη υπεροχή της ψηφιακής). Δεν έχει καμμία σημασία.
Δεν είναι θέμα αρμονικών. Είναι θέμα συχνοτήτων και η συνέργεια διάφορων άλλων παραγόντων. Συνήθως είναι θέμα κεφαλής, θορύβου, και παραμορφώσεων που μαζί βγάζουν ένα ευχάριστο ηχητικό αποτέλεσμα. Αλλά όχι πάντα..
όχι δεν είναι μύθος.
αλλά πες μου.. που πήγαν οι αρμονικές στο σπίτι του Θοδωρή;
μήπως απορρίφθηκαν μαζί με τις περιοχές του ακουστικού φάσματος που δεν ακούει το ανθρώπινο αυτί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.