ΤΑ BLU RAY ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Re: Απάντηση: ΤΑ BLU RAY ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Αλήθεια θα είναι τα ίδια με αυτά που θα βγούν σε Ευρώπη και Αμερική ή θα έχουμε πάλι την ίδια ιστορία με τα DVD όπου έκοβαν ποιότητα σε εικόνα &ήχο με αποτέλεσμα να είναι μέν απο τα ακριβότερα DVD αλλά τα χειρότερα απο άποψη ποιότητας.:twoguns:

δε νομιζω ναναι τοσο ετοιμοι να κοψουνε δισκακια τετοιας ποιοτητας απο την αρχη.Μαλλον θα περιμενουνε να δουνε τι θα γινει για να αγορασουνε εξοπλισμο.
Οσο για το τι θα γινει μετα αμα θελουνε ας κανουν την ιδια ανοησια ξανα.....το play.com ναναι καλα:fahne90:

Δεν μπορείς εσύ να μή γκρινιάζεις πιά ?:slapface:
Μην ανησυχείς,θα βγάλουν και Ταρκόφσκυ σε HD..!-bye- :flipout:

Εσύ λες σε εμένα ότι γκρινιάζω;;; :flipout:

Τέσπα, δεν περίμενα κάτι τέτοιο, δεν έχει και νόημα άλλωστε. Αλλά θα μας χάλαγε ένα V for Vendetta, ένα Matrix, ένα Sin City, ένα Batman Begins ή έστω ένα Pirates of the Carribean ή ένα Harry Potter; Τους τίτλους που κυκλοφόρησαν ούτε να τους νοικιάσω δεν ενδιαφέρομαι! Και δε νομίζω ότι είμαι μόνο εγώ. Ή μήπως έσπασαν τα ταμεία και δεν το πήρα χαμπάρι; :tdown:

Τέσπα, δεν περίμενα κάτι τέτοιο, δεν έχει και νόημα άλλωστε. Αλλά θα μας χάλαγε ένα V for Vendetta, ένα Matrix, ένα Sin City, ένα Batman Begins ή έστω ένα Pirates of the Carribean ή ένα Harry Potter; Τους τίτλους που κυκλοφόρησαν ούτε να τους νοικιάσω δεν ενδιαφέρομαι! Και δε νομίζω ότι είμαι μόνο εγώ. Ή μήπως έσπασαν τα ταμεία και δεν το πήρα χαμπάρι; :tdown:

Σε πειράζω βρε "κεφάλα"..:Banane0:
Από τα παραπάνω που αναφέρεις συμφωνώ σε ΟΛΑ .
Απλά χαίρομαι που έγινε η αρχή,έστω και με μούφες.
(αν και δεν με χαλάει καθόλου το Tears of the Sun, το βλέπω άνετα.Οπως και σε HD απ το HOSTEL την σκηνή με τα βασανιστήρια..:music-smiley-005: )

ισως φερανε μονο αυτους τους τιτλους γιατι μπορει να τηαν φτηνοτεροι .........

παντως προσωπικα ουτε εγω θα αγοραζα καποιον απο αυτους !!

Θα είναι τα ίδια που κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη . Η Προοπτική δειγμάτισε αλλά ποίος θα τα αγοράσει ? Εγώ ακόμα το σκέφτομαι αν τα πάρω στο μαγαζί. Άντε ένα δυο τίτλους για να λέω ότι έχω και B/R

Απάντηση: Re: ΤΑ BLU RAY ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

kosta ti sou eipe o anthropos tis prooptikis ?

tha vgazoun kanonika kathe mina nea ??

poso kostizoun ??

Δεν μίλησα προσωπικά μαζί του αλλά έμαθα από την εταιρία μου. Οι τιμές στη λιανική θα είναι περίπου στα 28 € με φπα. Προς το παρών ακόμα κι αυτοί δεν ξέρουν ποιοι θα είναι οι επόμενοι τίτλοι και ποτέ. Αυτό μάλλον θα εξαρτηθεί από την αγορά και τις παραγγελίες των καταστημάτων.

Δηλαδή η εταιρίες περιμένουν να συμπεράνουν από τις πωλήσεις του Hitch και το Swat αν στον κόσμο αρέσει το HD; Way to go! :firstprize:

Όχι Ταρκόφσκι, ούτε καν Κόπολα δε θα δούμε με αυτή τη νοοτροπία...